9

Пешо

преди 7 години

*** ходят по улицата около семействата ни, а булгара им вика "браво". Булгара е върло православен само ако види двама да се боцкат отзад. През останалото време не си троши кефа с морални писания.Ей, за това няма да прокопсаме. За това проблемите на Миту Очите са топ новина. У нас на почит е само гняста. Престъпленията се посрещат с аплодисменти, стига да са по вкуса на Вуте и ***. Мутри, ***, чалгализация...

8

Анонимен

преди 7 години

Това е расизъм България

7

Ник

преди 7 години

Трябва да ги съдят за лекомислие и неуспех! За мен са еманация на българщината!

6

opps

преди 7 години

Защо ги съдят като за човек!?

5

ставри

преди 7 години

Защото не са успели ли ги съдят?

4

ODESSA

преди 7 години

О неразумни юроде. Те идват за да те унищожат. Да унищожат тебе физически и да стъпчат културата ти. Те са войните на техния си алах, който не съжалява никого непреклонил се пред него. Що не се биете кучета такива със армията на доктор Асад?

3

Анонимен

преди 7 години

До 3, в момента към 1милион брадати майки с брадати деца са "избягали" от войната :))))

2

Анонимен

преди 7 години

Позор! Позор за двата идиoта! Позор и за родителите им! Да ги осъдят на по 20 години, бял ден да не видят. Кой им е казал, какъв е този ***, вероятно е съвсем нормален човек, наистина избягал от война. Ако беше престъпник тези двата сега нямаше да са живи, за което жалко. Такива не трябва да са между хора. И аз не харесвам, че тук идват съмнителни хора с всичките си минуси, но трябва ли да ги убиваме?! А много от тях са неизмеримо по-ценни и добри от тези два ***!

1

Анонимен

преди 7 години

Жалко, спасили поредния атентатор, да си спомним историята на янко лудия и атентатора от париж