83

pitankata

преди 7 години

за това ли внасят калайджии...?

82

Анонимен

преди 7 години

Според мен всички трябва да ни плащат, за да не вземем да влезем в някой съюз. Глей к'фо стана и с ЕС.

81

Анонимен

преди 7 години

Ние кога излизаме? Тук вече нямаме работа - и ЕС започна да се разпада.

80

начхип

преди 7 години

Великия тюлен Ричард Марчинко го е казал и за Британците - НАЧХИП (наведи се че х...я идва пак)Сега като им се отцепят шотландците и ирландците ще станат една съвсем не велика ами съвсем малка и незначителна англия с уелс. Ще могат да си живеят от риболов, овцевъдство и компири. Е разбира се и много влажни сънища за великото минало. Жалки империалистки ***.

79

До Италианеца

преди 7 години

Там ще станат чисти крепостни селяни и никой няама да им ходи в мрачната, мъгливата и грозна Англия .............Да бе, грозна е в помраченото ти съзнание :)Крепостни селяни в Британия ??! Аз съм учила за крепостни селяни в Русия, ама за такива на Острова не съм все още.. Те нямат мислене на крепостни селяни, а имперско такова и затова се опълчиха на диктата на ЕС. !Там обществото е сила. Руснаците и те имат имперски амбиции (върнаха си Крим), но народът живее зле, з/то явно мисленето им си остава болшевишко, крепостно.

78

11

преди 7 години

Голям праз. Да си се * еднополово там на острова и да изчезват от света.

77

Анонимен

преди 7 години

Ами нищо но няма да се съобразяват с ембаргото на ЕС срещу Русия , а тя е голям пазар така че честито,а сега да се изкажат нащте политици дето забраниха изучаването на руски в училище езикът ни е близък и дори да се отиде да се работи в САЩ ще е само в плюс на като са казали против Русия и наше първи почнаха да духат супата

76

Анонимен

преди 7 години

Англия загубила от Германия на футбол и британците отишли при кралицата и казали:-Германците ни победиха на нашия национален спорт!Кажете какво да правим?"......"-А,голяма работа-отвърнала кралицата-ние вече два пъти тотално сме ги разгромявали на техния национален спорт

75

Анонимен

преди 7 години

Много добре казано: накрая германците печелят. Британците на за първи път изпадат в ролята на лaпни шарани. Сега събират контра подписки, смяяях, смяяяях,...

74

fero

преди 7 години

В писаната история на света, няма пероид в който руснаците да са били добре. И сега не са. До края на 19 век са имали робство. Да, крепостничество. Сега една малка част, олигарсите (мафията), в Москва и Ст. Петербург, са свръх богати и се държат като наркобарони. Всичко останало е тъжна реалност на една пост комунистическа мизерия, в която никой не иска да живее. Провинцията им е като пейзаш от Третия свят, нямат дори пътища. Това е подтискащата реалност в Русия.

73

ДДТ

преди 7 години

До АнонименСтиляне, ти ли си? Още ли скиташ по Русия или вече се прибра в Кърджали/Пловдив?

72

Big Ben

преди 7 години

"Дори ако десни популисти катохоландския политик Герт Вилдерс и лидерката наНационалния фронт във Франция Марин льо Пенуспеят да постигнат гласувания в своите страни зачленството в ЕС, малко вероятно е мнозинството оттехните сънародници също да решат да напуснатблока. Постоянният поток от лоши новини отВеликобритания в идните седмици и месеци щегарантира това.".........................-------------------------------------------Постоянният поток от лоши новини от UK ни е гарантиран, нали????? Тоест, вие медиите сте се погрижили потокът от апокалиптични новини обилно да ни за

71

U96

преди 7 години

Бреййй, много богати били руснаците! Защо ли българите не са се втурнали през глава да работят там?! P.S: Въпросът е риторичен.

70

Анонимен

преди 7 години

Великобритания никога не е имала намерение да напуска Европа, излича прекалено големи облаги от ЕС ,но винаги се е стремяла да извлича по големи облаги и за това играеше рисково,Проблема е че никои не обясни на народа си че това е просто игра.Да ЕС може много добре да извлече ползи от напускането на ВБ но все пак губи един голям съюзник,които от време на време прави бойкоти но е голям съюзник.

69

Нели

преди 7 години

Това си е суверенно право на всеки народ да решава.

68

Анонимен

преди 7 години

Британия може би няма да падне на колене да се моли да не я изгонят от европа, но няма и да я напусне Европа!

67

...Бен -Хур

преди 7 години

ами британците искат да напуснат съюза ,мислейки ,че ще се озоват във времето ,когато бяха колонизирали половината свят и всички тия чужденци,които бродят по техните краища бяха най-обикновени роби на които не им трябваха нито училища нито детски градини нито пък да им се бъркат във височайшите навирани носове на супергрозните им жени...е да ...ама не...Светът одвана е друг и ако те не се съобразяват с него то и Светът ще мине отгоре им ,като луда рогата крава

66

Анонимен

преди 7 години

"В София средната заплата е 700-800 лева - 400 Евро. В Москва е 80-100 000 рубли"Средната заплата в София през 2016 г е 1130 лв. В Москва - 64 000 рубли. Средната заплата в България през 2016 г. е 915 лв. а в Русия 28 000 рубли. Обменният курс е за 100 рубли - 2.69 лв.

65

БГ реалист

преди 7 години

Ние не сме се захванли с Русия. През единия крачол в другия ми е. Просто тук един облъчен *** се опитва да обяснява и лъже безобразно как Русия била велика и видите ли как Слънцето как изгрява от запад. Колкото и да се пънеш, истината си е истина. Толкова е хубава и богата Русия, че няма един българин отишъл там да работи. Стана ли ти тъпо? Така и трябва.

64

Petya

преди 7 години

Вече има мнения, че Германия ще е големия печеливш. Повтаря се историята с комунизма. Той е разработка на Германския генерален щаб, които за били достатъчно умни да знаят, че това е обречена идеология. После вербуват Ленин и хоп, Русия стана Съветски съюз, който очаквано пи вода. Същата формула сега сервираха на плиткоумните британци и те се хванаха като шарани. Умни са германците.