17

Анонимен

преди 7 години

"На кого сега ще прехвърлят вината за собствените си слабости и грешки?"============Как на кого? Иска ли питане? Ще прехвърлят вината на назначеният за дежурен виновен. На Путин.

16

Аз

преди 7 години

"В България веднага ще се надигнат националистите, включително и олигарсите, на които им се търгува с Русия", смята Колтуклиева.Че какво лошо има да се търгува с Русия, и какво общо има Русия с излизанета ня Великобритания от ЕС. Неолибералната политика на европейските бюрократи доведоха Brexit-а.Въобще, Европа я докара до тук заради такива пишман-разбирачи и комплексари като малоумната Колтуклиева. Тези ***, като споменатата Соня повтарях до втръсване как всичко в ЕС върви ОК.

15

SJ

преди 7 години

За тази луда жена,няма ли още някой биг брадър,да се изживява там ?!

14

Анонимен

преди 7 години

Продължение от 12Като за капак на всичко много нашенци си позвуляваха да обиждат англичаните и да им демонстрират някакво "фишек" превъзходство. Глупави трърдения от сорта че им изплащат живота за да могат англичаните да живеят на помощи бяха едни от основните щуротии които им изядоха главите. Някои даже си вярваха че без техните 'кирливи' данъци Англия ще пропадне и даже имаха наглостта да го обявят публично. А да видим сега кой кого ще храни. Ще има ли лъркинг такс кредит извън Англия!

13

Дан Браун

преди 7 години

Откога думата "м.и.л.ф.к.а" СЕ ЦЕНЗУРИРА?!

12

Анонимен

преди 7 години

сорос = ***

11

Анонимен

преди 7 години

СОРОСИ ко тана бе?

10

Анонимен

преди 7 години

Нека погледнем нещата от английски ъгъл! Напълниха им държавата с евтина работна ръка основно от източна Европа и по този начин ги удариха в стандарта им на живот. На всичкото отгоре нашенците и румънците трудно подлежат на интеграция. Те са едни от най-загубените пришълци които в по голямата си численост не са в състояние да овладеят месния език и култура. (за други извън ЕС не пиша за момента -но и те са на прицел) Сравнително рядко се срещат поляци не владеещи английски.

9

Анонимен

преди 7 години

Стига ревахте слуги ,англичаните знаят какво правят - английска карта бита няма !

8

Някаква

преди 7 години

се световно неизвестна тръгнала да критикува британците и да дава акъл...

7

Култучещ доматето

преди 7 години

Да окултучим култука на Култуклиева!

6

Анонимен

преди 7 години

Шайката самозабравили се политици и кортежът им от платени журналисти и анализатори са в паника!

5

чичо Гошо

преди 7 години

Тебе няма ли кой да те околтучи?На всяка манджа мирудия.

4

А дали?

преди 7 години

"Време е европейците да проявят разум!"А дали ще могат?От толкова слушане на платени от Америка политици и чиновници, журналисти и други марионетки, след като от години не ползват собственото си сиво вещество, дало то не е дотам чак закърняло, че сега и да искат, то не може да проработи?След вчера докога германците ще оставят онази платена ИДИЛ-ска баба да ги управлява? Ако я почакат още седмица дори, това би било доказателство, че не биха могли да ползват ума си, за да мислят с него сами.

3

...

преди 7 години

НЕ търпят.

2

Анонимен

преди 7 години

Точно заради такива кухи *** като тази лелка, британците решиха да се разкарат. Те може да са ***, но поне търпят *** да ги управляват.

1

Анонимен

преди 7 години

Това не ни интересува,пишете повече за Бойко!