5

Анонимен

преди 7 години

Великобритания има отрицателен търговски баланс с ЕС и особено с Германия. С последната отрицателния баланс е 60 милиарда долара. Така че да видим точно как германята ще изхвърлят англичаните от общия пазар муахахахах:)))

4

Бача Кира

преди 7 години

Вие и смотаните янки вземете се освободете ако имате качества от *** наказани от Едного Праведен да нямат родина (защо ли?)!, които ви се подиграват всячески чрез кражби и всякакви мръсотии.Па и какво очаквате след каралчето ви Хенри 8-ми?! Загубени сте без изконни християнски ценности беднячета..! Там където "Money talks" - it doesn't work " mates""!.Бог ще ви посрещне! Ще бъдете в молитвите на доброжелателите! ДА ЖИВЕЕ НАЙ-ВЕЛИКАТА ДРЕВНА НАЦИЯ! БЪЛГАРИЯ Е АЛФА И ОМЕГА НА НАРОДИТЕ!

3

еххх мечти

преди 7 години

значи ще имаме достъп до общият пазар , ще останем фонансоф център на европа и ще печелим от транзакции на европейски банки нищо ,че не сме в ес и в еврозоната....а ако може и такси за общият пазар да не плащаме ще е супер....но дали сте питали останалите 26 държави в ес....България не я слагам в сметката щото наште знаят само йес сър йес сър

2

Анонимен

преди 7 години

Само едно хубаво нещо има у него и това е името му -българско е!

1

Марш от тука

преди 7 години

иска ти се, но ЕС може и да не иска!