13

ъ

преди 7 години

Употребата на демокрацията в този вид е много по опасна за живота на хората !

12

Анонимен

преди 7 години

Никаква кока кола и витамини. Вредни са.

11

Анонимен

преди 7 години

Перуанските индианци дъвчат кока кола и пият амвитамини нонстоп. Питайте тях как се справят и напишете статия.

10

Анонимен

преди 7 години

Ами аз да вземам по половин грам кока на ден , ще се чувствам вълшебно и ще живея може би 70 години. И аз да пийвам по 50 грама всеки ден ракийка, а не по 300 на вечер пак ще живея около 70 години. Пределно ясно ли се изразих или да повтарям клишето" Всичкйо в ограничени количества е полезно"? М?

9

Тялото

преди 7 години

Причина номер 1:Родителите разглезват децата си и толкова ги обгрижват и дундуркат. Децата порастват мислейки си че никога няма последствия и всичко им е позволено. Карат се на учители, които затрудняват, или недайси боже се карат на ангелчетата им, никога не ги критикуват и дисциплинират. Когато порастнат, или по-скоро станат на годинки и живота се окаже по-труден отколкото са свикнали се депресират и дрогират.

8

Анонимен

преди 7 години

Всеки шмъркан стана познавач, а всеки спринцовкаджия експерт по кръвоносната система.

7

тони

преди 7 години

летиш високо в небесата супер

6

Анонимен

преди 7 години

Най-вече смъртните случаи са от предозиране с марихуана, тя е най-вредна, помагала за тва, помагала за онова, олиото от канабис убивало няколко вида ракови клетки, пълни глупости, след две цигари не ти остават мозъчни, затъпяваш, и това не е резултат от отказа да се развиваш и да четеш, и учиш нови неща, от пушенето е, а пък колко е вредно след работната седмица да се прибереш вкъщи и в напълно релаксирана обстановка да направиш няколко дръпки и да си отпуснеш съзнанието, леле, страхувайте се.

5

коци

преди 7 години

Дозата прави лекарството или отровата !

4

Берлин

преди 7 години

Наркотиците са здраве!

3

Анонимен

преди 7 години

Днес.бг, излагате се, пропуснали сте да сложите снимка на канабис в статията.

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен, че то и опиума е билка, използвана хилядолетия в азия, ама както казват наркодилърите, първата доза е безплатна ;)

1

Анонимен

преди 7 години

Коката и Марихуанятя са билки, употребявани с хилядолетия в Южна и Централна Америка. То е ясно, че едно кило няма да ти понесе, но в малки дози са си лекарства.