48

Анонимен

преди 7 години

Продажно влечуго: ПО-ДОБРЕ ЧОВЕК В НЕСТАБИЛНА ЕВРОПА,ОТКОЛКОТО СТАБИЛЕН РОБ В АМЕРИКАНСКАТА КОЛОНИЯ ес!!!

47

Българин

преди 7 години

До британецКОЙ ПЪК БЕШЕ ТОЗИ??

46

toni

преди 7 години

posle 5-6 mesesa kide se integriras po plan ???NIE ISKAME DA SE INTEGRIRAME OTNOVO V BG TI OTIDI PO DEVOLITE

45

toni

преди 7 години

VIPROS PRESIDENTU ?? TI PO KOY NA4in SE INTEGRIRA 4RES PRESIDENTSVOTO LI ??

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33Поо твоята мярка живееха само пияниците, пройдохите и мързеланците. А колко старци сега имат филия с мас и захар? Знаеш ли, как се рави попара със студена вода, вода, а не чай, мръхльо памперсов.

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Да, точно така, ура, да ги няма.

42

Анонимен

преди 7 години

"...много млади хора се връщат от чужбина, за да се реализират в България, отбеляза още президентът Росен Плевнелиев." Ох, от ден на ден все по-злестават някои природни "дадености". Този познавач на образованоието и миграцията май скоро се еу консултирал с бившата винистърка на труда - Емето Масларова. Тя по едно време ни уплаши, че тълпи от връщащи се българи задръстват пунктовете на границата и не достига транспортът да ги докара във вътрешостта на Родината.

41

ходи на селс

преди 7 години

Айде бегай , че ни писна от тебе ! ПИСНА НИ !!!!!!

40

Манчо

преди 7 години

Гусине президент,аз съм един средно статистически българин,като мен са още поне шест млн. И от позицията на средно ст.българин ще ти кажа че ползата от твоята Европа дотук е че можем да пътуваме свободно,за съжаление не на приятни екскурзии, а за да и станем роби.Да бачкаме като животни черна работа за някое евро Засрами се от думите си и си тръгни с мир .....Бъди щастлив ...

39

Анонимен

преди 7 години

Разпадне ли се ЕС путинофилите първи ще усетят, че и Русия не ги иска !

38

Анонимен

преди 7 години

Ура за американците

37

британец

преди 7 години

Извинете, кой е тоя?

36

Анонимен

преди 7 години

"Разпадне ли се ЕС, Европа ще е трайно дестабилизирана!"Разпадне ли се ЕС банковите сметки на Росенчо ще са трайно дестабилизирани.

35

123

преди 7 години

До анонимен 29, извинявай не съм разбрал правилно и съм отговорил на друг коментар извини ме, успех.

34

123

преди 7 години

До анонимен 29 .сета какво ядеш , трюфели ама черни за закеска ли? Явно си долен мръсен мошенник и измамник защото в тъпата ви демокрация 25г. 80% от вас сте тасива. Почестен път и наивност както бяхме възпитавани по таново време никой не е прокопсал. ***. Апропо, забелязвам в коментарите ти че си уникален дразнител, ситурно си и буден студент.

33

Анонимен

преди 7 години

Българската управляваща клика и олигархия се надяват на ЕС защото като провалени политици тук те се надяват след като приключат с България, господарите им от ЕС и САЩ да им уредят службичка в брюкселската бюрокрация. Затова е тази паника.

32

до 31

преди 7 години

Филия с мас казваш. И ти си същия лъжец като Бойко Борисов. Може би също си син на полковник-номенклатурчик.Тия ЗшороЗшоидни лъжи ги разправяй на 20-годишните.Животът беше спокоен, нямаше престъпност, нямаше решетки по прозорците, нямаше измислени охранители, нямаше мутри.Всеки можеше да отиде два пъти в годината на почивка на море и планина.Образованието и здравеопазването бяха безплатни.

31

gtf

преди 7 години

за пореден път се убеждавам, че плевнята не е в час и живее в свой собствен свят, реалността е друга - съюза е пропит от корупция и кражби, и е нещо съвсем различно от това, което трябва да бъде. Никой нормален човек не трябва да подкрепя съюза в този вид - напротив, всеки уважаващ себе си европеец трябва да застане насреща и да поиска промяна !

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Калитко, ти живял ли си повече от 45 години за да се изказваш толкова категорично, че си живял По-добре ? Аз съм живял доста повече от тези 45 години и трябва ти кажа че живеехме значително по лошо от днес. Закуската ми беше филия с мас поръсена с малко захар. Гледахме сами зеленчуци, картофи, пилета и прасета за да има какво да ядем. Сега ме хваща яд на такива лъжци като теб.

29

Анонимен

преди 7 години

Психиатричната помощ в България издиша. Това нещо, наречено президент, е за лудницата.Няма ли кой да го озапти тоя?