9

Анонимен

преди 7 години

Сега завинаги ще бъде лишен от правото да управлява моторно превозно

8

Недев

преди 7 години

Стремежа на хората към автомобилно самоубийство е просто уникален. За щастие не е успял да повлече някой със себе си. Смятам че тази тенденция е плод на свръх неграмотност и чувство за безнаказаност и недосегаемост. Извода от безбройните случаи с фатален изход е, че отнемането на книжката не е никакво решение. Решението е в грамотността и морала на хората, а за съжаление грамотността и морала отдавна са катастрофирали някъде след като им е била отнета книжката.

7

Анонимен

преди 7 години

Искал е да има уникална кола, единствена в града. Вече има. Вижте снимки на местните (шуменски) медиа.

6

до 3

преди 7 години

колите движещи се с 50км/ч не се усукват около дърветата!!!

5

Анонимен

преди 7 години

на това място предичат хиляди хора всеки ден. добре, че е умрял само виновния, спасил е нивинни. дано момичето се оправи и да внимава при кой се качва

4

Анонимен

преди 7 години

Класика - още един тЪппак се е претрепал...дано момичето поне се оправи и дано в бъдеще да си подбира приятелите по-внимателно.

3

До 1

преди 7 години

Хайде стига с това отнемане! В България колите почти винаги са на семейството, а не на един човек. Просто сме бедни при демокрацията и не можем да си позволим всеки член на семейството да има собствена лека кола. После не бързай със заключенията - не е ясна причината за катастрофата. Това дето КАТ винаги го пише за несъобразена скорост са врели-некипели. Много неща може да са се случили. Отнета книжка не е причина за катастрофа.

2

BMW

преди 7 години

====BMW===

1

Аз

преди 7 години

Ако колата е била негова - защо не е отнета ? Само с взимане не книжката очевидно не става...Ако някой друг му е дал да кара - да му се търси отговорност! Иначе това си е естествен подбор. Добре поне, че не е убил някой невинен...