38

Анонимен

преди 7 години

Боби, Боби...пари нема, парииииии...

37

Боби

преди 7 години

До Анонимен 185"Путин отиде да се моли"Грубо и невярно. Русия и при и без споразумение с Китай ресурсите си ги има. Китай който се развива а сега модернизира промишлено и то прекалено много изисква все повече и по-качествени материали. Индия е Конкурент на Китай, САЩ ги натискат и най-важното правят всичко да си запазят източниците на ресурси...Така че не ги мислете ще се разберат по всички въпроси.

36

ТТ

преди 7 години

ЗАВИЖДАТЕ

35

Анонимен

преди 7 години

"Вие не ни трябвате повече от 4 милиона". - посланникът на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец-1997 год"Винаги, когато се връщам тук, виждам, че страната е във все по-добра форма" Ейвис Боулън 2003 год"Няма нищо страшно България да бъде 6 даже и 5 милиона души" - отговор на Асен Агов депутат в 41 НС от "Синята коалиция"-ДСБ на въпрос относно демографският проблем на България на водещата Силвия Стефанова по радио К-2

34

Анонимен

преди 7 години

Както и да го усуквате путин отиде в Китай да се моли.

33

Анонимен

преди 7 години

Препятствията между двете страни обаче оставатНе препятствия, между Русия и Китай има дълбока пропаст. Китайските банки се включиха в кредитните санкции срещу Русия явно очаквайки срив на руската икономика и по лесното разчленяване на Сибир след това. Мисля че пътуването на Путин до Пекин е чисто губене на време.

32

сделано КГБ

преди 7 години

Общата между Путин и Китай е ,че Путин си е едно китайско менте.

31

руска пропаганда

преди 7 години

Китай не признал референдума в Крыму, о чем это говорит?-В същото време официални лица в двете страни тръбят за процъфтяващото "стратегическо партньорство"..ха.ха.ха руско оръжие за масово баламосване..ха.ха

30

цун кай го

преди 7 години

братята китайци не си поплюват откъдето минат всичко на ориз става

29

Анонимен

преди 8 години

Много ясно, Русия и Китай владеят цяла Азия. Общите им интереси надделяват над различията.

28

Анонимен

преди 8 години

Путин отива да проси...отново хахайахайахЗа Китай Путин е просто ***. Както и за всички останали хахсйсйаййайа

27

Armagedon

преди 8 години

До до 128 от славянинМного се "отплесна", да не кажа оплеска. Това няма как да се случи , защото ККП няма да позволи китайска пролет или меидан и да изтъпее до толкова , че да си позволи да обяви война ( да предположим на съседите си и на север и на юг.) Китай няма намерение да воюва срещу никой , освен срещу някой, който навлезе на територията му защото това ще е равносилно на трета световна война.

26

Armagedon

преди 8 години

До АнонименМоже ,ама надали не действа. Питай някой китаец . За да роди жена му второ дете трябва да се снабди с бележка от парт-секретаря на селото или района където живее , затова и китайки от континента бягат да раждат в Хонг Конг.

25

Armagedon

преди 8 години

До АнонименАми в следващите десетилетия и Китай ще има същите проблеми със застаряващото население.В Китай все още действа програмата на ККП- Едно семейство , едно дете . Така ,че от 1 300 000 000 население , като нищо ще падне под 1 000 000 000 през следващата половина на този век.

24

Armagedon

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯОт петрола се произвежда не само гориво а и пластмаси и редица други продукти. А газта е много важна за Китайската икономика. Най големите запаси от петрол и газ са в Азия, както и най -големите запаси от суровини , т.е. под носа на работилницата на света - Китай. Без всичко това Китай ще се сприхне така както финансовите балони на запада и САЩ .А Русия не я мислете. Ако запада продължи със санкциите , като нищо ще се превърне в икономически тигър и ще им е нужна работна ръка .

23

Анонимен

преди 8 години

Москва е слаба и отстъпва. Жълтите настъпват и исконни Български интереси в Урал са поставени на карта поради егоистичните амбиции на кремъл. Трябва да се задълбочават икономическите връзки на България с Башкирия и Татарстан.

22

Анонимен

преди 8 години

Алах е слуга на Христос а ердоганьо- на Путин и Борисов!

21

Armagedon

преди 8 години

До До Тракиец:Ами китайците купуват земя по целият свят , защото вече никой не може да я произвежда . Колумбе, Колумбе , китайците ще ти изкупят с хартийки откритието.

20

боб лоб

преди 8 години

Путин си е бизнес-ман.Иска да прави бизнес с всички.Иска Русия да е модерна и уважавана страна.Прави икономически форум,олимпиада,подобрява инфраструктурата прати руснаците да почиват по света,да им отвори очите за новия живот и до като се занимаваше с това благородно дело,запада го прекъснаи взе да го занимава с войни.Не беше честно,но и той се забрави.Тези цени на петрола бяха непосилни за запада и китай.

19

Анонимен

преди 8 години

Чингиз хан е малко монголец.