126

Кирил Софийски

преди 7 години

Англичаните от както съществуват винаги са били прагматици и са се ръководели от собствения си интерес и благополучие. И сега е така.Те някак си не се чустват с нищо задължени на джихадистите от Сирия ,Ирак и къде ли не. Те видите ли идвали в Европа да живеят а не да работят ! А защо ние трябва да ги отглеждаме?!?! 1000 лв за бежанец , 150лева за Бг. пенсионер в *** ! И аз не ща в такава Европа!!! Нали смисълът на ЕС бе такъв . Европейците да живеят по-добре! А не тарамбуките да живеят !

125

Азер Гъзаев

преди 7 години

Ссср се разпадна от своята войнственост за което получаваше поцинковани куршуми ! Самите ръководители от войската сами разкриваха свойте за шепа долари и малко дрога !ама дрОгарите в Ссср не им пукаше! виж сталин, Жуков -все *** на Ссср и Кгб!

124

Анонимен

преди 7 години

Браво на англичаните!А нашите хора,които искат да работят да не се притесняват.Да се страхуват крадливите мургавелки!

123

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Винаги съм знаел че ЕС ще се разпадне точно като СССР! Недоносче си е точно като конунизъма. Няма бъдеще и пердпектива.,

122

Анонимен

преди 7 години

149 кажи защосигурно ТИ пишеш историята

121

Анонимен

преди 7 години

Ей, този номер 145 е много забавен, страшно се забавляваме с него, да не казвам защо.

120

Анонимен

преди 7 години

А АНГЛИЙСКИТЕ ТУРИСТИ В НАШИТЕ КУРОРТИ ГИ ГУБИМ МАЙ. НАЛИ НЯМА ДА МОГАТ СВОБОДНО ДА ПЪТУВАТ, ПЪК И ЛИРАТА ЩЕ СЕ РАЗКЛАТИ.

119

Анонимен

преди 7 години

АНГЛИЙСКИЯТ ЕЗИК Е СВЕТОВЕН ЕЗИК И ДОРИ АНГЛИЯ ДА НАПУСНЕ ЕС ТАМ ПАК ЩЕ СЕ ГОВОРИ.

118

666

преди 7 години

да припомня Германия и Италия имат ПЪЛНА и БЕЗУСЛОВНА капитулация пред АНГЛИЯ и САЩ КАКВОТО КАЖАТ АНГЛИЧАНИТЕ ТОВА ЩЕ ПРАВЯТ ГЕРМАНЦИТЕ И ИТАЛИАНЦИТЕ ТОЧКА ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА ИНАЧЕ СТЕ ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ СМЕШНИЦИ

117

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен145Реално Анонимен 147 го каза, но и аз ще го повторя, за тези, които гласуваха против ЕС Англия и Уелс не предлагат нищо особенно, именно Шотландия и Ирландия предлагат качественото уиски! Така, че да прав си на никой няма да му липсва Великобритания!

116

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 134Да знам, как е основана тази банка, но коя стара банка не е стъпила на кървави основи? Не че оправдавам това! Колкото до това, че европейците не се плашат, то и лудите и *** и *** и пияниците не се плашат, но това не значи, че постъпват правилно! В този съвременен свят всичко е навързано и колкото и да подскачате от радост, този референдум и резултата от него не е нещо хубаво, ще видите! Предстои отделяне на Шотландия и Северна Ирландия както и срив на лирата!

115

Анонимен

преди 7 години

До юбералесБогатата на път - просяци идват.............

114

Анонимен

преди 7 години

уискито се прави в шотландия и ирландия, които ще се отделят от островния съюз. само не разбрах защо се радва оня Найджъл Фараж, който остана без работа и заплата като евродепутат?

113

gost

преди 7 години

Много искам да попитам кои ли сее влюбил в бмв та бмвта си поръчва час по час нека да позная кого видях в бмв оня ден сигорно иска да ми каже нещо ли или го дерзае

112

Анонимен

преди 7 години

На всичко което е немско пак си пише"Made in Germany".Купих си преди месец такъв инструмент и съм очарован от качествата му.А когато англичанин направи нещо така технически издържано кралицата им челна стойка ще направи!Немецът си е бил и ще бъде инженер.А англичанин освен уйски друго свестно не прави!Светът нищо няма да загуби ако от утре Великобритания въобще изчезне от картата на света!

111

чичо

преди 7 години

Движение на хора няма нищо общо с ЕС. За това има специална конвенция. Турция не е член на ЕС но над 6 милиона турци работят в Германия.

110

Анонимен

преди 7 години

сега англичаните вече спокойно могат да си мерят в ярдове, инчове, футове, либри, мили, камъни, фаренхайт; да си отглеждат пакистанците, бангладешците и нигерийците; да циклят по опашки за визи и да плащат 30% ДДС и вносни мита на всички европейски стоки. нямало място от чужденци на Острова; да видим сега 5 милиона британци, живеещи в Европа и още 2 милиона работещи как ще ги настаняват обратно и дали ще им стане по-леко на икономиката. За футбола им с хилядите европейци в лигата да не говорим.

109

Софиянец

преди 7 години

в Пловдив е 1000000 пъти по-добре от мочурливия мухлясал остров пълен със скотове.

108

майнатаун

преди 7 години

До АнонименВ Ирландия и Малта английският е официален. Така че английският език остава в европа.

107

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо повечето тук коментират като наблюдатели на Марс? На Острова има над 200.000 българи, вероятно, и повече и над 90% от тях изпращат пари на роднините си в България; отделно не малка част от британците, с имоти у нас донякъде подпомагаха с някои дребни услуги местните. Ясно, че нашенци няма да се втурнат да се връщат при нашата калпава икономика и ще отидат в други ЕС страни, но това наистина ще има доста отрицателен ефект върху самите нас. Жалко, че не го разбирате.