14

Анонимен

преди 7 години

англичаните се усетиха че кораба(ЕС) потъва и побързаха да го напуснат. взеха какво взеха в полза на родината и се изнизаха. само наште евроатлантици с червени книжки не им се напуска за да не им секне лапачката а че България затъва все повече и повече от 2007 тях не ги интересува.

13

Анонимен

преди 7 години

До IdealistНарод (или страна) която е крала от половината свят.. Цели кораби със скъпоценности, природни ресурси, исторически ценности и т.н. Народ (страна), което е търгувала с човеци, ограбвала е стотици години колониите и това съпроведено с изключителна жестокост и масови извивания! Страна (народ) забогатели от продажбата на наркотици (опиум) на половината свят!Какво казваш за великия английски народ?..

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6 При Плевенлиев има "много" референдуми.

11

капитал

преди 7 години

Има начин. Нали Тъпинг пойнт е в Лондон. Да ангажират стотина пакита на хонорар да кряскат и надуват вувузелите пред Бъкингамския дворец, а медиите да говорят нон стоп, как умните и красивите искат в ЕС, а старите и грозните да го д... и ще стане. Ако не стане и от втория път, ще стане от третия и т.н.

10

Анонимен

преди 7 години

ГЪРЦИТЕ СА ТАРИКАТИ - ПОДАРИХА ИМ 200 МИЛИАРДА ЕВРО И ИМ ОПРОСТИХА ОЩЕ 200.И ПАК СА СИ МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ НАС.

9

Анонимен

преди 7 години

СЕГА ЗАПОЧНАХА ДА СЪБИРАТ ПОДПИСИ ЗА ВТОРИ МАЧ АНГЛИЯ - ИСЛАНДИЯ

8

Анонимен

преди 7 години

Ми точно щото е демокрация, трябва да направят втори референдум, нали се събраха отдавна достатъчно подписи. Как за едните може, а за другите - не?

7

Анонимен

преди 7 години

ЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКРАЛИЦАТА ГО РЕШИ ОЩЕ 2013 ГОДИНА,ЧАКА ЦЕЛИ 3 ГОДИНИ,ЦЕЛИ 3 ГОДИНИ СМЯТАХА И ПРЕСМЯТАХА,СЕГА 2-РИ РЕФЕРЕНДУМ ЛИ ЩЕ ПРАВИ :))))))))))))ВИЕ ПОДИГРАВАТЕ ЛИ СЕ С КРАЛИЦАТА ?????????ЦЯЛА КРАЛИЦА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, АВСТРАЛИЯ, КАНАДА, ИНДОНЕЗИЯ,И НА КЪДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ :))))))))))ВЗЕМЕТЕ СИ СТУДЕН ДУШ, ЗА ДА ИЗТРЕЗНЕЕТЕ :)))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААА

6

Анонимен

преди 7 години

Тези Брексити са чудесно обмислени. Нали не вярвате, че сметките не са направени??... Мислите, че Великобритания се е прецакала? Неее... Тук се мисли 100 г. напред, това не е Бойко Кратуната.. Медиите вдигат шум и врява и селяните цъкат с език, но аз ви казвам - нищо случайно няма тук. Нищо случайно няма. :) Ще мине време, ще се разбере какво е..

5

Нормално

преди 7 години

Англичаните не са *** като Гърците да вярват на ***.Гърците ги изклатиха,ограбиха ги и ги напълниха с тарамбуки и сега духат супата и си завират правите краставици......Англичаните не са прости и се усетиха навреме!

4

напускането

преди 7 години

на англетата е чудесен подарък за ес !!! това е ясно като видим , че сегашните управляващи в полша са притеснени !!! англетата и управляващите сега полша са против ес а сега полша остава с един съюзник по-малко . англетата да подават веднага заявление за напускане а не пак да търсят най-изгодното за тях

3

Момо

преди 7 години

Ами хайде зачитайте резултата, де!Какво се дърпате сега като магаре на мост?Всички ви чакат да подадете официално молба. Даже и надраскана на салфетка с подпис на Камерън отдолу ще ви я приемат.

2

Анонимен

преди 7 години

Така е трябва да се зачитат стига да са разяснени както трябва и хората да знаят за какво гласуват...

1

Анонимен

преди 7 години

Дамокрацията не трябва да изключва и реванш...всеки може да сбърка !