50

Isperih

преди 7 години

По-добре да разделим България на 3 от колкото Турция на 2 Така е по-добре.....

49

Анонимен

преди 7 години

Познаваш ти османски поробител...по скоро прабаба ти е познавала османски осеменител.

48

нн

преди 7 години

Кюрдите са последния народ който още не се е освободил от османско робство. Турция като пряк наследник на Османската империя в момента води война с тях. Това е третия път когато кюрдите правят опит и се борят за свободата си, дано успеят. Ние познаваме османския поробител.

47

Анонимен

преди 7 години

Кой и за какво трябва да компенсира Турция,държава заграбила чужди територии,носеща им само робство,и невежество!?

46

Анонимен

преди 7 години

Aко бъде създадена кюрдска държава това означава Турция да изгуби 1/4 от територията и населението си. Това означава също, че най-вероятно ще бъде компенсирана от Великите сили в северозападно направление...

45

Поручика

преди 7 години

Иракски Кюрдистан вече е факт. Кюрдите там вече получават въоръжение и логистична помощ от германците. Те воюват срещу ИД в близка координация с американците. Проблемът на Ердоган е, че в Турция кюрдите са около 15 милиона и могат да отцепят големо парче от Турция. А едно е Турция с население 75 милиона и друго Турция с население 60 милиона и враг на южната си граница. Втората Турция е много по-приемлива за България.

44

Край

преди 7 години

Слушайте го Мишо Сметалото - далеч ще стигнете. Всичко знае всичко може и е последна инстанция за всичко. това е един математически Бойко Борисов.

43

Евроатлантик

преди 7 години

Ние, свободните европейци от третия пол, заявяваме че ще защитаваме правата на мюсюлманите и гейовете от Путин! Да живее толерантността, да живее нашата скъпа г-жа Меркел! Да живее Пуси Райът! Никога не съм се бил защото съм против насилието, но ако завържете ръцете и краката на такъв като Путин, бих се престрашил да му плесна шамар!

42

Анонимен

преди 7 години

Интересно,защо ли се скриха туркофилиците,твърдящи,че всичко в турската икономика е ОК? Може би прочетоха ,това,онова? Ердоган,не само политически,а и икономически срива Турция,а попарата,ще се сърба много дълго!

41

НИКОДИМОС СОФРОНИУ

преди 7 години

ГРЪЦКАТА АРМИЯ ЩЕ ПОМОГНЕ НА БРАТЯТА КУРДИ, ЩЕ ИМ ДАДЕМ ТАНКОВЕ ЛЕОПАРД 2 И ЛЕОПАРД 1..И НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ''СТИНГЪРА''...А МОЖЕ И Ф 4 И Ф 16 ..

40

Анонимен

преди 7 години

До ЕвроатлантикМен ме е страх Путин да не реши да се освобождава от руските ге.йовете, както се отърва от кавказките джихадисти преди олимпиадата в Сочи - даде им нови документи и еднопосочен билет за Турция, за да могат да се прехвърлят оттам в Сирия и да не създават проблеми в Сочи.Но като гледам страховете ми се превръщат в реалност.

39

Сметалото

преди 7 години

До СтефановИнтелекта на Константинов и изобщо на форума на в-к Сега където той се изявява е твърде надценен.

38

Стефанов

преди 7 години

До mitio-6- Очевидно, колега, си мислиш, че си по-умен от Константинов. Ще ти предложа и ти да направиш кариера и аудитория като неговата. А ако не можеш, тогава не раздавай оценки с лека ръка. Просто замълчи - мълчанието е злато, особено за такива умници като тебе!

37

Анонимен

преди 7 години

Ами четете ,,Файнейшънал таймс " примерно,с какво ви облъчват в Турция,че чак нашите евроатлантици прихващат!?

36

Евроатлантик

преди 7 години

Здравейте! Много ме е страх, ако се разпадне ЕС, Путин да не ни спре г.ей парадите и строежа на джамии! Ние сме толерантно и цивилизовано общество и сме против войните! Аз лично никога не съм се бил - веднъж ме бутнаха и се разревах! Моля уважавайте нашето г.ей общество!

35

Щирлиц

преди 7 години

Пълни глупости.Ердоган го използваха както Саддам.Нищо не убива така сигурно,както човешката алчност.

34

Анонимен

преди 7 години

Просто напишете в търсачката:,,Турция,външен дълг" и,ще видите,чудеса!

33

Антрополог

преди 7 години

Няма как да се очаква висша политика и дипломация от абориген като Ердоган. На дълбоко, атавистично ниво той няма усет, няма наследен социум и образование за да е наясно колко деликатни трябва да изказванията и действията му. Амуджата пристъпва като слон в стъкларски магазин и звука на потрошеното го възприема като сила и безсмъртност. Докато собствениците на магазина не го приспят щадящо с подходящото средство.

32

П.Петров

преди 7 години

До смърт за ТурцияА като ни залее 1-2 милиона бежанска вълна за какво ще ревеш ?Радиоактивните домати и краставици кой мислиш ще ги яде ? Кухи *** като теб !Най-добре е турците да бият шута на Ердоган и ислямистите, да се върнат към идеите на Ататюрк за светска държава и да се разберат с кюрдите за демократичните права, за да запазят целостта на държавата.

31

Анонимен

преди 7 години

Турция нямала външен дълг,ха,ха,ха,абе туркоманчета първо чукнете в чичко Гугъл,после ръсете глупава пропаганда,не само,че има ами е много закъсала!