59

anonimen

преди 7 години

на мен каква ми е далаверата от ес като получават пари за вятьрните мелници защо токьтми е скьп като получават европари за пщеницата защо 300 гр е 99 ст като получават европариза животните защо 26 г не сьм купувала тел месо и млякото е 2 лв за л затова да излизаме от еси да не храним 750 евро безделници с огромни заплати и бонуси

58

Yes

преди 7 години

Yeah, the EU is full of hot air! И затова балонът се спука! Или както каза Борис Джонсън вчера, членството в ЕС е като уреден брак или брак насила (Arranged marriage ) и затова разводът беше неизбежен! Британия е горда независима земя/нация в миналото и настоящето и иска да се съхрани такава и да не бъде асимилирана! За другите й съюзници -Шотландия, Ирландия и Уелс не се притеснявам - няма да я напуснат! И стига в медиите са плашили британците и са чертаели мрачни прогнози! Писна ми от ком. пропаганда!

57

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 87точно ТИ си предателят-спрямо своето семейство,защото си МОГЪЛ да им осигуриш по добър живот с малко изкарани пари в някоя нормална държава,а ТИ си си стоял пред компа и си мързелувал,да ти..таковам патриотизма,..мързел е твойто,не е патриотизъм!

56

пенсионери

преди 7 години

Дъртаците на Британия решиха съдбата на младото поколение. Логично е. Начело на империята им е дъртофелница, която няма намерение да си отива. Британия е пенсионерска държава.

55

жеко

преди 7 години

скоро в ЕС ще останат само румъния и българия хаахахах

54

мнение

преди 7 години

Искам мнението на Обама и на екипа му за американските намерения за отношенията между САЩ и ЕС.

53

следва

преди 7 години

Следва отцепване от Британия на коронните колонии, на Австралия, на Ирландия и на Шотландия. След като Лондон може, те защо да не могат?

52

Анонимен

преди 7 години

СЛЕДВА ФРЕКСЙТ, СЛЕДВА ГЕРМАНЕКСИТ, СЛЕДВА ИСПАЕКСИТ И Т.Н. ПЪЛЕН КРАХ НА ЕС. И ПЪЛЕН РАЗПАД. АМИ СЕГА БЕДНЯЦИТЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ ЦИЦАТ ПАРИЧКИ???

51

Анонимен

преди 7 години

следва крах на западната демонокрация

50

Анонимен

преди 7 години

Стауберии хилс, 1000 лирилс.. Хуквай натам, народее! Докато не са затворили Ламанша. И Хитлер много искаше да отиде да бере британски ягодки.

49

Анонимен

преди 7 години

До до 64Дори и да работиш за 750 лева, това пак са много повече пари от 1000 лири в Англия!Със 1000 лири в Англия се живее нормално макар и скромно. Със 750 лева в София, където 80% живеят с толкова се живее ckoтски, и като добавим мръсотията, агресията, проcтотията, престъпността, чалгаризацията картината става просто ужасна.

48

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа им турим визите на британските тоуристи, пияници, балконингисти, басейнингисти. Пак ще идват заради евтиния алкохолец, че британското уски е скъпо.Ха ха, те са богатите, България е бедна, те идват тук да им слугуват нашите по черноморието, а те да харчат пари, никога няма да има визи за тях. Както няма и за американците, а за българите САЩ налага визи и унизителни интервюта.

47

Анонимен

преди 7 години

Да им турим визите на британските тоуристи, пияници, балконингисти, басейнингисти. Пак ще идват заради евтиния алкохолец, че британското уски е скъпо.

46

Анонимен

преди 7 години

Сериозно ли са на 750 лева?Какво работиш? Какво работят приятелите ти, че мислиш така?Аз инженер или програмист на 750 лева не познавам!В София има не-повече от 40 хил инженери и програмисти. Останалите няколкостотин хиляди са на 750 лева заплата.

45

жеко

преди 7 години

до сега кралицата можеше да се оправдава пред американците че ЕС им казва какво да правят, все пак са в съюз и са длъжни да слушат, обаче това не е удобно за сащ, те ги изкараха и сега ще си ги натискат както си искат, 51вия щат

44

Педал Алгафари

преди 7 години

Браво Великобритания!!!Сега и у нас следва да има референдум,ама нашите ги е страх,та ще напълнят гащите.А къде е оня плазмодий дето ще отваря война?*** недоносен!

43

Анонимен

преди 7 години

А бе, тука гледам много хора доволни и щастливи, че работят в България за 1000 лева. Малеей, 2 милиона българи които слугуват в чужбина стягат куфари и гордо казват - прибираме се, няма повече да слугуваме, 2 милиона българи се прибираме да работим в София сервитьори и работници в хипермаркети за 1000 лева, България е нашата Родина( с главна буква, нали така).

42

Лермонтов

преди 7 години

Всяко зло за добро, са казали още в миналото. . . старите хора !Защото дори да не се разпадне напълно Европейската общност,ще настъпят големи промени в нея и структурите и.На безконтролното свободно придвижване на маси отикономически емигранти от България, Румъния, Полша и други страни,най-сетне ще се сложи край и на всички тези "хитреци" решилида седнат да се хранят на чужда софра . . . ще им се посочи ИЗХОДА !България пък може да спечели от това, защото ще се спре демографския и срив.

41

ТОВА Е

преди 7 години

Вместо да се обиждате и да пишете глупости си задайте въпроса,кой докара ЕС до тука,наистина в повечето страни от ЕС по старите членки хората негодуват срещу политиката на ЕС която ги изправи пред много проблеми,сега са нужни спешни реформи и нови политици за да се спаси ЕС.

40

Анонимен

преди 7 години

И България иска референдум по въпроса!!!! Браво на англичаните!