6

Анонимен

преди 7 години

Пия само Тенеси уиски така че Brexit-а няма да ми се отрази изобщо.

5

кво

преди 7 години

Австрийци или австралийци,тез не ги знам.

4

Анонимен

преди 7 години

Ето затова, за да затриеш една държава, първо трябва да унищожиш образованието в нея! После пpостите хора лесно биват управлявани.Днес вече населението ни е доста запълнено с необразовани и неуки хора, които нямат способности за поемане на по-сложни умствени задачи от това да гледат футбол, да пекат кебапчета и да пият бира (съдейки по коментарите - и водка)... ааа и да бият жена си.И затова са все повече коментарите които харесват резултата от Брекзита. Лошо! И нас ни чака същото при избори!

3

gft

преди 7 години

Австрия ще бъде натоварена ссъс 150 милиона ...това е голямата болка.. иначе нищо кой знае кво не е станало. Защо медиите и всякакви капацитети всяват паника ? На нас също ще ни е по-добре ако не сме в евросъюза, но при условие, че имаме политици - не марионетки

2

Анонимен

преди 7 години

Бугарските медии са пълна КАТАСТРОФА!Глупави статии.Глупави коментари.От глупава нация.Отвращавам се от всичко бугарско.

1

Анонимен

преди 7 години

Кой къде го сърби там се чеше! Само незнам нашите селенжъри защо не си вдигнат гащетата и не си стегнат коланите на панталоните да не им го отперват безвъзмездно триполовите котешкият? Всяка държава си гледа за доходите на народа икономиката и територията само нашите селенжъри са се отдали на полова атлетика!