15

Бозо

преди 7 години

И как точно се дефинира това летящо в облаците понятие гонка? Дал малко повече газ на светофара = шумахер?

14

Анонимен

преди 7 години

Гонките ще спрат, ако започнат едновременни ремонти на всички пътища в страната.Стига сте глобявали водачите на мотори и коли, а запретнете ръкави за основен ремонт на ВСИЧКИ ПЪТИЩА.Така се стигало до Рим.Един цезар (трябва задължително да е пенсионер) и останалите легионери.

13

Проблемът е КАТ

преди 7 години

Поредните безмислени промени.И досега наказанията си бяха прекалено високи, но в България няма кой да ги прилага и в това е проблема. КАТ спи и не работи. В момента КАТ санкционира примерно 1 на 100000 нарушения, т.е. нищо не прави. Затова има много нарушения, а не защото наказанията записани от депутатите в закона са ниски, както масово ни манипулират.

12

:)

преди 7 години

Странно вдигат глобите, а кой ще ги налага? И ако все пак се стигне до глоба или наказание, дали ще издържи обжалването в съда? Не мога да приема че намалят глобата, наказанието за употреба на алкохол никаква логика няма в това. Или всички тези промени са за да се симулира работа?!

11

Хейтър Тролев

преди 7 години

Българинът пази завета на Ботев - силно да люби и мрази - и резултата е че силно обича ДА мрази , мрази съседа ,роднини , и дори себе си.

10

Войвода

преди 7 години

Първо оправете инфраструктура,маркировка,знаци и тогава мъдрете глобите!

9

Ставри 27

преди 7 години

99% от джигите са алфа *** и за тях трабва да се приложи друг вид наказание, а именно: еднодневна ексКУРзия в някой затвор с загорели като каубойски *** роми. Преживяното там се филмира и изпраща на близките до девето коляно. В централните новини на БНТ се чете името на храбреца и линк с видео материалите. на бас, че след това джигитът ще се посира при звук на двигател или мирис на бензин.

8

Анонимен

преди 7 години

Нещо за паркирането върху тротоарите? Щото точно това е подходът, а ако бъде приложен, скоро ще има и паркоместа за всички. Важното е по някакъв начин да се намали броят шофьори наполовина, минимум. Смърделите ньедни.

7

Иво

преди 7 години

Абе каква е тая държава за алкохол в кръвта да си свободен и просто да ти зимат книжката за максимум 12 месеца?!тцтц....За над 0.5 промила 6 месеца в затвора и 5000 лева глоба ...когато излезнеш от топлото плащаш глобата и си взимаш книжката!над 1 промил 18 месеца затвор и глоба 10000 лева...когато ги излежиш и си платиш тогава да си я земеш книжката! АМА тогава #кой няма да е на далавера?! ДЪРЖАВАТА....щото им е много по-лесно да сложат ниски глоби и да си ги събират а хората да се избиват..

6

такси СВ

преди 7 години

Абе вие съвсем изтрещяхте! По наредбата за такситата превоза на пътници се извършва без колан с цел препазване от нападение

5

Анонимен

преди 7 години

Сега да приемат за доказателство и запис от видеорегистратор и гледай какво става. На наглите тарикати ще им се стъжни животеца.

4

Анонимен

преди 7 години

Супер.Сега трябва да направят така ,че тия които убиват хора докато карат заради превишена скорост и бабаитлък да получават по 20 години затвор без право на обжалване или намаляване на присъдата и безумията по пътя рязко ще намалеят.

3

Анонимен

преди 7 години

Тези ги слушам от има-няма 10 години и .............. НИЩО.Баце е по приказките ама за работа не го търсете.След 10-15 години пак това ще са новините.Ще строим Белене-Няма да строим.Ще арестуваме гонкаджиите-Не, няма да ги арестуваме.Харесваме Русия, НЕ харесваме Русия.Ще ставам Президент, НЕ няма да ставам президент.И така до беззкрай.............ама бълга*рака нали главанак и *** доматите с коловете....

2

Американ

преди 7 години

В българските условия трябва да се суспендира колата и престоя и на паркинга за престой да се плаща, иначе е кьор фишек, ама то това май си е и целта - уж правим нещо, ама нищо.

1

Анонимен

преди 7 години

"Депутатите вдигнаха двойно и глобите за висока скорост"Депутатите също така са последните, които биха карали с ниска скорост.