108

Анонимен

преди 7 години

Интересно, 193, руският бизнес се обявява за продължаване на санкциите (няма конкуренция за своите стоки), масово руснаците не само подкрепят Путин, но дори са на едно мнение с него, още преди да го е изразил (питай рускан защо не ходи в Турция - заради путинските нареждания, или заради свалянето на руския самолет), във военно отношение Русия отдавна е задминала всички останали, дори САЩ не успяват да й измислят под 2-ро място; най-голямата гнусотия не се провежда там - педалският парад. Упадък?

107

Анонимен

преди 7 години

Британската демокрация била брутална. Брутална демокрация е само българската, и то брутално фалшива и лицемерна, носеща смърт на българина - в буквален смисъл. "Глас народен - глас Божий" и това ли не помнят манипулаторите...

106

Анонимен

преди 7 години

"До Анонимен 194 : АЙДЕ БЕ ! НЕ ДУМАЙ ! ЛУДИ ЖАБИ ИМАШЕ ЛИ"Лудите жаби са във форума. Имаше и Елзас-Логарингия, линия Мажино, Аншлус, и пр. Така че вземи се пообразовай. Няма да ти навреди.

105

Анонимен

преди 7 години

"А ПРЕДИ ДА ИМА ЕС КАК МОЖЕШЕ ????"Преди ЕС имаше Хитлер, Мусолини и Сталин.

104

Анонимен

преди 7 години

До Патриота"ДАНС да залови Путин и да го изправи пред безпристрастен българаки съд."Трудноооо Седларов, нема такъв!!!

103

aborigen

преди 7 години

ostrova e hybavo mestence za indiici pakistanci blizko do europa.no nikoga ne bix jivjal tam...tova e zemja nakazana ot BOGA.NEKA PRIEMEM MIGRANTITE OT GB.NEKA BADEM ISTINSKI PRAVOSLAVNI.

102

anonimen

преди 7 години

Шотландия заедно с норвегия вади нефта и газта от Северно море

101

42

преди 7 години

И КАКВО ЩЕ СТАНЕ ОТ ШОТЛАНДИЯ И СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ АКО НАПУСНАТ. ОТ БОГА ЗАБРАВЕНИ ДЪРЖАВИЦИ В ЕС.

100

anoniemn

преди 7 години

Май-муна-та Фараж ликува че води британците при маймуните от Африка и Индия

99

Анонимен

преди 7 години

Британската демокрация е на истина БруталнаНе като Българската Мемтес Фалшификации на Изборният ден

98

Wow

преди 7 години

Олелее.... какви са сладки младежите на снимката, много красиви и лъчезарни тези англичанчета : )И аз искам да празнувам с тях в Лондоон !Dnes. bg , страхотни снимки от Лондон вчера и днес поствате , thank youuuu. *)

97

До Гурбетчия

преди 7 години

Щеше ми се да поспоря с теб кое колко струва , но няма смисъл . Ти си лишен не само от образование .

96

Анонимен

преди 7 години

сега е момента да купуваме паунди... англичаните не са вчерашни, няма да се оставят бедни

95

Анонимен

преди 7 години

Допълнение за 178Иначе няма нито справедливост, нито братство.Не може задунайска губерния да иска да живее на острова и тука, а острова да не може да мръдне никъде. И само да ги обиждат на пияници.--А пияниците в задунайска губерния, що не ги броите?

94

Анонимен

преди 7 години

Български език се говори само в задунайска губерния, а английски в цял свят.Вие българите, защо искате да наложите вашето виждане за нещата на техния остров?Не става, техното си е техно - ПОЛИС.Нашето си е задунайска губерния.

93

Анонимен

преди 7 години

do 171 В Москва ако литъра бензин е 36 рубли, при средна заплата от 80 000 рубли, то значи че ако получаваме тук 1 100 лева заплата плащаме за литър бензин 2 лева. Само че 1100 лева ли ни е средната заплата в София?

92

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ Москва е скъпо, но и заплатите са високо - 80 хил, има и по 150 хил. Иначе средната в Русия е около 50 хил рубли. Билет за метро - 30 рубли, бензин - 36 рубли.

91

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До ВасилевАко в България взимаш 1500 лева е все едно да получаваш 3000 долара в САЩ!Така, че колко пари получават руснаците, също е много относително , съобразено с по горните показатели!.............НЕЗАВИСИМО ,ЧЕ ЕВРО ЛЕВ Е 1 : 2 , АКО В БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧАВАШ 1500 ЛВ. ,ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ НАИСТИНА ПОЛУЧАВАШ 750 ЕВРО И ЧЕ С ТЯХ МОЖЕ ДА СИ КУПИШ ТОЛКОВА НЕЩА КОЛКОТО МОЖЕШ ДА КУПИШ В ГЕРМАНИЯ ,ТАКА Е ПОНЕЖЕ ПРИ ВАС В БЪЛГАРИЯ ХРАНИТЕ ,ДРЕХИТЕ ,БЕНЗИНА И ДР. ВАЖНИ НЕЩА СА ПО-СКЪПИ !

90

АТАКИСТ

преди 7 години

до 166 Василев, една умна приказка от теб да чуя от години насам, макар и под формата на ирония.

89

АТАКИСТ

преди 7 години

до 160 Кое не е на място? За кое излъгах, госте?