10

Анонимен

преди 7 години

На летище може да се влезе с къси панталони,лятна риза и два куфара пълни с по 40 кг пластичен взрив с4Така че и от гей парада да дойде по Кюспети в наръчният си багаж може да е сложил 10 кг под формата на лимонки та дори и противопехотни мини че дори и някой друг СнарядТо пази Боже да видиш гей с Снаряд ама Така си е

9

Бръчков

преди 7 години

Честито на комшиите ! Само си го търсят ! Добре , че Путин им *** за Су-то ! Обаче други не прощават !!!!

8

Анонимен

преди 7 години

"Очевидно охранителните мерки в турските летища са пълна пародия, щом можеш да влезеш с няколко автомата и експлозиви."Ами, навсякъде е така. Проверките се правят чак на качването на самолета. Могат да си влизат и на летища, и на гари, и да започнат да стрелят на централен площад. Дано на никой или на близките му не се случи подобен ужас!

7

аник

преди 7 години

Лошо много лошо.Пострадаха невинни обикновени хора.Нямам идея дали е така но личното ми впечатление е че след избора на Реджеп за президент атентатите са много чести.

6

Анонимен

преди 7 години

В днешния свят където има огромно движение на хора на всякакви места е изключително трудно да се предотвратят подобни актове. Има бил шлифер, че той може шлифера да го е държал в тоалетната или на някоя пейка вътре и след това да го е сложил. Да не мислите, че с шлифера е влязъл през основния вход на летището? При огромни стълпотворения от хора е нъвъзможно да се контролира всичко.

5

Анонимен

преди 7 години

Лошо. Турция е вече у кереча и няма измъкване, ЕС е скапан, като рядко л.йно и без перспектива, а ние сме по средата, ръководени от банда крадци.. Лошо.

4

Анонимен

преди 7 години

Турция на какво НАТО се правят когато с шлифери и дъждобрани минават като гъбари ония дето поели вината и какво от това щом като гъби поналягал толкова народ,обикновено бракониерите рибари бият така рибата,ония имат опит,рибарите ги знаят понеже са и лодкари,а ония тук гъбка там гъбка като гъбарки се габъркат и ги чакат да сбъркат,ама щом още поемат вина значи нещо не бъркат,което пък от страна на извенението значи,че не са поставили правилната гъбка за привличяне на вниманието на шлиферистите.

3

Анонимен

преди 7 години

До Бай минчоЕдва ли ползвам такъв точно специален софтуер, поне аз не знам, както и не откривам във фиша си за заплата някакви екстри, но ако в един коментар има лични нападки или намеци относно физически недъг, расова принадлежност, пол или явно скудоумие, ще се замисля дали да не прокоментирам автора му. Политиката и свързаните с нея пристрастия не са ми приоритет.

2

Анонимен

преди 7 години

Каква бдителност,каква проницателност леле мале?Оня бил с шлифер в юнската жега.Ами като дойде есента и всички тръгнат с шлифери?какво ще правите бе анадолски павиани?

1

Пешо

преди 7 години

"Врагат" ви, #1, очевидно е българската писменост.