11

Няколко случая знам,

преди 7 години

при които момичето забременява, настоява да сключат брак, а той започва да поставя условия - в това число и искането тя да му обещае, че няма да му държи сметка за извънбрачните му връзки.Всички тези случаи си приличат в едно отношение. Момчетата са глезени мамини синчета, доказани егоистчета и приятелките им знаят това, но няма къде да идат - страх ги е да направят аборт, пък и държат да се омъжат, въобразявайки си, че като станат бащи, ко.пел.даците ще се променят.

10

сатаната

преди 7 години

Браво хора само така! Ще имам доста душички в казана.

9

Анонимен

преди 7 години

Тоя сайт стана наръчник за деформации и психо-отклонения.

8

Анонимен

преди 7 години

Явно авторката на тоя текст говори от личен опит. Интересно как ли ще реагира, ако собствените й деца следват тия съвети?

7

ЕДНО

преди 7 години

ВРЕМЕ НА ТОВА МУ СЕ КАЗВАШЕ *** В А Р Л Ъ К, СЕГА БИЛО ОТВОРЕН БРАК.О ВРЕМЕНА,О НРАВИ!

6

Анонимен

преди 7 години

Скъпи довечера ще бъда с оня с коня. Миличка прояви, благоразумие. Миличък много та обичам ша ми липсваш и ти скъпа на мени.

5

Анонимен

преди 7 години

Абе карайте маутайн байк по баира на мега-рейнджа и това е.(а, и гледайте да не спукате гума).

4

Човекът

преди 7 години

До ЖЕНА:Усещам че пак вършееш наоколо.

3

Момък

преди 7 години

Чувствата на жените преминават с дебелината на портфейла на мъжа, а не с другата му дебелина.

2

Анонимен

преди 7 години

Какво означава без чувства? Авторката на теб задавам.?.. Любов се прави със сърце с чувство. Какво означава, това? Авторката ти.... Нищо ли не влагаш, когато правиш секс, любов? Говориш за безчувствени, фригидни жени, мъже.

1

Анонимен

преди 7 години

Днес. Бг вие какво?"Разграден двор" ли ще си правите с брака и връзките на хората? Какво целите, разводи край на една връзка. Край на едни отношения, градени с години с много, труд любов разбиране. И твърде много компромиси и прошка. Правите лошо, манипулирате хората.