13

Анонимен

преди 7 години

Споко, народе! Конкретно за визите - няма да се променят нещата или ако се променят, то ще бъде по искане на ВБ. Никой няма интерес от въвеждане на визи за европейците. Пък дори и да се заговори за такова нещо, твърде възможно е да се уреди с един междуправителствен договор за безвизов режим, каквито имаме с доста други държави. Както сами се убедихте, че масовото преселение на източно-европейците, по-конкретно българи и румънци, беше само в болната фантазия на плаши**тарника Фарандж...

12

Източноевропеец

преди 7 години

Ако англичаните ни изгонят ще видят дебелия с индийците и арабите -хем нискообразовани, невъзприемащи чужда култура, хем меркантилни, мързеливи и смрадливи.

11

Иво

преди 7 години

До Shark, стига си бълвал глупости! Десетки хиляди източно европейци бяха убити или арестувани при опит да избягат на Запад. Зад желязната завеса можеха да пътуват само много доверени лица на комунистическия елит. Ако си пътувал до Лондон, явно си бил някой от важните другари

10

Стойчев

преди 7 години

Много рано е да се "чепка" този въпрос и да се настройват ненужно хората - засега поне част от живеещите и работещите там този въпрос не ни вълнува.А виж,въпроса с визите не е толко ва за принебрегване,защото не е вярно,че са ги издавале мнооооого лесно - хайде холан,чак толкова лесно не се вадеха! Да,за онези,които са имали протекция зад гърба си / повечето служители в консулския отдел си бяха българи / може дори и да не са ходили до консулския отдел ...У нас всичко е възможно!

9

Shark

преди 7 години

До 10. Очевидно изобщо не знаеш какво е било преди 89-та. Винаги съм казвал хора, родени след 75-76 г. да не коментират този период, повтаряйки като папагали нещо чуто недочуто и недоразбрано. първо комунизъм в България не е имало, беше социализъм, и второ визи се вадеха лесно, ходил съм в Лондон още тогава в командировка. Така че това не е най-страшното, спокоен бъди!

8

Aнонимен

преди 7 години

Само виза не! От това ме е страх най- много! Че като знам какво е било по комунистическо време.... пак ще има желязна завеса: (Ама той светът пак почна да се дели. Сега покрай масовия наплив на всякакви имигранти.в GB, за да точат от социалните им фондове или да задръстват пазара на труда ,ще страдаме и ние с чисто идеалистичните подбуди, които наистина обичат Англия и се интересуват от историята и културата й и учат езика с години и.... все чета, че на българи и румънци там гледат пренебрежително. Не е честно ние да обираме негативите и срама ,които други са сътворили!

7

Анонимен

преди 7 години

Ей, селяни сме си БГ и селяни ще си останем - винаги, ама винаги, най-важният въпрос е - как ще се отрази това на България. Ако ще са земетресение в Япония да става въпрос - гледаме си само дебелия *** и това е. Двете цели у животу на българина - да не настине и да се не мине.

6

Гост

преди 7 години

Що не пита никой дали на пияните англичани ще им трябват визи за другите страни, в частност за евтината кръчма Бг.? Пак се подхожда със сервилно мислене от наша страна и с високомерие от тяхна.

5

Анонимен

преди 7 години

Никой няма да гони хора, които са му необходими. Това е плюса да имаш суверенитет - ти си решаваш каква политика да водиш, не да ти я налагат от вън.

4

Анонимен

преди 7 години

Никой не иска да връща визите. Това е смешно. Британските националисти изядоха вече собственият си шамар и ще бъдат обесени от собственият им народ. Само гледайте! Никой не иска да бърза да излиза, защото НЯМАТ ПЛАН! Едно е да се лае по телевизията, друго е да се управлява цяла държава и то 65 милионна! Най-забавно, за нас от страни, е че Шотландия ги напуска. А Северна Ирландия ще направи същото Великата Британия ще се свие до една смешна Англия. И това е реалността, ако наистина излезнат!

3

Анонимен

преди 7 години

В интерес на истината ще има вариант който всички умници не са измислили. Явно само България се интересува , в чужди медии почти не се споменава.

2

Анонимен

преди 7 години

Винаги ще имат нужда в Албиона от евтина и невзискателна работна ръка. Шампиони са източно-европейците научени на труд от соцвреме. Африканците, арабите са по-претенциозни и доста по-мързеливи. Азиатите са работливи, но са по-слабо образовани. Така че ще има търсене винаги на берачи на ягоди и пр.подобни робски професии.

1

лъжа е

преди 7 години

само в Лондон има поне 70,80 хиляди сънародници,а из цяла Англия,Шотландия,Уелс никой не може да каже точно,много от българите даже и не вземат и детски,от страх да не ги обвинят в лежане на социални..А ако англичаните не изгонят ,ще идем другаде