46

Анонимен

преди 7 години

- Той беше добър мюсюлманин - казаха натъжените съседи и склониха глава пред останките от шахидският пояс.

45

анонимен

преди 7 години

ПОГРЕШНО Е НАПИСАНО НЕ Е ЗАТВОР А---ЦЕНТЬР ЗА ДЖИХАДИСТИ СОФИЯ СЛИВЕНГРАД АЙТОС ПЛЕВЕН

44

Анонимен

преди 7 години

3 години ?Само 3 години ? Подигравка

43

Анонимен

преди 7 години

Дъппайте дърпайте...

42

Хм

преди 7 години

Следващият закон ще бъде срещу... радикалното християнство, т.е. всичко върви "по план"!Обаче Закон срещу Радикалното банкерство и Закон срещу банковото робство - няма да има, нали ... щото Новата Религия вече се казва Кредитизъм!

41

българскаработа

преди 7 години

Наказанието трябва да бъде над 3 години, а не до 3 години! Българска работа - половинчата работа!

40

ognyanz

преди 7 години

Можеше да бъде формулирано доста по-прецизно, така че да се отнася за всякакъв вид религиозен фанатизъм и насилие по религиозни подбуди. Като например "За насилствено налагане на религиозни принципи и норми на поведение (без "характерни за исляма") или пропагандира насилие във вид на свещена война (без "джихад"). Предполагам, че затова някои депутати не са подкрепили текста в този вид, в който е приет.

39

Анонимен

преди 7 години

Исляма е чиста, сто процентова фашиска идеология, маскирана като религия. Целта е тоталитарна власт над планетата. Удобна за целите на ''новия световен ред''.

38

tih velikan 681

преди 7 години

Za purvi put v BG se napravi purva krachka kum istinata.Da,islyama e agresivna partiya.Nyakoi pomni li 84-86 g?Popitan fes dali shte stane sreshtu bg sused,chesto chuvah purvo teb shte zakolya!!!!!Mirni sa,no sled 200g jivot.Ta bravo!!!

37

тони

преди 7 години

КОГА ВЛИЗА В СИЛА,,,,,ЩЕ ИМА ЛИ ДЖИХАТ УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ---

36

Американ

преди 7 години

ДПС значи признава че всеки пети мислиманин в страната изповядва радикален ислям и че ДПСто ги поддържа. Освен това какви са тези 1.5 милиона? Излиза че 20% от населението са турци и потурнаци?

35

Анонимен

преди 7 години

Браво!

34

Факт

преди 7 години

Ислямът е религията на българите. Има 1,2 милиона мюсюлмани в България.

33

Анонимен

преди 7 години

"... вероятно обижда всеки пети българин, който е мюсюлманин", каза Алиосман Имамов от ДПС."--------------------------Алиосман Имамов от ДПС като какъв се самоопределя - като българин или като турчин? Има разлика между националност и гражданство!"Има Православие у нас - има български народ! Няма Православие - няма и български народ!" - митр. Климент Търновски

32

Анонимен

преди 7 години

В Корана се споменава на двадесет и седем ауета за Пророка Лют.Лют(алейхисселям) опечаленият пратеник на народа от Содом и Гомор, унищожени заради разврата и моралната деградация. (хомосексуалност).

31

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 7 години

Правилно, 1.5 милиона мюсюлмани и са добри хора . Не споря . Но всички джихадисти са също мюсюлмани и- те са не само много лоши хора-опасни но те имат подръжката от същите тези добри хора . ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ ОТ ДЪНО КАКВОТО ЩЕ И ДА СТРУВА.

30

реалист

преди 7 години

Не забравяй, че тази която наричаш "***" е родила Този, за когото се пише най - много в корана, а именно Исус Христос.

29

Ф.Е.Джерджински

преди 7 години

До НИНОВАТА ЧАООбръщение "БЕ", писане с големи букви, примитивни болшевишки препратки, все симптоми на промит мозък в комбинация с интелектуален дефицит.Когато кажеш на ***, че гащите отзад са му кафяви и мирише кофти, той вместо да се засрами, изкъпе и изпере ти отвъща "А, защо в Америка бият тъмнокожите"Безспорния факт за съществуването на американски, турски или друг империализъм, не променя факта, че най-си патим от товаришите. Предателю !!

28

реалист

преди 7 години

А джамиите няма ли да се събарят

27

sT

преди 7 години

Ами Местан веднага да отива в пандиза!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!