11

Киро

преди 7 години

До Анонимен Британците имат интереси които защитават и нямат приятели...........

10

Анонимен

преди 7 години

RODEN E VAV VIENA OT SMESEN BRAK....GERMANIA I AVSTRIA

9

Анонимен

преди 7 години

Австрийците са се засилили за трети път да съсипят целия свят!.......Не ми дреме че си утрепаха националиста Йорг Хайдер в катастрофа за да не може да вземе властта!....Не ми дреме и че са най-големите и изпечени специалисти по фалшифициране на избори като техните последни......Мълчи,Кристоф Валц,мълчи и не давай съвети на народи с истинска демокрация....би трябвало да се скриеш в миша дупка от срам че си австриец

8

Анонимен

преди 7 години

До Бритaнците сиkato ostanat bez Scotland i N.Irlandia.....*k off ENGLAND

7

Анонимен

преди 7 години

Един от наистина ярките и начетени актьори. Забележителното при него е изказът му на английски, с лек немски акцент, но граматически и стилово перфектен, бих казал на светлинни години от колегите си в Холивуд (така наречените "нейтив спийкърс"). Разбира се, това може да го знае някой, гледал негови филми и интервюта, а не форумни плъхове със светоглед на копърка.

6

Анонимен

преди 7 години

До байА, бе, не казват, че е евреин, ама е направил на първата си жена-еврейка 3 (три) еврейчета.(По закон Израел приема за евреи само родените от майка-еврейка. Бащата може и да е от Факултето, Столипиново, или друго такова екзотично място ...:)

5

Анонимен

преди 7 години

КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО НА НЯКАКЪВ НЕИЗВЕСТЕН АКТЬОР ОТ АВСТРАЛИЯ??!!

4

Анонимен

преди 7 години

"Кристоф Валц: "Решението за Brexit наистина е глупаво!"Актьорът разкритикува поведението на Дейвид Камерън"--Егати "умния" акктьор - да коментира професионални политици.Ама и тия наши платени хуйналисти - ще ти публикуват и на Баба Пена-чистачката мнението, само и само да угодят на "партийната линия". Смешници! :)

3

Анонимен

преди 7 години

Правилно.Пенсионери на които пенсията от 2 или повече хиляди евро е гарантирана решиха съдбата на милиони великобританци.Самият референдум не е правилно съгласуван.50 а 50.Ами останалите 48 процента.Мнозинство поне от 60...65 процента за напускане за да може да се каже че болшинството е за напускане...Все си мисля че ще се хапят след време за ...дупетата.

2

майорски

преди 7 години

Ердоган клекна извини се на Путин и Русия за сваления самолет !!!!

1

Поредното ГУРУ

преди 7 години

Англичаните простичко казаха НЕ НА НЕОФАШИЗМА МАСКИРАН КАТО СОЦИАЛИЗЪМ С ЧЕРВЕНИ ПАСПОРТИ В ЕС,НОВИЯ СССР.