44

Костадин

преди 2 години

Аз съм изкарах всички изпити със 7 клас отидох във кат да си подам дукументите не ми ги приеха моята диплома е от 2016/2017 година каква е причината да не ми приемат дукументите

43

Анонимен

преди 3 години

Аз съм искарал всички испити със 7 клас отидох във кат да си подам дукументите не ми ги приеха моя диплома е от 2016 година каква е причината да не ми приемат дукументите

42

11

преди 7 години

Абе кат гледам - от днеса няма да могат да изкарат книжки.

41

opps

преди 7 години

Стига глупости! Веднага да се проверят всички за фалшиви дипломи с доказване клас по клас...И който е с фалшива диплома има НК + отнемане на автомобила...

40

65

преди 7 години

Пътищата ни са се превърнали в крайпътни гробища.Сега вместо на 18години,децата ще се убиват още на 15г.И родителите ще помагат???ГЛУПОСТ след ГЛУПОСТ

39

стита

преди 7 години

Стига простотии. Само се чудите как да си оправдавате заплатите вместо да излязат ВСИЧКИ катаджии на терен и да глобяват ВСЕКИ НАРУШИТЕЛ. И вие горе малко да мислите не да симулирате дейност с простотии.

38

предложение

преди 7 години

Да имаш поне начално образование за шофьорска книжка. И ако хванат някого без книжка - яка глоба (в хиляди) и отнемане на колата в полза на държавата.Само така ще стане.

37

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

До ???А РОДИТЕЛИТЕ, КОИТО ВОДЯТ ДЕЦАТА СИ НА УЧИЛИЩЕ ИЛИ ДЕТСКА ГРАДИНА КОЙ ЩЕ ГИ НАУЧИ, ЧЕ СЕ ПРЕСИЧА УЛИЦАТА САМО НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА, А НЕ НА 10, 15, 20 М. ОТ НЕЯ ???

36

безпартиен

преди 7 години

Като гледам колко не грамотни населяват територията наречена България, направо си мисля, че терминал 2 е най доброто решение за младите българи.От 6 млн.жители на България има около 1 млн.неграмотни п.едимно ***.Кой уважаващ себе си инвестихор ще вложи средства в страна където нямй да има досхйт чно квалифицирана работна ръка, къдетозаконите са врата в полето през която само нормалните минават.А колко останаха нормалните?

35

Анонимен

преди 7 години

нищо няма да помогне и това .за всичко е виновен световният начин на живот-цивилизацията която ражда природни недоразумения и води до затъпяване.именно липсата на сиво вещество е причината за войни, престрелки бандитизъм влкючая и случащото се по пътищата; ЛИПСАТА НА МОЗЪК.така наречената демокрация е създадена да причинява перманентно унищожение на човечествотое

34

Анонимен

преди 7 години

Аз предлагам след завършване на 4 клас!Тогава всички мургавелки ще си купят законно книжки и ще напълнят хазната или...?Що за простотии бе хора?Кой е този гений който измисли това?Престанете ,че станахме за смях на гаргите!Чета че ще се раздават сертификати.Боже,боже,колко мъка има по нашия свят!Вие не разбрахте ли ,че в училище вече шашнахте всички?И учители,и родители, а пък за децатада не говорим.Просто тези от министерството най-добре ще направят ако върнат старите програми за обучение!

33

gtf

преди 7 години

нещъ да коментирам поредната гербарска простотия

32

???

преди 7 години

Ако децата от малки се запознават с закона за движение по пътищата. има голяма вероятност пострадалите деца да станат повече, заради масовото непознаване на закона от шофьори и катаджии. Типичен случай е "пешеходна пътека". Ше научи детето какво е "пешеходна пътека" и че има предимство по нея, но повечето шофьори и пешеходци не знаят какво е "пешеходна пътека" и детето може да пострада. Повечето шофьори знаят само за пешеходна пътека тип "зебра", но не знаят останалите и че там предимство пак им

31

Анонимен

преди 7 години

За тази идея - първо на изпити трябва да има за служителите на КАТ, които според мен не знаят основни неща от Закона за движение по пътищата.Иначе прав е номер 38, без ефективен контрол за изпълнението на закона, нищо няма да се промени. Това казано по-просто означава, че всеки шофьор трябва да е убеден, че извърши ли нарушение, неизбежно ще бъде наказан от контролния орган на държавата. Това сега трябва да е КАТ, но КАТ спи и не прилага закона и най-доброто в случая е КАТ да се закрие.

30

Въпрос

преди 7 години

А може ли с цел превантивност изпита да е малко след раждането,може и в родилното?

29

50 нюанса старост

преди 7 години

Преди години още като ученици ни водеха в ОСО(организация за съдействие на отбраната-от там се ставаше водач).На 14-15 години познавахме знаците,правилата и какво значи "танца на катаджията".На 16 ни водеха на СИП("свободно" избираема подготовка),където ни учеха на устройство на автомобила-разрези на двигатели и цели коли.Пак на 16 баща ми ме водеше на полигон(за това не обяснявам какво е) да покарам Ладата...Горната идея е много добра.Младежите ще се научат,че физиката важи и за автомобилите.

28

Аз съм

преди 7 години

До ,,един българин": твоят чип сменен ли е,трябва хапчетата да смениш

27

Анонимен

преди 7 години

* масово карат без книжки, технически неизправни автомобили, без да плащат данъци. Тях как ще ги принудят освен чрез конфискация на МПС и 6 месечна ефективна присъда миене на улици и сметопочистване без заплащане само с право на безплатна храна за периода на присъдата. Това предлагам аз.

26

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да приемат няма ли ефективен контрол по прилагането му, е все едно, че нищо не са приели.

25

и още нещо

преди 7 години

Мда, докато от КАТ съобщават във всеки ден и час къде точно, за колко време и за какво точно ще проверяват - какви резултати очаквате?