66

bbg

преди 7 години

Това е краят на Great Britain, ще ги напусне и Севрна Ирландия и ще си останат само Англия и може би Уелс. Една средна държава във всяко едно отношение.

65

ставри

преди 7 години

До Анонимен71Коя Македония?

64

Анонимен

преди 7 години

Какво значи да готвиш независимост и в същото време да искаш да оставаш в ЕС ???? Това е да искаш да отслабваш и да продължаваш да се тъпчеш с мас :)

63

Анонимен

преди 7 години

Всички тия държави ще преживеят трусове, но пак ще са в пъти по-добре от Росия, която със сила отне изконна украинска територия.

62

Су 34

преди 7 години

Проблема в тази руска опорна точка е че КРИМ не е АВТОНОМНА област-----------Вашият проблем е че не можете да накарате Русия със сила да ви го върне!

61

Анонимен

преди 7 години

сега остава Великобритания да изпрати войски да избива цивилното население, както направиха Украйна и Грузия при разпадането си..

60

Анонимен

преди 7 години

Още 2014г. ясно им беше казано, че ако напуснат UK, ще кандидатстват наново, както всяка друга държава. Те останаха в UK, UK излезе. Сега да бъдат така добри да излязат заедно с UK. Това би направила достойната държава. Естествено тези върти-лопати искат от всяка ситуация да вземат полза, но чакам ЕС да им каже, че законите са за всички. А и не знам дали някой би ги взел в съюз тези смешници. Ако утре ЕС се разпадне, ще се върнат пак в UK за смях на цяла Европа.

59

шопинг

преди 7 години

"Лидерката на Шотландската национална партия Никола Стърджън предупреди, че ако англичаните изберат за излезнат от Европейския съюз"Излезнат?

58

до osmanli

преди 7 години

Искам да видя независим Кюрдистан!

57

до Osmanli Torunu

преди 7 години

Довечера като заспиш ще можеш да видиш всичко в страната на сънищатата, даже ще можеш да прелетиш над нея. :D

56

Анонимен

преди 7 години

Петрич Гоце Делчев Благоевград-Джумая Сандански референдум за отделянето към Македония

55

Анонимен

преди 7 години

Сърбия никой не я е цепил. Разцепи се Югославия, защото беше изкуствено създадена. Смали се до естествените си територии и трябва да ни върне западните покрайнини, освен това.

54

ай стига с тоя Крим

преди 7 години

нека видим сега като се зацепи Голямото Кралство дали беше редно да цепят и лапат части от Сърбия?

53

Bliadimir Pizdin

преди 7 години

Блядимир *** е най-отявленият демократ на новото време, борец за права и специалист по референдуми. Слушайте какво ви казва, защото той никога не лъже. Слава Расия, слава Пиздина!

52

до 67

преди 7 години

Какъв текст бе пич, аз ти съобщавам неоспорим исторически факт. :DДостатъчно е да си използваш мозъка, двете ръце и интернет, за да се убедиш в думите ми.

51

ТЪП като руснак

преди 7 години

До до 65 я дай точния ТЕКСТ договора да ти се посмеем на глупостите

50

Анонимен

преди 7 години

КАЗАН референдум

49

до 61

преди 7 години

След референдум, проведен на 20 януари 1991 г., Кримската автономна съветска социалистическа република е възстановена на 12 февруари 1991 г. от Върховния съвет на Украинската ССР. :)

48

Анонимен

преди 7 години

"До Анонимен 60 Специален статут не е равно на Автономна област както и да го въртиш"Ти вземи да се поинтересуваш защо от 1991 до 2014-та се наричаше Автономна Република Крим и защо имаше собствена столица, преди да се присъедини към Русия. :)

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60 черноморския флот и прилежаштите бази СССР се задължава да го предаде на Германия Турция Австро Унгария и България ПО същия договор в който ПРИЗНАВА Украйна с Крим Беларус Балтийските държави и Финландия КАТО ДЪРЖАВИ