23

Анонимен

преди 7 години

Първенството е много слабо, бутат се като купени прасета, няма голове , няма удари във вратата, а на няколко пъти спукаха топката от боцене.

22

Stan

преди 7 години

Томов, Томов, разбираш от футбол колкото шимпанзето в зоопарка от ядрена физика....Сбъркани имена (Мартин О'Нийл е треньор на Ейре, а МАЙКЪЛ О'нийл на СИР), сбъркани статистики, абсолютно профанска статия, все едно писана от жена, и не на последно място пълно не разбиране на футболни тактики (Уелс съвсем не играят това което си мислиш че си видял). Вземи прочети малко книжки и статии за тенденциите в съвременния футбол, вместо да пишеш глупости.

21

Анонимен

преди 7 години

Превключих на друг канал да гледам филм. Не мога да се изтезавам с тоя мач повече, защото ще заспя.

20

Анонимен

преди 7 години

Екшъна продължава, нито един точен удар в нито една от двете врати на Хърватия и Португалия.

19

Анонимен

преди 7 години

"Уелс надви Северна Ирландия с 1:0 в скучен мачАвтогол ги прати на четвъртфинал на европейското"Тръпката от играта беше невероятна, адреналина те блъска чак в петите.

18

Грухтос Бомбасгични

преди 7 години

Проблемът не е в бройката на участниците. Ето, вече сме в осминафинална фаза и все същите нискорезултатни мачове (1-1, 1-0, 0-0 Хърватаска в 70-та мин.). Просто футболистите са пренаситени от футбол и вече едва ходят. След 60 мача през годината, хич не ти е до футбол през юни. Ще ми е интересно световното през зимата в Катар (ако оцелее), дали ще са по-хубави мачовете. Аз мисля, че да... и феновете дали ще хвърлят бомби там и дали ще се бият.... аз мисля, че не :)

17

Никола

преди 7 години

От къде на къде в тези първенства от Великобритания участват регионални отбори като Уелс , С.Ирландия , Англия , Шотландия ? Защо тогава от Германия да не участват отделно Бавария , Швабия ,Баден-Вюртемберг ,Саксония ....До кога на британците ще им се правят някакви изключения , да се махат от ЕС , всички само ще спечелим без тези първенюта !

16

Шоп

преди 7 години

Аз не забелязах слабо първенство. Само един откровено слаб отбор имаше - руснаците.

15

Ташинко

преди 7 години

Аре бе селяни такива

14

ksarax

преди 7 години

Осминафинал уелс-сев.ирландия казва всичко за това първенство

13

до 13

преди 7 години

"В момента играят футболните колоси Уелс и Северна Ирландия при вълнуващият резултат от 1:0 с автогол и общо 2 удара към двете врати."-А Божинов и компания друсат кючеци в чалготеката с мутресите.

12

Анонимен

преди 7 години

В момента играят футболните колоси Уелс и Северна Ирландия при вълнуващият резултат от 1:0 с автогол и общо 2 удара към двете врати.

11

Анонимен

преди 7 години

"Като ще е ***, да е космата"Като ще е татко ти, да е епилиран и да пикае клекнал.

10

до 9

преди 7 години

Колко си *** като тошо и бойко типичния.

9

Анонимен

преди 7 години

Следващото европейско да увеличи отборите до 32. Знаете ли какво- даже да се махнат квалификациите, за да могат да играят Андора, Сан Марино, Фарьорските острови и Лихтенщайн. Нека пародията да е пълна. Като ще е гарга да е рошава.

8

Анонимен

преди 7 години

SCOTLAND IS NOW FREE YOU ENGLISH MORRONS

7

Анонимен

преди 7 години

Честно казано 15 дни след началото на европейското няма нищо, с което да го запомня. Един- два яки гола, един голов екшън завършил с хикс и няколко измъчени победи с по един гол.

6

Анонимен

преди 7 години

"Абсолютно тъпоумна статия..нищо общо с реалността. На мен европейското в този формат ми харесва много повече"Викаш харесва ти най-скучното и незапомнящо се с нищо европейско първенство. Когато увеличиш количеството пада качеството.

5

Анонимен

преди 7 години

Авторе, вместо да се радваш че с 24 отбора имаме поне теоритчни шансве да видим класиране на България на Европейското ти се тюфкаш като цииииганин берящ тухли от изоставено предприятие край врачанско село

4

Анонимен

преди 7 години

Много добра статия! Съгласен съм напълно с написаното.