63

MENE

преди 7 години

До АнгелАми не е така, индийците пакистанците африканците други от малките острови и азия, са гласували масово за излизането, причината? Не искат конкуренцията на поляци българи румънци, и др европейци. Защо? С толкова много емигранти Англия е принудена да отказва все повече на колонялните емигранти и ги депортира директно, такива които са седели дори години там.

62

ивчо

преди 7 години

125Брей тоз Путин , велик шаман ще да е.Щом бабите и дядовците англичани омая да излязат от Е С.Ти мидлиш с глава на роб и искаш да си под нечия шапка, а бледо розовите са с манталитет на империя владяла 1/3 от света до преди век.Все съюзи ,преди съветски сега европейски и вдичките обречени

61

ивчо

преди 7 години

ами хиляди, но лондон е 15 милиона с предградията , т.е 40 км радиус от ситито.

60

Ангел

преди 7 години

Само чужденците в Англия са против излизането на страната от ЕС .Баз държа че ако се проведе гласуване само межди кореняк Англичяни 80% ще искат да се махнат от ЕС .Англия е на Англичаните не на Пакистанци ,Индийци и всякаква друга Ислямистка ***!

59

199

преди 7 години

Грубо, но Лондон е 25% англичани и 75% -чужденци. От последните -90% арабели.

58

Анонимен

преди 7 години

Путин ухажва с милиони левите партии и националистите в ЕС.Левите партии и националистите плюят ЕС.Така плаща за разцепление.Сегя изясни ли ти се?Или пак ти е пълна главата с руски частушки

57

Анонимен

преди 7 години

Русофилите се радват... но и те не знаят защо и на какво ...Толкова им стига пипето

56

антиглобалист и наци

преди 7 години

глобалистите са полудяли.аз предлагам за всички глобалисти да се отделят няколко големи острова в океана и да си направят страна къв ес.там да има еднополови бракове кръвосмешения и други техни перверзии

55

Анонимен

преди 7 години

до 126хаххаахаа стига бе чоек тва си го копираш и го постваш навсякъде....с тия глупости и дете не можеш излъга

54

кольо

преди 7 години

До АнонименНАИСТИНА СИ БОЛЕН МОЗЪК.

53

Анонимен

преди 7 години

Путин отново загуби - за да се случи отделяне от ЕС, след референдума трябва да се гласува в правителството и после в Парламента на Великобритания. Там обаче са За оставане в ЕС. А и никой не иска Шотландия и Сев. Ирландия да се отделят, както се очаква след напускане на ЕС.Спете спокойно, сега ЕС само ще се мобилизира и сплоти.А Путин отново загуби.

52

до 124

преди 7 години

Това - болестите на мозъка не прощават.

51

Европа на радоста!!!

преди 7 години

А дано се махнете от ЕС и НАТО бре!И непременно да организира ямболския откачалник РЕФЕРЕНДУМА преди 2018 година-първата половина бре!Че по програма ви се пада да председателствате ЕС за цела половин година бре!Мащайте се от ЕС и НАТО и се пръждосвайте там откъдето се домъкнахте на коне и кобили диваци и варвари преди 1335 години бре!Вие сте БОЖИЕТО проклятие бре!Ама и да вземете тея 250 000 гащници дето ще се домъкнат обратно след като ги шутират рижавите екзитаджии бре!Мърш от родната Европа!!

50

Додо

преди 7 години

На този жалък интернет веСник са му платени пари да сипе акита по адрес на суверенното и достойно за уважаване решение на англичаните да се махнат от канцерогенния и бълващ *** и ислям Европейски Съюз!

49

Европа на радоста!!!

преди 7 години

Вън от ЕС рижави ескюзета бре!А сега е ред да се разкарат и диваците от Азия бре!Айде спретвайте си референдум и се махайте там откъдето се домъкнахте на коне и на кобили преди 1335 години бре!Вън от нашата родна Европа бре!Вие сте ракова клетка и към когото се имплантирате-УМИРА бре!На ваше място вместо рижавите екзитаджии и вие диваци ще влязат в родната ни Европа могъщите турци и смелите сърби бре!Барабар с гордата Македония и красивото Монтенегро бре!Марш на галоп от ЕС и НАТО бре!Махайте се

48

Анонимен

преди 7 години

Независимост за Люлин!

47

Анонимен

преди 7 години

40 000 ахахах ако беше по римско време с населението от 60 000 души, тогава тези гласове щяха да имат някаква тежест.

46

Анонимен

преди 7 години

"Над 40 000 души"Това е нищожен процент от населението на Лондон.

45

Анонимен

преди 7 години

Аз пък искам моя квартал да обяви независимост от ЕС. Ще станем град-държава в рамките на България като Ватикана.

44

Анонимен

преди 7 години

"Да ти напомням ли, че и в двете войни България се съюзи с Германия по волята на Фердинанд"Фердинанд е издънка, да.. факт! Но пък синчето му Борис е голяма работа! Пък и Първа световна война я губим на косъм! Русия тогава нищо не ни обещава, даже иска да ни вземе!Да ти напомням ли, че НЕ ние сме били срещу Русия, а Русия е била срещу нас!