14

Анонимен

преди 7 години

Русия - Белгия, пък в сектора на британците...

13

прасчо европеевски

преди 7 години

Никой не ви крие шоколадчето. Журналистическата етика на колегите ви работи по този начин. Ама те не са от праспрес, разбира се.В България също има едно такова нещо наречено"Етичен кодекс на българските медии".Ето конкретно нужния абзац:2.6.4 Ще се въздържаме от възхваляващо или придаващо излишна сензационност отразяване на престъпления, насилие и жестокост.Джурнализ и клюкар не е едно и също. Нищо че мама прска и прасчо друго ви пеят.

12

майорски

преди 7 години

Аз предлагам да се построи до всеки стадион по една боксова зала или зала за кеч......след мача .... да се продължават предавания на живо от там ...учасници да са доброволци фенове .....предаванията да са за над 18 години ...Хем пари ще се изкарат .... хем феновете доволни ....

11

Анонимен

преди 7 години

ИМА ЕДНА МАКСИМА. АКО НЕ БИЕШ ЩЕ ТЕ ПРЕБИЯТ!

10

до 6

преди 7 години

До АТАКИСТТи си представителна извадка за малоумиенто на атакистите, които могат да запомнят някакво събитие, само ако там някой се е бил, рушил, убивал, пребил.... или е имало гей парад.

9

Анонимен

преди 7 години

Напротив,Европа не се руши.......явно Европа се приготвя за нещо но за какво......аз до сега такова първенство......световно или европейско по футбол със такава агресия не помня.....а вие.......

8

край на играта

преди 7 години

Каквато Европа такъв и футбола,всичко се руши,няма ценности,корупция,цензура,двойни стандарти и пр.безобразия

7

Аграр

преди 7 години

Това не е новина! Новина ще бъде, ако фенове на балет или опера са се сбили след представлението.

6

кой е по-по-най

преди 7 години

Капитализма е по-силен от всичко...

5

АТАКИСТ

преди 7 години

Това европейско ще се запомни не с шампиона на 10 юли, а с боя който метнаха братушките над британците на 11 юни по улиците на Марсилия!За пръв път в историята на вандалщините си, англичаните разбраха, че има и по-откачени копе.лета от тях на този свят.

4

Анонимен

преди 7 години

за 2 ако говориш за оня англичнин с червената фланелка, да- беше брутално пребиване . Руснаците буквално го пребиха до смърт. Обаче в края на клипа се вижда, че той се надига както беше пльоснат на тротоара. Значи не са го били достатъчно.

3

Анонимен

преди 7 години

Вижте лицемерието,крият фенските побойници и обърнати кофи но за сметка на това ежедневно ни информират с клипчета на зверствата на ИДИЛ

2

Анонимен

преди 7 години

паметенб ще остане клипа с оня дебел англичанин където тръгна да се бие с един руснак висок с маска и дойдоха още 3-*** руснака иго убуха от бой тоя...оставиха го мъртъв на паважа.

1

Анонимен

преди 7 години

Русия- Англия, бре..каква Белгия? И братущките бяха предизвикани от английските оли.гофрени. какво се правите на ту.пи , а не го казвате? Аз такъв бой не съм виждал- буквално ги смляха от бой братушките тия игилизи по улиците на Марсияли, Бах.то откачените копе.лет6а, бате са това руснаците.