16

Един българин

преди 7 години

До: номер 16"Българите плащаме149 лева за 30 днева руска туристическа виза и можем да стоим само за градовете, за които е издадена. Руснаците плащат само 35 евро и могат да ходят навсякъде из България."А стига бе??? Верно ли е това което казваш???Аз бих дал пари повече да ме вкарат в действащ нацистки концлагер отколкото да дам 150 лева за "привилегията" да се разхождам из мъртвите сибирски полета!!!Е няма такава наглост, няма! Притрябвало му е на някой да ходи там!

15

Един българин

преди 7 години

Що така бе, русофили мaмини?Нали там било рай бе? Нали натам трябва всички да гледаме бе, русофили нeдни тaкивa?А, сещам се! Като превземат братушките Западна Европа с танковете и ще се изравним.Тоест - не че в Русия ще стане по-хубаво, ама в цяла Европа ще стане еднакво лошо като в Русия. И тогава всеки ще е щастлив когато ходи в Москва. Щото и там ще е същата мизерия като в Париж, Берлин и Лондон!

14

Анонимен

преди 7 години

Правилно - кой нормален българин ще пътува за русия? Само рублофилите пътуват дотам, но те не са българи.

13

дебел депутат

преди 7 години

Трябва да се измисли данък пътуване,защото в България никой вече не му се бачка за 420 лв минимална заплата.

12

Анонимен

преди 7 години

Българите плащаме149 лева за 30 днева руска туристическа виза и можем да стоим само за градовете, за които е издадена. Руснаците плащат само 35 евро и могат да ходят навсякъде из България.

11

Log

преди 7 години

Bg statistika e mafia.

10

Русофилоид

преди 7 години

Благодарение на сороската *** не ни вземат на работа в Русия, тъй като ни трябват визи и червена карта за работа там. Затова сме принудени да работим в ЕС, като същевременно копаем гроба му отвътре. След погребението му тържествено ще се завърнем при майка Русия.

9

Реалист

преди 7 години

Номер 6, виждам, че си успял да прочетеш само заглавието. Да беше прочел и новината под това заглавие. Това за чукчата, с пълна сила се отнася за теб.

8

Анонимен

преди 7 години

Голяма разлика в процентите по правило се получава, когато числата са малки. От това увеличение с 56,9% за Германия, може да се съди, че хората пътували до Германия не са много. Обратното тези минус 1,3% за Македония, означават, че много български граждани са пътували до Македония.

7

До 6

преди 7 години

Един пример като за такива като теб: чукча писатель, чукча не читатель".100 пътувания до държавата "А", някога си през 2015 и 157 през същия период за 2016 - увеличение с 57%.10000 пътувания до държавата "Б", за същия период през 2015 и 10130 през 2016 - увеличение от 1,3%. Според такива като 1, 2 и 6 - пътуваме повече за държавата "A", а не до "Б" 57% е повече от 1,3%, нали така умници ...

6

Анонимен

преди 7 години

Ама че сравнения популистки пак! Ей, много сте евтини и елементарни, писачите!Че какво общо има между държава в ЕС, където всеки си пътува като до съседното село и държава с визов спрямо нас режим?Сравнявайте круши с круши и ябълки с ябълки, все пак! Учи се още в първи клас! Срамота!

5

Анонимен

преди 7 години

До Реалистти прочете ли заглавието или я караш по стар навик чукча - писатель, чукча - не читатель?

4

Анонимен

преди 7 години

Няма ги днес Боби и су34. Сигурно са заминали за любимата им Русия, за да удвоят броя на посещенията там :)

3

бг

преди 7 години

Защо бе Гоце е в Русия.

2

Реалист

преди 7 години

Няма смислени проценти в новината, а само процент на увеличение спрямо предходен период. Но как да го схванат разни фоби, които нямат умствения капацитет за това, а само се плъзгат по повърхността, като първите двама коментирали. Къде са процентите по държави? Това е полезната информация, а нея я няма.

1

xp

преди 7 години

Нормалноте хора пътуват към нормалните държави, не към военни зони на джуджета и дърти оядени комунисти.