23

Мамунио

преди 7 години

Продължение ...колко простотия на този свят Боже!

22

Маймунио

преди 7 години

Гответе се зза разпадане на ЕС .Англия трябва да бъде наказана .Ако не бъде - утре ще има финкзит,франйкзит даже словензит и то преди съюза да успее да се реформира.Но баба ви Меркел пак и опънаха кончетата и даде заден ход.Само БОЙЧЕТО ще остане да свети самотно на тъмния небосклон на Европейското небе!Поне да не беше се карал с Русията.Но той слуша ли янките ,слуша...

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1----------------------------------------Умниче червендалесто лъготещо - можеш ли обясни / след като от 2007-а насам повече даваме, отколкото получаваме от ЕС/, как така преди началото на присъединяването нивата на заплатите и икономическите показатели бяха осезаемо по-ниски от днешните?

20

МИ

преди 7 години

До ПреминаващОтносно, че просто трябвало да имаме смислена схема за харчене на пари и читави хора и с европарите всичко ще бъде наред.Няма таквоз нещо като смислена схема за разпределяне на европари. Схемата е порочна изначално в самите си принципи. Оттам и вероятността да отидат при читави хора е малка. Дори когато това се случва, хората трудно могат да ги оползотворят, защото правилата за приложението им обикновено са глупави, а има санкции за нарушаването им.

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26--------------------------------------------------Умниче, от британска гледна точка излизането от ЕС е именно "пазене на интереса". От гледна точка на ЕС, обаче, същият този акт е безотговорен, защото поставя съюза в сложна ситуация в и без това сложно време.За Великобритания твърд отговор на ЕС е "отмъщение". А за ЕС е точно "пазене на интереса". Странното е, че един българин / и авторката/ припознават британската, а не европейската позиция като своя. Рачко Пръдлето стайл ;)

18

Анонимен

преди 7 години

И аз за какво учих английски, като влязохме в еврозоната?

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26Ега ти тъпотията си изтресъл:)Британия е от даващите а България е от вземащите - ако не си разбрал.Икономика в България от ченгета, комунисти и мутрите им , бинаги на власт- не става и няма да стане. Със или без ЕС.

16

Анонимен

преди 7 години

Започна се с платените публикации, намирисващи на МакДо...Какво "отмъщение" сънува авторката, опитваща се да представи един адекватен на британската безотговорност отговор на ЕС / а този отговор задължително трябва да е твърд и безкомпромисен/ ? Явно някой зад океана мечтае за десетилетна разводна агония, а местните гайди припяват ли припяват ...Хе, хе ;)

15

istinata

преди 7 години

da mnogo burzo im kazaha aufwiedersehen.gurzia ia uhajvat 5 godina a tia referendum i aide po burzo se mahaite.mai iskaha da gi izgodniat i mai e za dobro

14

Граматик

преди 7 години

До gost (20):А бе, ръпон, каква е тази безсмислица дето си написал, ти луд ли си или пиян, или просто глупав? :-D

13

dn13

преди 7 години

До ФараджАма много ги разбираме нещата бе кой като нас! Тия европейци и една конспирация не могат да спретнат без кръчмарските експерти в България да ги разкрият.

12

gost

преди 7 години

Интересно мие тия като правят това тия технологии техните какво ще се правят ще се мине на немски стандарт ама кои да ти каже или всичко за пари

11

Питащ

преди 7 години

До АнонименТака се и аз това казвам, по добре да сме в този съюз, съгласен съм с теб!

10

Фарадж

преди 7 години

Европа няма за какво да отмъщава на Англетата понеже самите Европейци организираха БРЕКЗИТА . Просто тези които пречеха трябваше да бъдат отстранени иначе ЕС отиваше на разпад.В момента Оланд и Меркел броят хонорара на Борис Джонсън.

9

Питащ

преди 7 години

До АнонименКъм първи номерА защо според теб не потекоха тези реки? В духа на критичния бог поглед- кой според вас е виновен за да не потекат тези пари? Бъдете откровени в отговорите, тук можете да си го позволите, но бъдете честни, критични и истински след това ще говорим на друго ниво.

8

Преминаващ

преди 7 години

Хайде бе хора, от по възрастните хора тук в БГ също чувам колко лошо било да сме в Европа, преди кое ви беше добре, въпросът е докато сме в Европа за какво можем да се преборим , а не да мрънкаме, това, че него правим си е наш проблем, ако имаш смислена схема за харчене на пари и читави хора, дали ще бъде така? П

7

Анонимен

преди 7 години

В СЛОВАКИЯ ПАРТИЯТА НАША СЛОВАКИЯ ЗАПОЧНА ДА СЪБИРА ПОДПИСИ ЗА СВИКВАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА СТРАНАТА ОТ ЕС.СПОРЕД СЛОВАШКАТА КОНСТИТУЦИЯ ЗА ДА СЕ СВИКА РЕФЕРЕНДУМ СА ДОСТАТЪЧНИ 350 000ПОДПИСА И САМИ САМО ОТ ВЧЕРА И ДНЕС ВЕЧЕ СА СЪБРАНИ БЛИЗО 80 000 ПОДИСА

6

ако

преди 7 години

До Анонимен9поне си работил на запад трябва да знаеш , че ни назначават по колективните трудови договори които са валидни и за местните....та не разбрах защо да сме евтини ??? ако не знаеш обаче езика и работиш на черно за някой ердогановец.....ами научи го този език !! значи за да не обезлюдява България дай насила да задържаме хората тук...ами направо минирай границите и изземи паспорти и лични карти !!

5

никой

преди 7 години

не говори за отмъщение но трябва да се преговаря от една страна ес с над 400 млн потребители и ит друга англия с 60 млн потребители . просто англетата ако искат достъп до пазарите на ес трябва да си плащат и да има свободно движение на хора както е при швейцария .относно бежанците няма смисъл да ги спираме в ес щом искат да стигнат до острова а веднъж стигнали там няма къде да ги върнат-дъблинското споразумение НЕ важи за тях.

4

Анонимен

преди 7 години

До До 3Че то дотогава няма да има ЕС (Освен ако не сме останали ние, Румъния и Гърция). В близките месеци множество държави ще организират референдум и ще напуснат. Няма как да се осъществи сценарият, който представяш.