32

Анонимен

преди 7 години

Това Обединено кралство излязло ли е от ЕС като то е по статут само член,също като останалите много таквиз и не е член на Шенгенското пространство за което е трябвало да кандидаства един ден,тъй че за какво бе тоя шум,тоз референдум с какъв такъв неуточнен въпрос та ги дигна все-вси на нокти заради паунда който пък намери причина да падне и се търкулне и накъде-накъде като важни играчи заминаха за сделки още преди в отпреди санкционен режим,територия или самосанкционираха заради санкционираните.

31

Република

преди 7 години

Плъховете първи напускат кораба.А що се отнася до Великобритания, тя витаги е била изнудвача на ЕС. Писна ми от меки китки, които имат наглостта да се мислят за богоизбрани. И още нещо- как за бога едно кралство си позволява да изнудва РЕПУБЛИКИ, воювали за свободата да се нарекат граждани, а не *** поданници. Как Франция допускаше толкова години мухливи кралици да командорят републиката им и да ги изнудват. Наказанието за изнудвачите трябва да е само едно - ВЪН!

30

Анонимен

преди 7 години

Краставите магарета през девет реки и планини се надушват!Английското си пада по прасета, българското - по кучета и ***,надушиха се в ЕС- и виж кво стана!Трябва да очакваме и БГ да напусне ЕС- иначе за какво гус-инът идва в БГ и ни прати 50 джипа армаган?Тънко нещо е световната политика!А тези дни вече се иска и оставката на една БГ зам.премиер - като дялан еврокамък щяла да води преговорите на ЕС за излизането на Англия от ЕС...

29

Тоз на снимката

преди 7 години

убаво момче ама глупаво

28

Анонимен

преди 7 години

Тоя на снимката може да бъде капитан единствено на малка свинеферма. Има много малко акъл о голям опит със свинските глави. Мога да го взема и чистач в офиса ми за капитан на кофа и парцалл.

27

Не ставайте смешни!

преди 7 години

Соросчета, кажете ми как Путин повлия на 52% от населението на Великобритания? Моля ви се!Кажете ми какво е виновна Русия, че англичаните се мислят за нещо повече от останалите в Европа?

26

:)

преди 7 години

За всеки е ясно, че Русия и Путин са големият победител в случая. Въпреки, че нямат никаква заслуга, руснаците победиха. ЕС се тресе, Щатите са по-слаби от всякога, санкциите и ниските цени на петрола не свалиха Путин, а Китай е по-скоро с него и Русия, отколкото с Обама и щатите. Кофти баланс на силите. Ако бях на западняците, щях да стабилизирам отношенията с Русия на всяка цена. И то в рамките на 10 дни.

25

Анонимен

преди 7 години

25, виновен е Камерън, защото той подклаждаще анти ЕС настроенията с цел да си подобри позициите при преговорите с ЕС. Когато сееш вятър, обаче жънеш буря!

24

Одисей Шопов-Страндж

преди 7 години

Каквото и да си говориме англетата мощно го издухаха точно поради това че Камерън е толкова тъъпо парче че не можа да сметне уравнение за осми клас с три неизвестни. Интелектът на англичаните си е такъв, толкова си могат - шести клас, две неизвестни X,Y. Сега видяха и третата - Й, и тя много страшна и четвъртита им дойде. А Русия гледа сеир отстрани и се кефи - хич нищо да не спечели, нищо и не губи.

23

жеко

преди 7 години

медиите продължават да лъжат като се надяват че ще им повярваме, сега англичаните ще могат да търгуват с русия и ще си продават цялата селско стопанска продукция на русия а и още много неща, кой ще спечели от това ес или англия, пу

22

Анонимен

преди 7 години

Кат го чета тоя пиян руснак, се сещам за един лаф -"надей се *о на пияни жени"

21

Анонимен

преди 7 години

Руското посолство раздаде щайгите с рубли и се появи първата ушaнка су34. Очакваме следващия калпак боби :)

20

до 26

преди 7 години

Той работи за излизането много упорито. Ден преди вота се прояви ,като проевропеец в изказванията си.

19

Су 34

преди 7 години

Пладнешкият разбойник Русия се интересува единствено да не му конфискуват откраднатото от Грузия, Украйна и Молдавия.------------Това са руски области, неделима част от Русия и тя може да си прави, каквото си иска там!Все едно вие да не крадете от Африка или Индия.

18

Анонимен

преди 7 години

До ШопЗaминaвaм зa Кaнaдa,ще се омъжвaм зa див нерезЩо ще ходиш чак дотам бе? Вземете се със Сидеров, същата работа е. Най-много Чуколина да те ревнува.

17

?

преди 7 години

Ще станем ли Европейски съединени щати ?

16

Анонимен

преди 7 години

какво е виновен камерън, че англичаните са ***?!

15

Анонимен

преди 7 години

Най - некадърния британски политик.

14

Анонимен

преди 7 години

Ти не гледай Русия. Русия е силна, Русия е стабилна, Русия е велика. По-добре се погрижете за разпадащата се евpогейckа ***.

13

Анонимен

преди 7 години

"Резултатът от референдума не гарантира автоматично отслабване на антируските санкции. Но ако ЕС се замисли за реформи, в този момент ще се образува прозорец от възможности, заявява пред вестника председателят на външнополитическата комисия в руския сенат Константин Косачов, очакващ "благоприятен за Русия развой на събитията""Пладнешкият разбойник Русия се интересува единствено да не му конфискуват откраднатото от Грузия, Украйна и Молдавия.