8

Пенсън

преди 7 години

Никога Платената армия няма да има шанс пред наборната. Когато вършиш една работа за пари винаги може да се откажеш от нея а когато имаш ИДЕАЛИ тогава може да умреш за тях. Навремето немците са имали такъв идеал 3 Райх, Японците Императора (спомнете си камикадзетата) руснаците Комунизма, Кубинците Революцията, арабите фанатици Ислямска държава. ИДЕАЛА е велико нещо. А платената армия е само за мирно време или за дистанционна борба не и очи в очи с врага.

7

Анонимен

преди 7 години

Скоро доброволците ще се учат да стрелят, но с лъкове и стрели, да хвърлят камъни и бойни брадви и ще се търсят огняри за нашите изтребители.

6

Анонимен

преди 7 години

Само да не си гръмнат топките докато се учат да гърмят.

5

Анонимен

преди 7 години

А наследствените *** от щаба дето изкараха две пенции ще подмладяват ли?

4

Ф.С.В

преди 7 години

Гледам хиляди кандидати напират за Армията ( главно от женски род )

3

Deli Rimski

преди 7 години

Nie muslumanite ot Tatarpazardjik iskame dobrovolno da se nauchim da strelqme. Da jivee Balgariq

2

Така е

преди 7 години

Сега всички, които искат задължителна служба (или поне парадират с това...) могат да се запишат и съответно да дадат пример за другите! В противен случай всичкото им дрънкане е било напразно. Сигурен съм, че ако Българска Армия осигурява достойно заплащане и условия на труд, желаещите ще са достатъчно. Не можем да си позволим да изгубим всички млади хора при положение, че в страната има над 2.5 млн пенсионера и над 1млн от "малцинствата"...

1

Анонимен

преди 7 години

Определение за войник: Професионален убиец на държавна служба.Ако държавата иска да има истински войни, а не шишкави мажоретки, трабва да им осигури такива финансови, социални и обществени привилегии, че авантюристично настроените млади мъже да се изкушават да упражняват военната професия.А иначе, сигурноста е мнооого скъпа услуга.