17

ha

преди 7 години

До Един българин по ирония на съдбата им проектирах спортната зала на шведите

16

Един българин

преди 7 години

До: номер 15Явно хибридната война на Путин е на живот и смърт. Абе омръзна ми бе, ходете си в Санкт Петербург там лъжете местните руснаци.Искам да говоря за всичко друго само не за политика - най вече не искам и да чувам за Русия!Пъпа ви е хвърлен там!Когато бях във Швеция, в Малмьо не съм се разхождал но в Стокхолм беше пълно със сърби които имаха собствени магазини.Е, и? Какъв ти е проблема? Нали ви беше страх от мюсюлманите? Сърбите са наши братя, славяни и християни!

15

Един българин

преди 7 години

До: номер 16 (До един българин)Аз не говоря лъжи но вече ми омръзна от нeгрaмoтни селски среднисти без работа.Аз искам, наистина искам да водя дискусия свързана с пътешествия, хора, култура и забележителности а не да се плюя със русофоби и американофоби!Аз бях в Швеция преди 26 години, през 1990 г. Това е почти 30 г. През Малмьо минавах с влака транзит, не споря за среден доход и прочие.Само казвам колко хубаво беше.Ислямът и в Москва създава много проблеми - хич не се заблуждавай!

14

До един българин

преди 7 години

Дори да е истина, че си обиколил света, видимо нищо не си научил и си пълен наивник. Преди 30 години средният доход в Малмьо е 115% от средния за Швеция. Днес е 85%. Няма нужда да обясняваме защо. Цяла Европа е против исляма защото в огромната си част ислямът причинява бедност и проповядва омраза. Уж ни учиш да сме отворени, а сам защитаваш възможно най-човеконенавистната религия. И не ни пращай в Русия. Там мюсюлманите като не слушат, играе сопата. Затова и нямат такива проблеми.

13

Хм...

преди 7 години

Златан Ибрахимович - едно съвсем натурално, етническо шведско име... :)

12

До един българин

преди 7 години

Тази Швеция, която помниш вече я няма. Тя е само в спомените ти. По темата- да не забравите да си купите и по някоя бурка за спомен от Малмьо.

11

Един българин

преди 7 години

Имам само един съвет към тези, които не харесват Швеция: Като не ви харесва, не ходете!Чемодан - вокзал - Москва! Там имат огромна, повтарям: ОГРОМНА ДЖАМИЯ на пъпа на Москва! Ще ви хареса много! Ултрамодерна, с климатизация, кристални полилеи, нашарена с красиви полумесеци и арабски цитати от Корана, ходете там!

10

Един българин

преди 7 години

Абе няма ли кой да ги разкара тия руски провокатори агенти и прочие?Ей, човек не може една приказка да каже нормално стига с тая политика бе!Швеция ми е любимата държава! Бил съм и в САЩ, там населението е много повече мешано и има всякакви афро и прочие американци от които наистина може да те хване шубето.От Швеция имам само хубави спомени!Влаковете са им като самолети, имат си и цяла детска градина вътре, или поне детски кът!В коя държава няма мюсюлмани, само това ми обяснете?

9

Анонимен

преди 7 години

Също така може да посетите някоя от новопостроените джамии, да посетите арабския пазар, да усетите чара на тесните улички и миризмата на дюнери в многобройните мюсюлмански квартали на Малмьо.

8

werqkk

преди 7 години

Малмьо е 50 % с население , различно от шведското . Напишете в тубата - Malmo islam и ще видите , каква е тъжната действителност.

7

Един българин

преди 7 години

P.S.: Искам да внеса малко уточнения по последния ми коментар.Понеже мога да кажа, че доста съм обиколил по света, Швеция ми хареса най-много от всички държави. И в САЩ ми хареса, ама си имат и доста места на които те хваща страх и гнус да отидеш. Просто трябва да знаеш къде е хубаво и къде не.А най-лошото в Швеция е че е ужасно скъпо, дори за американци и западноевропейци.И алкохолът пък е почти невъзможно да го намериш камо ли да имаш пари да си купиш.Е, зимата не бих отишъл (бррр...студ).

6

Един българин

преди 7 години

До: Всички които (твърдят че) са били в Малмьо и в Швеция изобщо.Гроздето е кисело. Ако ви се вижда далече не ходете там!През Малмьо наистина и аз минавах транзит, беше преди много години.Вярно, че имаше и доста ... cмyгли "шведи" там, но какво от това?Сега сигурно са повече. Но това не прави Швеция по-грозна.Всъщност, шведите, обикновените не неонацистите и скинарите, каквито наистина ги има много, си падат по чернокосите. А Швеция е като приказка на Астрид Линдгрен! Хареса ми много!

5

Ти да видиш...

преди 7 години

Точно тази част на Европа няма да посетя. Стига ми че минавам транзит през Малмьо. Кат гледам кви "шведи" живеят там, предпочитам да пропусна "шанса" да разгледам

4

Кирчо

преди 7 години

Преди няколко месеца бях там. Нищо особено, даже доста скучно. Съжалявам само местните тъй като е пълно с маймуни и всякаква *** и много им мътят водата.

3

един от Малмьо

преди 7 години

Е, всички тук в Малмьо приказват какъв красив и спокоен град е бил. Сега е само чуждестранни ганстери, шведски Hells angels i Bandidos, Не изглупявайте да дойдете тук, скъпотията е друго. Хотел 300 лв макар че са празни...И всичките ще стават ритнитопковци, тип Златан, зер то друго тук няма, нито работа нито развлечения, само ***!

2

Анонимен

преди 7 години

малмьо не е Швеция а ислямски магреб.

1

Анонимен

преди 7 години

"Как да прекарате един ден в този шведски град"Има два варианта - единия в болницата, другия в брониран автомобил. Шведите не считат този град за шведски.