51

Анонимен

преди 7 години

Охх. отдавна е време тези да бъдат изритани и натикани в затвора...

50

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕх тези мокри сънища, само тема да ви дадат, все натам ще ви избие :-)))

49

123

преди 7 години

държавата започва да се превръща във враг на гражданите си,държавните служители стават бирници чиято цел е да обират хората за да си осигуряват привилегии и финанси

48

Анонимен

преди 7 години

Братя Българи,само да ви питам - До кога ще ги търпим?До кога няма да отидете да гласувате за друга партия, а не ГЕРБ.Такова чудо не съм виждал ...Ще почнем скоро да конкурираме Северна Корея по свобода ...2016 г.Ще ме спрат от ДАИ, забележете - от ДАИ, и ще разпитват приятелите ми на пътя, дали са ми дали пари?До кога? Кажете ми - До кога ще гласувате за ГЕРБ или няма да гласувате. За 7 години, не се ли нагледахте вече на мутрите ... това ли сте вие - моите братя - Българи??

47

Анонимен

преди 7 години

Какво става напоследък в България? Адвокати искат да са шапка и посредници на държавата.Трябва ли всички да ги хрантутим?ДАИ също искат за сметка на някой да се издържат.Каква в тази демокрация - кой на когото успее да надвие и му вземе хляба.Още ли сме в 1989г.

46

Анонимен

преди 7 години

По тая безумна логика във всяка кола, в която има повече от един човек, има споделено пътуване. И какво, ще спират всички и ще ги разпитват ли? Нашите управници счупиха олимпийския ***.

45

Анонимен

преди 7 години

Нека да има но тези които получават парите да са законно регистрирани и да си плащат данъците , а не да ми обясняват из целия път как са соц.слаби

44

Анонимен

преди 7 години

Оти са занимавате с глупости?

43

Анонимен

преди 7 години

Поредното безумие из нашите територии. 30 тонен ТИР с предни гуми регенерат носещ се с 120км/ч по магистралата не е обект на контрол но това че двама човека си поделят разходите за пътуването ще е.

42

Анонимен

преди 7 години

Налага ми се да ходя командировка в София. Взех си командировъчната заповед, след малко ми се обажда шефът и казва "Не си купувай билет, аз ще ходя утре до София, ще те закарам със служебната кола". Няма "ако искаш", няма "ако си съласен". Императив и толкова. Това споделено пътуване ли е и мога ли да го осъдя, едно 100 000 лева, че ми е нанесъл морални щети, като ме е принудил, да извърша престъпление?

41

Анонимен

преди 7 години

Искам да отговоря на пост номер 49, но по някаква причина не ми се появява бутонът "отговори". На всички други постове го има, но както и да е. Та ето отговора ми:Тя цяло БДЖ фалираха, за да не пречи на бизнеса им, че за едно споделено пътуване ли ще се замислят?

40

КЗЛ

преди 7 години

Да обобщим караме си колата аз и жената, колата моя жената дала кинти за бензина. Ние сме в нарушение от всякъде?!?

39

Споко до 48

преди 7 години

Не виждам пречка пред споделеното пътуване. Няма значение на какъв огън искаш да вариш жабата, след като не си я вкарал в тенджерата нали?

38

Анонимен

преди 7 години

Ако возя децата си (те са пълнолетни и следователно, не са членове на нашето семейство), това споделено пътуване ли е? Ако отида и си платя предварително глобата, ще може ли да ги возя или пак ще е забранено?

37

Анонимен

преди 7 години

докато са ви виновни комунистите все ще сте наведени и разкрачении естественонаи глупавата нация

36

Анонимен

преди 7 години

Истината е , че има депутати с превозвачески фирми и ги е доста яд , че работата и оборотите се сриват ... густо майна !!!

35

Анонимен

преди 7 години

До СпокоНали знаеш за експеримента с жабите? Като ги вариш на бавен огън, бавно бавно да им ги сваряваш да не усетят рязка промяна в температурата,те ще си седят там и ще се сварят живи.

34

Анонимен

преди 7 години

Не е тайна, че 90% от автобусните фирми за превози са на Доган. Той не обича да печели малко.

33

Споко

преди 7 години

За какво е тоя шум? Да речем, че го приемат: кой е луд да каже че е платил? И как ДАИ ще докаже че има плащане? Освен ако не е по банка с изрично основание че е такса за конкретен превоз. Но дори и така да е - няма как да го установят при проверката, нито пък някога ще имат правомощия да изискват такива документи в последствие. Едните мислят закони, които няма как да се прилагат в действителност, а другите пищат по инерция... :)

32

В50

преди 7 години

Не само споделеното пътуване, а изобщо навлизащата вече все по-силно "споделената икономика" е най-големият кошмар, който може да се случи на Системата, защото тя Пирамидата вижда, че хората съвсем спокойно биха могли да я заобиколят и да живеят без да ползват нейните "закони" и "правила", без да ползват нейните "пари"!И това е световна тенденция!