54

:=)

преди 7 години

получил си е заслуженото

53

Bgexit

преди 7 години

Интересно ако беше кола пълна с бомби и махнат с палка не спре продължи и не го гонят след това се взриви в училище или болница какво ще кажат за полицайте

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57...ти само щурав ли си или само се правиш на такъв,как ще съдят някой който си е вършил работата ? Този е мъртъв не заради полицаите ,а заради собствената си глупост.

51

Анонимен

преди 7 години

До 123ами редно е да ги съдят даже. До доказване на противното всеки е невинен, защо човека е мъртъв??? Някой да е установил, че е пиян??НЕ. Ами тогава??

50

Анонимен

преди 7 години

Пак браво на тъпите пагони, погубиха човека

49

Анонимен

преди 7 години

До 123Напротив -ще ги наградят за добре свършена работа .Кой и за какво ще ги съди -роднините на джигита ли -то е все едно роднините на крадец да съдят полицаите за това че са го хванали да краде и са го вкарали в затвора .Освен това има текст в закона на който умишлено не се дава гласност за да могат такива самонадеяни типове да се смятат за недосегаеми -а именно "при изпълнение на сл. задължения полицейския служител е неприкосновен"!!!!!!!!!!!!!

48

123

преди 7 години

Стииига с тия 20 заплани беее, боковци, сааамо това повтаряте, хайде има хиляди свободни места в мвр, дори и моето, отивайте работете и вземете тия пусти запляти. Между другото сега полицаите или ще ги осъдят или ще ги уволнят.

47

ок

преди 7 години

Този е оттървал обществото от себе си .И то без невинни жертви.

46

Krom

преди 7 години

До Деян - добре де, не казвам, че съм открил Светия Граал, но ... ако липсата на Гражданска отговорност се криминализира и тези които карат без нея търпят санкции / задържане под стража, или не знам какво ... това е работа на законодателите, това би могло да се реши. От друга страна, няма как от виновното си поведение да извадиш кяр - в смисъл, ти караш с пълномощно. Лизингодателя просто го оттегля по искане на КАТ и прибира колата до отстраняване на проблема. Въпрос на законодателна мярка.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 47А на мен ми се струва, че държавата е на икономия от помощите, които няма да плати. Щото тоя не ми се струва да е бил работещ.

44

Анонимен

преди 7 години

Е ПА ОТИ ОТ 65 КОМЕНТАРА НЯМА НИТО ЕДИН? ДА НЕ СА БИЛИ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОЖЕЛАНИЯ КЪМ МАЙКИТЕ НА НАШЕНСКИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ КОИТО ДОСТА ГОДИНИ ВЕЧЕ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ЕКШЪНГЕРОИ КОИТО СА ГЛЕДАЛИ В ХОЛИВУДСКИТЕ БОЗИ? :-) :-)

43

Доктора

преди 7 години

Bgexit......

42

Анонимен

преди 7 години

Е, и? Няма акт, няма пари и огромна загуба, за държавата, от данъците които щеше да плати, през живота си, убития.

41

До 46

преди 7 години

Ами няма да караш с 200 и готово.А щом имаш пари за лицинг,значи имаш и за застраховка

40

Анонимен

преди 7 години

Бит, битие е обобщено термин за нещата от живота. Самия живот. Престъпления срещу честта, достойнството, живота, здравето и имуществото на хората се обобщават като битови. Така се е наложило...

39

Деян

преди 7 години

До Чичо СамАбе точно САЩ не са добър пример.

38

кука

преди 7 години

До 44Именно, не са престъпление. В правото и в криминологията термин "битова престъпност" няма !Това е измишльотина за целите на полицейската стъкмистика. Неглижират се тежките умишлени престъпления, като ги определят като битови.

37

Деян

преди 7 години

До KromСпоред теб дали е имал Гражданска отговорност? Непосилните нива на глоби и застраховки са за мен и за теб, тези, които си ги плащаме. Няма как да се отнемат МПС-та. Примерно аз карам кола на лизинг, отнемат ми я, защото съм карал с 200. Първият, който ще съди МВР и оттам държавата съм аз, защото лизингодателят ми ще иска от мен да плащам нещо, което ми е отнето. Сиреч от нарушител, ставам ищец и данъкоплатците ще ми платят масрафа.

36

Димитър

преди 7 години

В случая полицията е задължена да го гони, защото може да извърши престъпление. Като не спира за проверка, това означава, че или е пил или надрусан и представлява обществена опасност. Жалко, че е катастрофирал и загубил живота си, но всичко си е по негова вина. В случая полицаите са си свършили работата :):) Въпреки това, ако беше спрял, щеше да минат с 50тина лв на човек(100 на човек за гонката).

35

Бай Иван

преди 7 години

Другия път да внимава!Добре ,че няма пострадали хора!