18

Анонимен

преди 7 години

и откога банковия сектор е стабилен след КТБ ли , ащо се отнася до разслоението да има такова на богати и бедни .Уж всички сме в ЕС но заплатите в един и същ сектор за едно и също по ценз място са различно заплатени ,тогава какво означава да си в общност като ЕС и смятам че там много добре го разбират и това че трябва да се оеднаквят доходите за един и същи труд и да се разпределят икономиките по-равно , а не да се затриват в една държава в полза на друга не означава една крачка назад а напред

17

Анонимен

преди 7 години

Поредния "стабилен" ***. Разтежът в булгариста.н е от заеми и еврофондове... а банките са добре нахранени, щото са поставевени в правен рай и свободно си дерибействат над малкия и среден бизнес. Имат 1,5 милиарда печалби, а ние теглим кредити за попълване на фонда за защита на влоговете.

16

Анонимен

преди 7 години

Вярно е! Разслоението между бедни и богати е много голямо. А банките се превръщат в законни крадци с тази липса на лихва за вложителите си. Бедните хора едвам си заделят нещо /бели пари за черни дни/, а банките и на него посягат. Алчност, голяма алчност на богатите. Какви са тези шестцифрени заплати, бе? Едни се трудят за мизерни 400-600 лева и се чудят кяк дя свържат двата края на семейния бюджет, а на богатите не им пука. Пенсионерите едва карат с 200-300лева. Това си е геноцид! Резил! Алчност

15

anonimen

преди 7 години

преди 100 години се наричаще революция а сега несигурност разслоение между бедни богатиес и какви ли не измищльотини човек тьрпи тьрпи и изведньж взема тоягата много е простои не е измиследно от сега кьде почват стачките за 8 ч работен ден кьде пламва воина между бели и черни защо колониите изгониха колонизаторите и т.н

14

Анонимен

преди 7 години

А кой го направи това разслоение? Богатите. В Европа си съществуваше средна класа, но трябваше да се вкарват още и още пришълци, мигранти, ... Повечето производства се преместиха в Азия и на практика много от хората няма какво да работят освен нископлатени професии, в които са в конкуренция с пришълците. И на практика какво имаме - едно колониално блато.

13

Анонимен

преди 7 години

Че нали основната задача на ЕС е да доразвие и поддържа разслоението на бедни и богати на по-високо ниво, между народите, да опазва пазарите на големите и разбива икономиките на малките! Справка: АЕЦ Белене, Южен поток, американските ТЕЦове или ЕРПтата.

12

до 2

преди 7 години

Айде напъни си мозъчите и помисли нататък. Защо френските селяни получава повече субсидии от нашите? Защото така са го договорили с ЕС. И то не е само Франция, ами всички. Защо ние не го правим? Защото българските политици трябва да спрат да крадат и да мислят, от къде да им дадат субсидии на нашите. По-лесно е само с евросубсидии, които така или иначе пак се крадат! Проблемът на България е чисто локален. Нито ЕС, нито Русия, нито САЩ са ти виновни, а собствените ни политици. Подкупни са!

11

Анонимен

преди 7 години

*милиардер

10

Анонимен

преди 7 години

О, не, не, точно ЕС е проблемът. И лилиардер да съм, пак няма да ми се струва по-приемлив диктатът на евробюрократската мафия; и пак все толкова силно ще желая разпада им.

9

Анонимен

преди 7 години

НЕ, Проблемът е в ОБРАЗОВАНИЕТО!!! Образованието е смешно в днешно време и хората НЕ МИСЛЯТ. Не трябва да си милионер или милиардер, за да разбираш ЕЛЕМЕНТАРНИ икономически принципи, които са базирани на ЕЛЕМЕНТАРНА МАТЕМАТИКА. Или пък да имаш идеали и ценности и мнение. За това не се изискват милиони в сметката! ЗА това се изисква добра образователна база. Дори не е задължително да е висше! Много изпростяха хората, а младите не се интересуват от политика, което е недопустимо!

8

Анонимен

преди 7 години

Абе Унуфри, това разслоение от въздуха ли е дошло или вследствие на политиките на психопатите-еврочиновници ?!?А ние защо сме бедни ?!? А, вие банкерчетата, защо не давате кредити на бизнеса, а само ипотеки къртите ?!? За стоков кредит с падеж 2 месеца ми искате 5 г. история на фирмата и обороти милиони. Че ако имам милиони до вас ли ще опра ?!?

7

БОБИ

преди 7 години

До Анонименто и аз това им говоря,ама ми слагат минуси.Незнайно защо

6

ИСКРОВ

преди 7 години

ЕХ ДРУГАРЮ АНДРОНОВ НЕ МОЖА ДА СТАНЕШ УПРАВИТЕЛ НА БНБ

5

Анонимен

преди 7 години

Песимистите купуват евро, оптимистите купуват паундове, а реалистите купуват биткоини, защото това е бъдещето. Свиквайте.

4

ала бала портакала

преди 7 години

Българския съвременен банков гении достига единствено да измисли най безумните такси в банковото дело и периодическо ощипване на парите на вложителите

3

Анонимен

преди 7 години

Безконтролното печатане на пари-там е проблема.От петродоларите насам(ще откраднем петрола на другите страни и с него ще обезпечим валутата си,а не със злато),нещата взеха да се влошават.250 000 паунда заплата на седмица в английската висша лига или 20 милиона на сезон в NBA?!

2

Анонимен

преди 7 години

Айде ве! Вярно ли има разлом между богати и бедни? Те Меркел, Оланд, Камерън и разни други папури от къде да го знаят това? Те такива проблеми нямат.

1

Анонимен

преди 7 години

А ДЮБРЮТРУ!