24

Анонимен

преди 7 години

Ердоган президент на русия

23

Истината

преди 7 години

Иска ви се или не, Доналд Джей Тръмп ще бъде президент! За жалост и мъка на глобалистката клика!

22

Анонимен

преди 7 години

Тръмп все още не попитал Гугъл "Какво е това ЕС и Великобритания но се готви за президент"

21

Спеца

преди 7 години

Няма нищо неочаквано !Тъй като паричния ресурс е в ръцете на Клинтън , то възможностите и за манипулации, с купени агенции са огромни!Трагедията на Клинтъница ще започне след средата на кампанията , когато Тръмп ще я атакува коварно и мощно, а нещастната жеца /женище/ ще мига на парцали и ще търси съчувствие от избирателите !Но ....милост от избирателите не чакай - виж "Брексит!

20

идиоти

преди 7 години

Ами да го бяха издигнали клоуна на McDonalds да се конкурира за президент с вещицата, щеше да е същото . На кой му е нужна въобще тази пародия ? Тия искат да си доведат населението до пълно отчаяние .

19

Валентин

преди 7 години

То и за Англия стъкмистиката каза, че ще гласува за оставане в ЕС

18

Сандо

преди 7 години

Тръм президент !

17

Анонимен

преди 7 години

"Тръмп започна да диша прахта на Клинтън"================Ха-ха-ха! Сандърс пък, не се отказва от борбата, тъй като не без основание очаква дисквалификацията на Хилъри, която е с единият крак в затвора.Не е учудващо, че СПЩ залага в политиката на мутри и престъпници. Щото са управляеми.

16

Анонимен

преди 7 години

както казва моят идол професор Мичио Каку Америка има голямото предимство пред останалите нации ,че предоставая възможност на специалисти от цял свят да живеят и работят там.Ако избератТръмп това предимство няма да го има.Да се надяваме,че американците са по разумни от англичаните.Между другото САЩ ще бъдат едни от печелившите от това,че Англия няма да е в ЕС.Досетете се накъде ще отидат прокудените от Англия чужди специалисти.

15

Анонимен

преди 7 години

При краварите народа не решава кой ще е президент. Там действа закона на джунглата. На мафията кой им е угоден него го качват на пиедестала. Кенеди го убиха заради това че не им играеше по свирката на същата тази мафия. Тръмп не им е изгоден защото казва нещата с истинските им имена без заобикалки. А това не се харесва на мафията. Бръкне ли им в дупките ще го убият. Там става въпрос за милиарди и трилиони долара. Тръмп много добре го знае и въпреки това не го е страх.

14

К.. за сащ

преди 7 години

Не се заблуждавайте!!! Сащ правят най-копрометираните избори на Земята... црния го туриха да не почне гражданска война... Хилари ще спечели защото Тримата сенатори така нареждат.... Сащ е Сбор между Колониализъм Нацизъм Демокрация Комунизъм и Капитаризъм!!!

13

Берлин

преди 7 години

Те и крeтените от ГДР-то са повярвали на съветските новини и сега гладуват на улицата в Масква Залатаглавая... хахаха. :)))

12

Анонимен

преди 7 години

Ние на стъкмистиката ли да вярваме или на новините?

11

Берлин

преди 7 години

А виждал ли си училище или гей бар изпълнени с разкъсани от куршуми тела и кръв като във филм с Фреди Крюгер, а? Какво друго си виждал? Сподели, жалкарю._________________________________________________________Виждал съм статистиката за убийства на 100 000 дущи, по държави. САЩ - 5, Русия - 10.

10

Анонимен

преди 7 години

Е, то не може само хубави работи - това Брекзит, сега и Тръмп президент. Скоро и капсулиране на Нато в САЩ и свободна България ще поискаме. Не може така.

9

Анонимен

преди 7 години

"Виждал съм....бабушка, която вие като вълк, щото не я пуснали. :)))))))))))))"А виждал ли си училище или гей бар изпълнени с разкъсани от куршуми тела и кръв като във филм с Фреди Крюгер, а? Какво друго си виждал? Сподели, жалкарю.

8

Берлин

преди 7 години

Най-много обичам да чета анализи за Щатите, написани от хора, които никога не са стъпвали там, не познават нито един американец, но за сметка на това, ежедневно четат "Комсомольская правда". Хахахаха... виждал съм на американско летище стотици руснаци, чакащи да влязат в САЩ, както и бабушка, която вие като вълк, щото не я пуснали. :)))))))))))))

7

анонимен

преди 7 години

ДО 5 НИКОЙ НЕ ПИТА АМЕРИКАНЦИТЕ КАКВО ИСКАТ. ТАМ РЕШЕНИЯТА СЕ ВЗИМАТ ОТ КУКЛОВОДИТЕ. ТЕ СИ ПОСТАВЯТ ХОРАТА В УПРАВЛЕНИЕТО ВЪПРЕКИ ПРОФОРМАТА НА ИЗБОРИ, КАКТО МЕЖДУПРОЧЕМ СТАВА И В БЪЛГАРИЯ. ДАЛИ НАРОДА ИЗБИРА ИЛИ ВСИЧКО ПОСЛЕ СЕ ПРЕГРУПИРА.

6

анонимен

преди 7 години

НЕ Е ТАЙНА, ЧЕ ИМА ИНДИКАЦИИ ОТ НЯКОЛКО ЩАТА НА САЩ КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ АМЕРИКА КАТО САМОСТОЯТЕЛНИ. ТОВА БИ ТРЯБВАЛО ДА ГОВОРИ ВСЕ ПАК ЗА НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ЖИВОТА СИ И ПОЛИТИКАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ЛЪЖЕ. АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА Е САМО МИТ.

5

Берлин

преди 7 години

Е, нали в "Комсомольская правда" вече са го написали... хахаха. :)))