52

Иван до № 80

преди 7 години

Спокойно - кораба на ЕС потъва, всеки да се спасява както може.

51

Спокойно бе

преди 7 години

Путин отново загуби - за да се случи отделяне от ЕС, след референдума трябва да се гласува в правителството и после в Парламента на Великобритания. Там обаче са За оставане в ЕС. А и никой не иска Шотландия и Сев. Ирландия да се отделят, както се очаква след напускане на ЕС.Спете спокойно, сега ЕС само ще се мобилизира и сплоти.А Путин отново загуби.

50

Анонимен

преди 7 години

Brexit е края на слабия ЕС.... и начало на силния...този, с който и САЩ и Русия ще трябва да се съобразяват занапред.чрез най хитрия политически ход от десетилетия Европа успя да се освободи от *** на САЩ , които я държаха в зависимост. театъра режисиран от Меркел и изпълнен от Фарадж се получи...повече "вечните против" няма да имат глас

49

ррр

преди 7 години

Англичаните са си много добре и ще продължат да са , замислете се за България ;) ..и никак не са глупави..ще си договорят изгодни условия за предвижване на хора и стоки, нито ще останат без работна ръка която да им върши черната работа имат достатъчно легални имигранти които ще продължат да работят там , а ако имат нужда имат достатъчно бивши колонии извън ЕС откъдето да пристигнат нови..ТЕ ЩЕ СИ БЪДАТ ДОБРЕ-МАЙНАТА ИМ АМИ НИЕ ?

48

Анонимен

преди 7 години

Излишно тромава, бюрократична и все по-фашизираща се организация във време на ново възраждане на националните държави и разочарование от процесите, свързани с новото велико преселение на народите. Най-обидни са обаче двойните стандарти, които ЕС поддържа - хем плещи за свободна търговия, хем политически и по чуждо внушение налага санкции. Хем обича хомосексуалисти и третополови, хем мрази Русия и руснаците. Никога не съм вярвал в ЕС - неоколониализмът с нищо не отменя колониализма.

47

МАЙ НЕ РАЗБИРАТЕ...

преди 7 години

АНГЛИЯ ИСКАШЕ ПРИВИЛЕГИИ И РЪКОВОДНА РОЛЯ В ЕС -----НО, НЕ ГИ ПОЛУЧИ !.НОРМАЛНО Е ДА НАПУСНЕ !ПРОЛЕМИТЕ ОБАЧЕ , СА СИ ЗА НЕЯ.... И ТЕ НЯМА ДА ЗАКЪСНЕЯТ, ЗАЩОТО ПАЗАРА В ЕС ...ЩЕ Е ПРОБЛЕМЕН ВЕЧЕ , ЗА ТЯХ!

46

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 7 години

ЕС с опряно в челото дуло и трябва да изживее своята перестройка. Ако не го пожелае наистина, някой ден всички може да съжаляваме, че не сме изпреварили Великобритания

45

Анонимен

преди 7 години

прекалената толерантност към мигранти от исляма и угодническото поведение към щатите и техните корпорации възроди национализма във всичките страни на европа и ако всичко това не престане, британия ,няма да е единствената страна поела по собствен път.Чиновниците са на път да разрушат единството със своята откъснатост от нормалното общество и лакомия за пари под масата

44

край

преди 7 години

Англичаните не искат да ги управлява Кристалина Георгиева - не може да бъде. Та тя е такъв гении на мисълта и делото.

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54"Ще режат евросубсидиите. България която симулира икономика"Доста правилно си го написал, без дори да искаш:Европарите сИмулират икономика....А трябва да сТимулират, братчед :))))

42

Наблюдател

преди 7 години

"перспективите за договаряне на благоприятна за Великобритания сделка с ЕС може да бъдат отслабени." -- какви перспективи, бе, на *** им беше казано еднозначно че повече "сделки" с тях няма: или вътре, или вън! Опитаха се да изнудват, а сега ще си духат..

41

ДО 64

преди 7 години

Извинявам се за намесата , рядко ме ядосва някой . Но ти си прекрачил границата .От *кол и въже * , та това са Живи Хора които ходят по Земята ДНЕС .Когато Умреш можеш да обиждаш живите .

40

българина

преди 7 години

Всяко нещо доведени до крайност води до неговата противоположност! Престрелката не се състоя, защо си мислят германските нацисти в лицето на меркел юнкер шойбле щайнмаер и други че ес подлежи на реформи! Не не подлежи. Правилния формат е бенелюкс, евразийски съюз, чисто и просто икономически съюзи. Тогава като не ти харесва сменяш споразумението. А ес е политически съюз,тоталка отвсякъде. Някой *** ще ме кара да интегрирам не хора?

39

64

преди 7 години

Тук са се изказали всякакви "От кол и въже".Моля ПРЕСТАНЕТЕ!!!Такива *** като вас надробиха кашата в UK.

38

Анонимен

преди 7 години

ЕС няма проблем.Проблем имат тъпите англичани.Сега шотландия нищо не може да я спре и ще се ОТЦЕПИ.ирландиите ще се обединят и ще напуснат Короната.И накрая Англия ще остане "една шепа хора".Да им е "честит" Brexit-a!Но когато дадеш право на плебса да определя дневният ред ще си сърбаш попарата.

37

ISTORIQ

преди 7 години

ЕС трябва да се реформира или да умре*.В днешния си вид ЕС копира Царска Русия с Крепостничеството .Днес всики сме Крепостни Селяни на Б.А.Н.К.И.Т.Е .Дали за заеми , дали с Такси .

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 61ФРАНЦИЯ :(

35

Анонимен

преди 7 години

Коя ли щее втората държава напуснала ес

34

КРАЛСТВО БРИТАНИЯ

преди 7 години

АНГЛИЧАНИТЕ, ФРАНЦУЗИТЕ, ТУРЦИТЕ,ИСПАНЦИТЕ,ИТАЛИАНЦИТЕ,СА ИМПЕРИАЛИСТИ :)КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА,НЯМА ДА СЛУШАТ БАБА МЕРКЕЛ,ГЕРМАНИЯ ПРОДЪЛЖАВА С АМБИЦИИТЕ СИ ОТ 1-ВА 2-РА СВЕТОВНА ВОЙНА,ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА ЕС :)))))ОТ ИМПЕРИАЛИСТА РОБ НЕ СТАВА :)))))))НАКРАЯ И ДО БОЙ ЩЕ СЕ СТИГНЕ :))))))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААА

33

tim

преди 7 години

най големия проблем на европа сега е че ще загуби близо 19 милярда вноска от великобротания защо никой не говори как ще се покрие от 27 те тази разлика и нали никой не си мисли че няма да има увеличение на вноските и намление на фондовете германия няма да бъде съгласна да поеме сам разликата