46

Анонимен

преди 7 години

Усещам, че финансовият център на Европа, вече няма да се казва Лондон, а Франкфурт.

45

Аз Малдив

преди 7 години

На тоя гьон и флейта да му направят пак няма да е доволен,даже не хареса концерта в Палмира.

44

българина

преди 7 години

абе лигльо сащ не ликува ли на гърба на европа, войните от тях, бежанците и фесовете за нас??? настройват европа срещу Русия

43

gtf

преди 7 години

ей, голяма параноя от таз русия, иначе няколко милиона мигранти, които са обучена войска, живеещи на евро разноски хич не са проблем...

42

--------------------

преди 7 години

По данни на Британското разузнаване и английските учени - Путин е Черен Маг и изключително мощен Екстрасенс.ЦРУ също потвърждава данните на своите британски колеги!--;))))))))))

41

Анонимен

преди 7 години

Хубавите, умните, образованите и богатите се оказаха грозни, прости, неграмотни и скоро бедняци в Белене може би богати. Лошавият Путин им е.а мамата!

40

Анонимен

преди 7 години

Имах проблеми с ерекцията наскоро,отидох на лекар и се оказа някаква херния, която оперирах и сега всичко е наред, поне в това отношение, но... тогава Вбр излезе от ЕSS! Помогнете!

39

Анонимен

преди 7 години

скоро, след разпада на Великобритания, Англия ще стане щат на Индия.

38

Анонимен

преди 7 години

Чудех се кой ще излезе виновен за идиотизма на британците, а то пак Путин!Аман от своеволията на този човек ;)

37

Валентин

преди 7 години

Лош Путин. 11млн кремълски трола, гласуваха за #брекзит, докато "младите, умните и красивите" изнасяха познатите пърфърмънси и гласуваха #римейн

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Явно в мозъка ти е набита много яко червена петолъчка.Така че направи си висок зид и се скрий под леглото.

35

Ф.Е.Джерджински

преди 7 години

Аз съм последния човек, който може да бъде обвинен в русофилия. ВБ беше троянския кон, кйто вкара безумните идеи за санкции срещу РФ в ЕС. САЩ и РФ са две страни на една монета. Те са доларови икономики под контрола на ФР. Играят "доброто и лошото ченге" според ситуацията и публиката с едничката цел - да не се срути хегемонията на ЩД.Ха сега британците да поплачат на рамената на руските и американски олигарси, щото от тук нататък ще им се бере лайката икономически.

34

Спеца

преди 7 години

На хитрата сврака Дейвид , който се набута с двата крака , сега Путин ли му е виновен?Камерън се оказа един *** по подобие на Елцин и сега Англия я чака тежко бягане по пясъка на свободната търговия !Хак да Ви е джентълмени !

33

Анонимен

преди 7 години

Изредиха се всички брюкселски нещастници, чак до някакъв американски посланик да се оправдават с Путин, вместо да си признаят, че са пълни некадърници и *** им се разпада сама.

32

Анонимен

преди 7 години

Do Хамънд:От снощи в Кремъл тече запой с водка и сельотка!

31

смях

преди 7 години

Тоя Хамънд е абсолютен смеюник с такива "политици" не знам как въобще имат парламент.

30

ДЦ§

преди 7 години

Абе Хамъндчо, не беши ли Камерънчо този който спечели изборите с обещанието, че ако гласуват за него той ще инициира референдум за излизането на /ребнобритания от ЕС??????Защо прехвърляш Проблема от болната на здравата глава????????????

29

ист

преди 7 години

Колко много русофилски платени *** са налазили в сайта.Те си пишат, те си го четат и си чукат точките. От тези писанки нищо не зависи.Не им прави впечатление, че нормалните са напуснали този сайт.

28

до 31

преди 7 години

кога ще стане водката безплатна.

27

Анонимен

преди 7 години

а сега - нека се отдели Шотландия и ще стане забавно....