23

Деец

преди 7 години

Божият дом да иска прошка от престъпни извратеняци,гаврещи се с Божиите закони??? Нещо си в грешка,папо- покай се,грешни дяволе!!!

22

Николай

преди 7 години

Католическата Църква не е на Бог а на Дявола. Нашият Бог мрази Хомосексоалните, транссексоалните и т.н. Щом Католиците си, позволяват да, са против Божията Воля. Значи ВАТИКАНА СЕ КЛАНЯТ НА ДЯВОЛА.....

21

Анонимен

преди 7 години

Ами нормално, то във ватикана освен *даси и педофили други има ли?

20

Самият БОК

преди 7 години

До АнонименЧе хомосексуализма е грях според всяка религия - така е!!!И най-популярният при това!!! И колкото някой по-скача срешу него, толкова повече му се отдава ;)Много елитарен грях...

19

Самият БОК

преди 7 години

До за 30Да го перефразирам - ниското ниво на интелект е най-големият грях. Предубежденията - също. Използването да д упенцето за мисловна дейност - още повече

18

Самият БОК

преди 7 години

До Изначално сбърканоБиблията, чадо, трябва да я приемаме като една ненаучно-фантастична книжка, в името на която, близо 2000 години е било потъпквано развитието на човечеството

17

Изначално сбъркано

преди 7 години

То ада не беше ли с широко отворени врати за из вращенците?Каква прошка за противо естествено поведение??? Соддом и Гомор нре бяха ли описани от библейски текстове???Нещо чисто порно стана и католическата религия!

16

Мюмюн

преди 7 години

Тоз аржентински италианец е за сопаладисване вече!Какво ще им кажеш-"Извинявайте,че сте обратни" може би?

15

Папата

преди 7 години

ШШШШ ПАПАПТА амаи какво ще кажете за ГЕНОЦИДА над БЪЛГАРИТЕ от Османската империя? До ден днешен Родопите са пълни с помаци жертва на същия този Геноцид. Хората са се принудили да сменят религията за да си запазят живота. Останалите са се простили с него 5 века са това АЛООО. Да се мери с един аршин за всички. Амъна Койдум!

14

както е тръгнало...

преди 7 години

Папата кога ще иска прошка от атеистите?

13

???

преди 7 години

Все още чакам да каже ,къде в Библията пише ,че църквата трябва да се ръководи от някакви самозванци в Рим. Самият Исус се е въздигнал в небесата ,за да не ходят да плачат на гроба му ,за да разберат хората че материалното не е за подражание , И единствения път като е влязал в храма е било за да разгони търгашите.

12

Йордан

преди 7 години

Въобще не говори глупости. А и кои сме ние да съдим? Нека тези, които не говорят глупости и които нямат грехове, да хвърлят първият камък

11

Анонимен

преди 7 години

Католическата църква действително трябва да иска прошка от кого ли не - учени, медици, жени, хилядите сринати култури, а за Инквизицията трябва направо по корем да пълзи! А заклеймяването на хомосексуалните е доста лицемерно, като се има предвид колко хомосексуалисти и педофили има в църковните редици.

10

Анонимен

преди 7 години

Разбира се ,че трябва.А дали не трябва да превърнеш базиликата свети Петър в гей приют за бежанци?И джамия ще си направите през останалото време ще се плякате и ще си прощавате.Все повече се убеждавам,че това е лъжепапа който е сложен там за да разбие християнството.В библията е предсказано за такива като него.Следващият ще почне да напъва за секс с животни или директно ще стане мюсюлманин.А по следващият ще бъде робот или животно,зависи.

9

Рик

преди 7 години

До exceptmeКак се мрази Греха , след като си - Толерантен , Разбираш всички , Не критикуваш Силните на деня и приемаш поне с мълчание всичките им решения . Как папата мрази греха в кръвосмешението в Англия и Белгия и сексуалното общуване с животни в Дания ? С - Честито Рождество на 200 езика ли ???????

8

Анонимен

преди 7 години

Твърде много самопровъзгласили се представители на Бог и твърде малко полза от тях.

7

Митака

преди 7 години

Този вълк в овча кожа нацяло изтрещя. Така става като за папи избират атеисти.

6

Рик

преди 7 години

След гейовете интересно - педофи**** ли следват за искане на прошка ???? После прошка и от Светите отци обвинени в - педофи*** . Неодобрение не значи Съдене а Принципност а не Безгръбначност и Конформизъм .

5

exceptme

преди 7 години

От статията излиза, че той слага всички тези групи под общ знаменател. Не ми се вярва да го е казал точно така.Второ - наистина, не е той Онзи, който трябва да съди.И трето - "Мрази греха, обичай грешника".

4

Анонимен

преди 7 години

Ами нали в Библията е посочено за нормално мъж да бъде с жена, а не мъж с мъж жена с жена! Щом най висшият ръководител на Църквата говори такива неща, значи не уважава Божиите заповеди.