55

ЧЕРЕШИТЕ бе ИВАНЕ

преди 7 години

забрави черешите, че те брюкселските череши трябва да са по калъп, а краставиците прави, прави. Т.е. само такива които се произвеждат от по-напредналите и силно ДОТИРАНИ селски стопанства в Западнала Европа. А Париж само до 200 км иска зенчук под предлог, че вече не епресен. Що вой надигнаха френския и немския посленик когато искаха да се продават в хипермакетите У НАС И родни зеленчуци, а не полски домати с вкус на картофи. Интересе ИМ преди всичко. НО НЕ БЪЛГАРСКИЯ

54

Анонимен

преди 7 години

В случая на брекзит няма никаква трагедия. Просто прагматизма на англичаните се прояви и зашлевиха звучен шамар на брюкселските бюрократи, които са загубили допира с реалността! за работещите чужденци в англия едва ли нещо ще се промени (дори и обезценката на пауда ще е по кратка отколкото някой си мислят). Да му мислят тези които са отишли с нагласата да "доят" социалната им система. Брукселските идиотщини вече не минават! А ориентация към ушанките - просто е наивно и малоумно да се обсъжда.

53

Анонимен

преди 7 години

Правилен избор на англичаните.Явно и там гледат телевизия Алфа и слушат Волен Сидеров.

52

Анонимен

преди 7 години

"Нямаше и мутри, нямаше и наркодилъри, нямаше гейпаради и проcтитyтkи."Ооо, имаше си ги всички тия дето ги изреждаш.Ама бяхме бедни и нямахме медии. А пропагандата вървеше с всичка сила и се обясняваше колко ни е хубаво. Ако си събрал пари да си купиш радиоприемник, трябваше да го криеш, понеже не беше позволено да има всеки. Можеше да слушаш западни станции и да станеш враг на народа. И така, като си нямаш радиоприемник и телевизор, ти казват, че е много хубаво. Казват, че не си бос, ама си!

51

--------------------

преди 7 години

ЕС няма алтернатива, но е нужна сериозна реформа и гъвкавост в сложната икономическа ситуация в глобален мащаб!Що се касае до вече Дребнобритания, то Щатите могат да си приберат "троянското ***---га....ре"!С излизането на Дребнобритите от ЕС - САЩ губят "инструмента" си за влияние над Европа!

50

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 57, Едно време транспортът идваше кога му скимне и толко бяха свикнали и обезверени хората, че и да не дойдеше пак гък не казваха. Ама кога требеше да се манифестира леле леле

49

до 51

преди 7 години

Стига си заблуждавал младите! В СИВ имаше планова икономика и всеки се занимаваше с това което може най добре. Ние със селско стопанство, електрокари, компютри, германците с коли, кораби, чехите с локомотиви, руснаците със всичко....А сега ЕС ни каза, да си гледаме работата, като ни раздават само подаяния, колкото да не им се пречкаме и на без това заситения пазар.

48

Анонимен

преди 7 години

"СССР никога не е фалирал."Виждам, че ги разбираш нещата... обясни ми тогава, какво се случи?

47

мдааааа

преди 7 години

До 49То затова ще е по-интересно

46

Анонимен

преди 7 години

Англия и без това не бива да е в ЕС. Шотландците може и да останат. Англичаните са продажни, като евpеите. Нищо чудно сега да си договорят нещо с фалиралата Русия. Ама едва ли - те руснаците и сега *** като мухи от глад, а залъка от устата ли да си изкарат за англичанин...

45

Бай Иван

преди 7 години

Стига с това билетче 4 ст. Като е било толкова евтино защо пак е било пълно с гратисчии ?Питай някой възрастен да ти каже. А да сравняваш ЕС със СССР, или не си чел правилната история или не знаеш какъв е принципа на ЕС. Първите ти казваха кога каква индустрия да развиваш, ти ще произвеждаш трактори, другите двигатели, а третите селско стопанство. Докато в ЕС, ти казват какви са им изискванията за всяка една стока на техния пазар и ако искаш се съобразяваш, ако не продаваш за страни извън ЕС.

44

До Георги

преди 7 години

Билетчето беше 6 стинки защото СССР даваше евтино гориво и други суровини, СИВ евтини части, обаче както някой отбеляза СССР фалира и затова всеки трябваше да се спасява поединично.

43

не разбирам

преди 7 години

До Анонимен 42 А Русия иска слаба Европа защото ..........???Не знаех , че Путин играе за БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА

42

до 46

преди 7 години

Фактът че Камерън инициира референдума, означава че техният парламент трябва да се съгласи. Иначе ще им оскубят перуките.

41

мдаааааа

преди 7 години

А още по-интересно ше стане , ако парламентът на великобритания не приеме резултатите от референдума

40

Анонимен

преди 7 години

Само да попитам: излизането от ЕС по азбучен ред ли ще става или колективно? А така също записването в Евразийския съюз как ще става? Който първи отиде там ли?

39

До гaню

преди 7 години

Само че Великия СССР вече не съществува. Русия е само бледа сянка. Наистина жалко че СССР фалира, а беше наистина велик в продължение на доста години. Тончо както България е била при Иван Асен 2ри и Симеон Велики.

38

Анонимен

преди 7 години

1. Цитат от статията: "Те поощряват всичко, което разбива Европа, те искат слаба Европа", каза още националистът.2.Подзаглавието на статията: Англия прие тезите на "Атака", заяви щастливият СидеровИзвод: Сидеров поощрява разбиването на Европа и иска слаба Европа.Въпрос: Защо?Отговор: Защото така иска и Русия, а Сидеров е марионетка на Русия.

37

56789

преди 7 години

Емииииии направо да се разпуска цялото ЕСАнглия иска само да "смуче " като по-големият си брат - КРАВАРИЯ , без да дават . Стотици години експлоатират природните богатства , хората на различни държави , а после не искат мигранти . Че ние ли да приемаме мигранти ???

36

Георги

преди 7 години

То ФРГ е имало и пак ще има. Ама БЪЛГАРИЯ скоро няма да има. В НРБ заплатите верно бяха 200 лв, ама билетчето беше 4, после стана 6 ст. А сега с Европейските 1,60 направо сме надминали и ФРГ