24

До 20

преди 7 години

Законът за нещата е, че където хванат такива като теб извън монитора, ги образоват кое е нормално, като малки, като големи, когато ги хванат. Кой знае теб дали те поглежда друго освен монитора, за да си изкривиш така гнусния мозък.

23

Какво пише в закона

преди 7 години

Наказателен кодексЧл. 152. (2) За изнасилване наказанието е лишаване от свобода от три до десет години:1. ако изнасилената не е навършила осемнадесет години;...(4)За изнасилване наказанието е лишаване от свобода от десет до двадесет години:1. ако изнасилената не е навършила четиринадесет години;...***С други думи за размера на наказанието е важно дали е навършила 14 години или е малолетна (няма навършени 14 години). Разбира се за номер 13 гнус (До до 6), това няма значение.

22

Анонимен

преди 7 години

Малолетна ама друг път за един етнос си е стара мома .

21

Анонимен

преди 7 години

За едни 14 годишна е малолетна за други е млада майка !

20

До 13

преди 7 години

Това да не ти се е случвало и на теб като малък, та се пениш? Има закон и нещата, както са според закона, ти ги наричаш гнус. Хайде образовай се малко!

19

Подлеца

преди 7 години

Разгнен от жегата*

18

Подлеца

преди 7 години

А ти ми кажи какво прави 14 годишно дете навън по това време и как се озовава в необитаема къща с разгонен от къщата нерез. Не че защитавам педофила, но човек трябва да се пази и да бъде малко по внимателен. И запомни- педофилите изнасилват и гаврят не защото искат, но защото МОГАТ!!!!!!

17

до подлеца

преди 7 години

И как 14-год. дете ще предизвика 53-год.явно разгонен от жегата нерез?Ти добре ли си?

16

****

преди 7 години

Този първо трябва да го прекарат с две тухли,и като му преминат болките отпред,да го пратят в панделата за да получи нова порция болка, но отзад.

15

Подлеца

преди 7 години

Изнасилването е единственото престъпление в което жертвата сама си е винова. Да би мирно седяло не би чудо видуло

14

Анонимен

преди 7 години

Тоя не си е платил на родата ли?

13

До до 6

преди 7 години

Обаче от твоя коментар със сигурност става ясно, че си гнус, която всеки нормален с 14г дете би образовал в тъмното. Другият недосмаслен пък ако онзи бил дал 10лв не я бил изнасилил. На човек му се приисква на вас да ви дадат по 10лв. и пак да си говорим. Дано моят коментар се публикува, поне не съм гнусофил.

12

Дърт реститут

преди 7 години

От цялата новина най важното е че набора още вдига самолета. Е то на агнешко всеки би. Сега да го пратят в Централния софийски за да види как е от другата страна на барикадата. Ако е късметлия може и да пипне я хепатит с ,я спинче. Мършояда му неден.

11

До 6

преди 7 години

От новината не става ясно дали има педофилия или не. Ако е малолетна има, но ако е 14-годишна, няма педофилия.

10

До 8

преди 7 години

Има голямо значение дали е малолетна или е 14-годишна. Присъдите са различни.

9

Анонимен

преди 7 години

Такива трябва да бъдат разстрелвани.

8

Наблюдател

преди 7 години

До Анонимен 2 , Какво значи "по това време" в 21ч. още не е залязло слънцето бе хора! А ако я беше изнасилил в 19 ч. сигурно щеше да е по-малко престъпление!

7

Наблюдател

преди 7 години

До Анонимен 7, какво значение има?До 14г. вкл. децата са малолетни от 14 навършени до 18 навършени са непълнолетни. Изверг е тоя нерез!

6

Анонимен

преди 7 години

Малолетна или 14-годишна? Не може и двете.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Това, че тоя им е давал по 10 лева, не го оневинява. Педофилията е подсъдна без значение дали им е давал пари или не.