10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Да, много ти е тежка диагнозата. Особено след употребата на "ментално". Направи си труд да научиш, кога, какъв термин се употребява. Жалко, ако си женен и имаш деца.

9

Анонимен

преди 7 години

До До 8Не е необходимо някой да "се напъва" да приравнява животните с хората. Не знаеш ли, че хората са животни? Ти явно не си завършил и трети клас. Живият свят е растения и животни. Ти да не си растение, случайно. Не, не си. Дори растенията са умни...

8

Анонимен

преди 7 години

ГЛАДНА МЕЧКА ХОРО НЕ ИГРАЕАКО СРЕЩНЕТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ В ГОРАТА И НЕ СТЕ ВЪОРЪЖЕНИ ВИ СЪВЕТВАМ ДА БЯГАТЕ КОЛКОТО МОЖЕ ПО БЪРЗО БЯГАЙТЕ ВЪПРЕКИ ЧЕ МОЖЕ И ДА СЕ ПРЕСТОРИТЕ НА УМРЕЛИНО НАЙ СЪРДЕЧНО НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ

7

Женен

преди 7 години

"Влечугите по нашите географски ширини не нападат"Да бе, я да ви пусна мойта ycoйница.

6

до 3

преди 7 години

ако някой изхвърли детето ти на улицата гладно и необлечено и го подритва от сутрин до вечер и то ще почне да лае и да напада. Не вярваш ли?! Прочети за Бразилия.Не са виновни кучетата, а тия дето ги изхвърлят. Пак опираме до човека.

5

не си прав

преди 7 години

По-вероятно е да те пребият до смърт за някоя дреболия или да те прегазят плиткоумни двуноги отколкото да те нападне диво животно. Освен това гората е мястото, където ти си на гости и трябва да се съобразяваш.

4

Анонимен

преди 7 години

До 7Змиите са гръбначни и според закона Цачкова-кучкари, ако убиеш змия пред деца с особена жестокост (стъпкване, съсичане), то следва да я лежиш до 3 г. Но негласно този закон е написан само за животните, които кучкарите обичат.

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6 Написаното е абсолютна истина, а не екопростотия! Ако твоят житейски опит показва обратното, то сподели го. Само същество с липса на мозък отхвърля всичко и не си вади поука!

2

Анонимен

преди 7 години

Обаче песовете по улиците нямат страх от хората. И ще гледат или да ви ръфнат или бръкнат в чантата ви, за да ви вземат закуската.

1

Анонимен

преди 7 години

Човека е най страшното животно!