9

АТАКИСТ

преди 7 години

до 10Фреди Меркюри е роден в Танзания, бе калпак и произлиза от иранско семейство!Каква Нигерия те гони?

8

АТАКИСТ

преди 7 години

до 7Кажи си с ръка на сърцето- Бохемска рапсодия ли ти харесва повече или The Show Must Go On те екзалтира до откат? Знам че Бохемията е призната за номер едно, но ти кажи като човек коя песен за теб от двете е номер едно? Бъди честен!

7

Анонимен

преди 7 години

Не съм бил на концерта, но за мен това е една велика група, едно явление, нещо уникално и различно от всичко друго, най-вече като стил и творчество. Разбира се в основата на това са Фреди и Брайън Мей, и те никога не биха могли да бъдат заменени. Но е факт че имат поне 30 страхотни и разпознаваеми песни, които винаги ще останат живи, а любимата ми измежду тях е "Innuendo"!!!

6

АТАКИСТ

преди 7 години

Най-великият певец Ни остави най- великата песен в историята на музиката преди да си отиде!The Show Must Go On!

5

Анонимен

преди 7 години

Немат ли басист тия, бе?

4

Анонимен

преди 7 години

Гейташки истории..

3

Петърчо

преди 7 години

Когато някой говори за Queen веднага се сещам само и единствено на Фреди. Защото той е гласа , лицето и един от творческите двигатели на групата заедно с Брайън Мей... Има само един певец за когото Queen знаят но въпреки това избраха недоразумението Ламбърт. Името му е Marc Martel. И въпреки че няма друг като Фреди поне можеха да вземат за вокал човек който невероятно много прилича по глас на него... Да не говорим че има и същите черти. Потърсете негови изпълнения в Youtube на песните на Queen.

2

Иво

преди 7 години

Ей освен да плюем друго не можем,концерта беше страхотен.

1

Манф Андолски

преди 7 години

Не се наядоха и тези. Авторското право трябва да е както при лекарствата- 20 години. Сега с поколения цуцат от 5 песни , да вземат да свършат нещо полезно ,да създадат нещо ново и стойностно