23

Peshka

преди 7 години

Monarhiikite praviat chevrasti expresni i koravosardechni rokadi...ne iskat solidarnost s bednite iztochnoeuropeici...da n sa ludi? Dnes bulgaria i romania, utre i bratchedite ot kosovo i albania?!nito iskat bedni bejanci da vzemat s kvoti...priemat samo offshorki s merak...

22

Анонимен

преди 7 години

Чета тука коментари какво щяло да им се случи на англичаните, къде били сбъркали или обратните, че решили много правилно и т. н. Само едно се чудя защо не си погледнем съдраните потури от където прозират изпостелите ни меса, а сме тръгнали да мислим англичаните които и преди са били и в бъдеще ще бъдат по добре от нас.

21

Анонимен

преди 7 години

ЕС-то си има своите предимства, както и своите недостатъци. Предимствата им са в техните недостатъци, затова глупавите англичани бягат от Ес, като дявол от тамян.

20

Анонимен

преди 7 години

Всеки швейцарец е зачислен в армията и има оръжие в дома си. Всяка година поне две седмици участва във военизирани учения. Значителни участъци от магистралите им са пригодени за военни летища - така е и в КНДР. Швейцарците не са толкова големи комунисти, но проведоха референдум всеки гражданин на Швейцария над 18 г. да получава 2 500 шв.франка. В демо-коч.ината БГ се хвалят с нвай-ниските пенсии и заплати!?!

19

Анонимен

преди 7 години

"Може да ви се стори странно, но по-голямата част от света не е в ЕС и съществува някак... За някои дори може да е още по-странно, но Норвегия и Швейцария не са в ЕС и скоро даже гласувахе и да не влизат. Те прости ли са?" - Норвегия? Ти сериозно ли, я бегай да четеш на кое място са по износ и залежи на петрол в света....А Швейцария - физическия склад на пари и инвестизионни метали никой него пипа - спавка световните войни - ама тя е и единствена в света с такъв статут ;-) Нема друга в света!

18

silver rider

преди 7 години

Норвегия има нефт и засега в спасяват паричните запаси, Швейцария е световна перачница, нея не я бърка нищо. Предстои ни да живеем в интересно време - стара китайска поговорка леко забързана от Brexit- а.

17

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо като излязат всички от Европейския Съюз - Турция ще може да влезе. Ахахахаха.

16

Анонимен

преди 7 години

" Островът може и да се изправи пред много трудности , НО От сега на татък започва да прилага колониална политика като събратята си зад океана "Само дето вече сме пост-колониални времена и ако не си голям поне колкото "събратята си зад океана" ще се озориш в новата епоха, а само за протокола Шотландия иска независимост и в ЕУ, Северна Ирлания иска обединение с Ирландия, която е в еврозоната дори....и остава старата Англия, която 10% по-голяма по територия то БГто и Уелс, който също са на кантар

15

Анонимен

преди 7 години

Може да ви се стори странно, но по-голямата част от света не е в ЕС и съществува някак... За някои дори може да е още по-странно, но Норвегия и Швейцария не са в ЕС и скоро даже гласувахе и да не влизат. Те прости ли са?

14

селянин с нива

преди 7 години

След две години ще набирам Англичани да ми копат царевицата на село . Ще им плащам по 5/лева на час и те ще се кефят . 5 лева или 2.5 евро ще се равняват на 10 техни пауди .Ако някой му трябват хора за чистене на *** ... Също може да се огледа към островитяните

13

niki

преди 7 години

Това е краят на Обединеното Кралство. Вече няма да има обединено кралство, ще има Англия и всичко останало ще е в ЕС. Те сами си простреляха и ще им е за урок.

12

Анонимен

преди 7 години

Островът може и да се изправи пред много трудности , НО От сега на татък започва да прилага колониална политика като събратята си зад океана

11

Анонимен

преди 7 години

МЕСТЯ

10

Бис!

преди 7 години

Днес евроатлантическото квичене е като симфония на виенската филхармония за ушите ми!

9

Саша

преди 7 години

Важното е Волен какво ще каже след днешния референдум в гьрция! Атака победа!

8

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ КАТ УДАРИ, КАК ЛОШОТО ЗАГЛЪХВАгерберастите санират,глупаците учат английски,футуристите учат китайски,реалистите изучават устройството на автомат Калашников

7

Доместос

преди 7 години

Не ни е нужен троянския кон на САЩ и Израел в ЕС - ВБ. Другия троянски кон, който ако не си тръгне сам, трябва да изгоним е Холандия - фунията през която влиза контрабандата и наркотиците в ЕС. След това, взаимоизгодни търговски споразумения с ОПЕК, Русия, Китай за разплащане в евро. И тогава...милиарди долари ще умрат!

6

Анонимен

преди 7 години

E predi kato ne sa bili v Evrogeskia sauz..kakvo ..??BRAVO BRAVO BRAVO !

5

Дуле Савич

преди 7 години

ЕС-то си има своите предимства, както и своите недостатъци. Островитяните са кадърно племе и за не знам кой път в историята си ще успеят да прескочат трапа. Друг е въпроса, че Шотландия най-вероятно ще се отцепи от тях заради членството си в ЕС, което ще е по-голям удар за тях.

4

Анонимен

преди 7 години

Путин се замисли, после направи ход с коня на D4 - шах и мат.