25

така ни управлявате

преди 1 година

Като нормални ли определяте измислените попове, които побъркват хората с глупости за дявола и бога...Докато богатите си правят секс и пари, бедните хора са вкарвани в църквите да се молят и стоят пред тъпите сериали вкъщи...Вие правите обществото лудо от липса на пари и промивка на мозъка с простотии...

24

анонимен 1

преди 7 години

Браво!Колкото по-бързо влязат в сила тези промени, по-добре.Това до момента си е чиста дискриминация и геноцид.Дано тези новости не се точат с години.

23

ИЗВОДИ

преди 7 години

1. Който има психично болен роднина и стане негов подкрепящ, ще може да гласува с два гласа. ЖОКЕР: В средите на кой етнос се извършват кръвосмесителни съвокупления, та в резултат често се раждат ***? Значи лица от този етнос ще се облажат най-много, защото ще продават не само своя глас, но и гласа на неадекватния си роднина, когото подкрепят!2. Щом лица с ментални проблеми започнат официално да се женят, по-често ще се раждат подобни на тях. Близките им и от това ще се облажат!

22

Комунист

преди 7 години

Ами за ГЕРБ само такива може да гласуват!

21

Анонимен

преди 7 години

Ей, какво ли не правят нашите политици заради някой друг глас! То не бяха кебапчета в маалите, то не бяха 20 лева, ама вече и на перковците ще дадат право на глас само и само да не изпуснат властта!

20

Анонимен

преди 7 години

Те лудите ни управляват и са на високопоставени длъжности, а сега ще могат и да гласуват :D Не ги винете те просто не са добре (управляващите).

19

Анонимен

преди 7 години

Честито господа управляващи! Току що си извоювахте още 7000 манипулирани гласоподаватели. Ето и моите предложения за още хиляди такива:1. Непълнолетни - нима те не са хора ?!2. Новородени - след кратка консултация с тях ще знаят много добре за кой да гласуват.3. Неродени - наемете гадател, който ще разговаря с тях и ще разберете техните желания за гласуване. Разбира се отново след кратка консултация , инак не е честно.Ако не ви се плаща за гадатели иаползвайте ехографи от 4D нагоре.

18

Анонимен

преди 7 години

7 000 гласа са си 7 000!!Кой ти ги дава??Нищо,че психично болните хабер ще си нямат какво правят и надали ще идат до урните!!Секциите ще са на място в болничното заведение,а може да гласуват лекарите и мед.сестри,пък може да се допусне и някой придружител!!Те по-добре знаят как и за кого да гласуват!!Пък за венчилото-венчайте аутисти-на попа може да припадне по време на църковната служба или лицето сключващо брак в гражданското!!Венчилото ще свърши когато всеки атом от халката бъде изследван!!

17

Анонимен

преди 7 години

Ако това се приеме като закон, Росчо ще се омъжи и ще спре с безмисленото си бръщолевене.

16

хахахах

преди 7 години

е кво толкова чудно? то ние всички сме луди след като продължаваме да гласуваме за нашата политическа върхушка

15

Анонимен

преди 7 години

Че то и сега са си с права - виж парламента

14

коко

преди 7 години

Не само да гласуват но трябва да бъдат и избирани за ДЕПУТАТИ , МИНИСТРИ , ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ ,СЪДЕББЕН СЪВЕТ .А може и за Президент да си изберем . Той луша и говори каквото му напишт ,поне да го разходят по света .

13

сдасдасдас

преди 7 години

Аз нямам проблем с това, все пак да не забравяме, че зелените човеко подобни имат тези права.......

12

забрана за бхк

преди 7 години

До ИКоментара ти съдържа единствено празни приказки и нито един аргумент.Може да предположим с голяма доза увереност, че си член/симпатизант на БХК или ЛГБТ, който недоволства от написаното, но не може да го обори, понеже не е прав.

11

И

преди 7 години

Днес.бг, за пореден път смайвате с махленския си стил на писане. Само със заглавието си сигурно нарушавате поне няколко точки от въпросната конвенция. Журналистика за вас може би е незнайно понятие, а неутралното и максимално обективно представяне на фактите - трудност за екипа. Етиката няма да я коментираме. Все пак, сигурно имате вишУ, бъдете по - прецизни и издържани.

10

Анонимен

преди 7 години

След като държавния ни глава не е наред с главата, съвсем нормално е и останалите луди да имат право да решават.Погледнете му щастливите налудничави усмивки, публичния плач, халюцинациите му относно Путин и Русия- класически симптоми на биполярно разстройство.

9

Анонимен

преди 7 години

То тия в НС са готови да бъдат поставени под запрещение. Накрая ще поставят всички нормални под запрещение, а всички луди на свобода.

8

британец

преди 7 години

E заради подобни простотии англичаните излезнаха от ЕС.

7

Анонимен

преди 7 години

И лудите с право на глас, и с право на венчило.................................................................................. За Росенцето ли става дума?

6

Анонимен

преди 7 години

Предлагам в закона да се запише изрично,че психично болните и хората с умствена изостаналост да могат не само да гласуват, но и да бъдат избирани за депутати, и президент. Така ще станем напълно страната Абсурдистан и няма да се питаме за някой министър или президент "Този нормален ли е?. Тези поправки свидетелстват,че т.н. български "елит" тотално се е откъснал от народа, но ако те са под давлението на Брюксел е време да помислим за напускането на ЕС.