33

Анонимен

преди 7 години

Тия сега като напуснаха и сложим митници, как ще внасяме вече безмитно стоки от Китай през Хонконг? Остава само пристанището на Ротердам, ама ако и тия се юрнат да излезнат! !?+"%!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Не пишете глупави коментари.На британските острови има глад, няма храна.Всичко се внася, а имат техни и чужди хора повече от необходимото и те се размножават.КАК ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ НАВЛЯЦИ, аконе излезнат от някакви задължения.---Комуникирайте с местния народ, не с държавниците и ще видите цялата гола истина.

31

Анонимен

преди 7 години

UK напуска Мaнгалския райх на Меркел. И айде стига с тая пропаганда, да не се окаже че англичаните ще са доста по-добре, като се управляват сами, а не от скопени евробюрократи.

30

сс

преди 7 години

накрая само българия ще остане в европейския съюз като най лоялен член...

29

Чичо Сам

преди 7 години

Британците не ги мислете! Те имат зад гърба си САЩ! А провисналата ви баба Меркел и мазният социалист-хомосексуалист Оланд имат зад гърба си кремълският ненормален гном с пръст на ядреното копче Путин и рязаната ислямска тояга на Ердоган!

28

за България

преди 7 години

сега вероятно ще последват:- борсови спекулации и олелии- нова европейска/световна криза - ФИНАНСОВА- България пак ще го отнесе - замразени инвестиции, стегнат колан, жалкия балон на имотния пазар ще тресне и дойде на място, и т.н.

27

Анонимен

преди 7 години

Ти в България не пътуваш ли...не виждаш ли общата картина на нещата ? Или стоиш и пишеш само колкото са велики американците...и колко са лоши руснаците.Виж си *** тука...НАРОДА МРЕ ! Къде самоубийства...къде обири за 50 стотинки !

26

Анонимен

преди 7 години

Като е 33 пъти по-голям що народа гладува бе *** ?

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27ЕС си го хакна приятел ! Стой и гледай. И това е политика наложена от САЩ с цел демонизирането на Русия !

24

99006

преди 7 години

Мда.... хиляди еврочиновници ще отпаднат от хранилката за това вият от ужас....

23

ЩЕТИ ЗА ВАС

преди 7 години

а за обикновените хора ползи

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29"А ЕС и САЩ къв пазар са ?"Ами има няма 33 пъти по-голям пазар от този на Русия. Русофилизирани смешковци научете се къде ви е мястото и не плещете глупости по форумите.

21

Анонимен

преди 7 години

Единственият шанс Великобритания да изпревари ЕС е да се включи незабавно в Таможния съюз на Путин. След влизането си там, главното занимание на англичаните ще стане замерването с пачки с девалвирали рубли.

20

Анонимен

преди 7 години

До 25А ЕС и САЩ къв пазар са ? Поне визите за САЩ да бяха паднали ! Ама няма стане.А да...берачи на ягоди и други, които пращат пари в България. Добре че са те прав си...иначе пари в България нямаше да има. То се вижда, само дългове се теглят и ток се изнася като за последно, а населението масово се опитва да върже двата края с 600-700 лв заплата !

19

Анонимен

преди 7 години

За брюкселските чиновници...

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26Така зареваха за руския пазар че им хакнаха още 6 месеца санкции и ги заплашиха, че ако руснаците не напуснат Донбас до Нова година ще ожесточат санкциите. Не гледай и не чети руски медии те са предназначени за руския стаден ***, който вярва единствено на телевизора.

17

Анонимен

преди 7 години

Сега русофилството трябва да се моли Великобритания да направи голям прогрес да надупи ЕС по всички показатели. Това естествено може да се получи единствено с бясна търговия с Русия и премахването на санкциите на Русия и предоставянето всички налични пари и злато на Лондон под личното разпореждане на Путин и неговата супер крадлива компания в Кремъл.

16

Анонимен

преди 7 години

ДО АНОНИМЕН 10 Юнак, австрийците и германците зареваха за Руския пазар !В Австрия и Германия управляващите все пак мислят за икономиката си. Тука братче се окраде всичко зверската за 20 години и никой 5 пари не дава за народа ! Асфалт къща не храни !

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Че какъв пазар е русия бе папук? Целия и продект няма и 1 трилион долара.

14

Анонимен

преди 7 години

До БЪЛГАРЧЕА ти имащ ли вяра на СССР2 на Путин след смъртта на СССР1 ?