41

Анонимен

преди 7 години

Тук има някакви пъпчини недораслеци. Пък и за Мънго Джери чували...

40

дон

преди 7 години

Това недоразумение на човешката прирора.Съсипника на Българиь за лични интереси(трябва да стяга за затворая в Сливен.палачинката се обръща вече Хорото го поведе Англия.(Е как сега ще отговаря за своите действия в съюз със още няколко национални предателя коти ликвидираха българия за жълти стотинки пред западните си лакай.Българино англичаните ти показаха как се действа. Ако искаш да бъдеш роб в ЕС мълчиси . такива като тази ни съсипаха а боко ще ни съсипе напълно колко кредити взема

39

Анонимен

преди 7 години

да се чете "за *** учебници", не че при такива условия и учениците не затъпяват...

38

Анонимен

преди 7 години

Пари за частните училища има. Пари за неограничен брой *** ученици и издателства има. Но пари за качествена материална база и за труда на учителите в общинските училища няма. За първи път от години се сключва такъв смешен колективен договор - договор с пожелателни клаузи. Смях! Това интелектуално бижу, въоръжено с безумния закон, ще ликвидира образованието ни така, както ликвидира и атомната енергетика.

37

Бивш учител

преди 7 години

До Мънго Джери Джери, учитеите стачкуваха, но вероятно си малък, не помниш.Най -масовата стачка в най-новата история на България, над 100 хиляди стачкуваха около месец.Отмъщението на властимащите беше страшно подло и ефикасно, въведоха делегираните бюджети, уж по искане на учителите, и затваряха"неефективни" училища, ако въобще може да се говори за икономическа ефективност при основните училища.Резултатът го виждаме . Ще намерят лесното и на полицаите, бъди сигурен, мислят по въпроса.

36

Анонимен

преди 7 години

Тя няма вина.Виновни са тия дето и вярват.Вместо да бъде съдена за държавна измяна тя е вицепремиер на България.Жената,която подписа най-унизителнте условия при влизането ни в ЕС,жената,която затвори реакторите на АЕЦ Козлодуй,сега лъже отново.Но вместо да я пребият с камъни даскалите пеят в хор с нея е и ръкопляскат.

35

Анонимен

преди 7 години

От "силен сигнал" на Кунева ми пропищяха ушите

34

Анонимен

преди 7 години

Самата Кунева е недоразумение / подводен камък/ внимавай Боко.

33

Драматург

преди 7 години

Програма на музикалния театър : Събота оперетата "Хубавата Елена", неделя - оперетата "Кривоустата Меглена"

32

прост

преди 7 години

има китайска мъдрост: ако мислиш за година напред-сееш ориз-ако мислиш за десет години напред садиш овошки,но ако мислиш за сто години напред се грижиш за образованието--тези не мислят и за една година напред......

31

Анонимен

преди 7 години

Кунева е най-големия *** в най-новата ни политическа история.Жена без морал и достойнство.Поне в момента има примера на британския премиер как може да се подаде оставка с достойнство.Но подобно нещо в РБ едва ли някога ще се случи.

30

ЦК на БКП

преди 7 години

Стара плоча на 78 оборота...

29

Анонимен

преди 7 години

По една крива краставица за всички Куневици!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Ееех, Кунева, ееех Пръмова.. а можеше просто да станеш кметица на София като една друга *** дето само се лензи пред камерите и да си гледаш рахата..

27

Анонимен

преди 7 години

До крайНе забравяй "чуваемост"

26

mnenie

преди 7 години

На времето защитаваше потребителите от китайски играчки. Но НЕ защити българите от монополиста ТОПЛОФИКАЦЯ!!! А беше европейски комисар за защита на потребителите...Не очаквам да подобри образованието. По никакъв начин.

25

Анонимен

преди 7 години

Точно ей тая с изкривената уста затвори реакторите в АЕЦ.

24

Анонимен

преди 7 години

КУ-КУ, КУ-КУ, КУНЕВА, КУ-КУ

23

Мънго Джери

преди 7 години

Учителите ако наистина искат да няма недоразумение с 10-те %, трябва както правят полицаите, излезат на 15. 09. по градниките да "пушат" докато "този дето е чел само Винету" "чуе" за тях! По кратък път до "ушенцето" на споменатия доказано няма! Това е "Бога Разпределител на благата" в "най-правовата и демократична държава" на ЕС!

22

бай Петко

преди 7 години

Как не те е срам бе Пръмова. Ти с твоето YES цял български народ обиди с години напред, без да ти го искаше някой за закритите реактори на атомната ни централа, сега си взела да се тюхкаш, че Борисов ти наби чемберите. Или не се обаждай, а най-добре ще е да си подадеш оставката и излизай в пенсия !