66

Анонимен

преди 7 години

Значи аз го разбирам човека напълно. В нашия офис например е практика всяка сутрин шефът да ни прави инструктаж - Обикновено ни казва: Колеги днес не е желателно да се спи на работното място. Дори ни се моли да не го правим. Някой казал ли е на този полицай да не спи по време на работа -явно НЕ, а някой помолил ли го е да работи по време на работа - също Не. Е, тогава човекът откъде да знае какво се прави на работното място ???

65

Анонимен

преди 7 години

МВР медитация. Сигурно е бил на щат в Тибет!

64

Фуражка

преди 7 години

Хайде, от утре всички на работа с по една надуваема възглавница. Спинкаме си и накрая 20 заплати. Рай!

63

а

преди 7 години

еми какво се чудите такива му били амбициите на човека, има хора които цял живот търсят усъвършенстване, и начин да направят живота по-добър и красив...от друга страна имаме полицаи,чиновници, депутати, свещенници и др. ***:))) и ако няко започне да ми спори...Не нямаме нужда от тях просто системата е изградена така,че едните *** да ни пазят от другите.

62

АМАН

преди 7 години

А инструктиран ли е да не шофира пиян, да не пие по време на работа и да се дрогира, да не взима по малко от 20 лв. рушвет и хиляди там глупости за които ТАПИРА не е инструктиран

61

Бивш

преди 7 години

Пази Боже сляпо да прогледа

60

Перко

преди 7 години

Сега да ги осъди, че колите не са оборудвани с възглавници ...

59

Анонимен

преди 7 години

Докога може съдиите да се подиграват, и да посочват неадекватни доводи и да присъждат *** решения като това че на полицая не му било казано да не спи по време на работа!!!!!!!!

58

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов ако не се оправи с независимия ни съд, ще остане в историята като поредния не свършил нищо.

57

Шаран БГ

преди 7 години

Този *** / за мен не е никакъв полицай, още по-малко мъж// просто не е ходил в казарма ! Когато си наряд и си на пост и заспиш/ дори за 1 /една/ минута/ не ти мърдат 2 /две/ години " дисцип "/военен затвор и после си дослужваш времето до навършване на пълния срок на службата/. Този хубавец не е ли бил наряд / на работа/? Защо срами цялата институция МВР, че и намерил "независим" да я осъди! И какъв полицай ще бъде от тук нататък ? Означава ли това, че всеки човек на работа, може да спи ????

56

Анонимен

преди 7 години

Да си беше понесъл наказанието като мъж, а не да жали като жена. Три месеца порицание ще минат бързо. Ако остане в полицията ще му такавот мамата. Сега ще напусне, ще го погнат от вътрешна сигурност, ще остане без доходи и без право на работа в продължение на месеци, докато тече проверката срещу него. Сам си е усложнил животи. *** постъпка.

55

формен

преди 7 години

До Инж.Не всички, които са по униформа са в работно време. Аз като се прибирам униформен от работа пеш и се отбия пътьом да пия 1 бира с приятели, редно ли е да казват, че всички военни нищо не правят и пият по време на работа. Трябва компромиси. А този, дето ги е снимал, нека му пишат актове, като ги заслужава.

54

Georgi Georgiev

преди 7 години

Ние ги хващаме, те ги пускат!

53

hahah

преди 7 години

sami shsa uchistqt eii :D

52

tih velikan 681

преди 7 години

Kukata e mislil,a ne e spyal.To tryabva vsichki noshtni smeni da izgonyat

51

Анонимен

преди 7 години

Евалла.пич

50

Анонимен

преди 7 години

Сигурно, ако опъне колежката си Бонка на работното място, пак няма да е уведомен, че не трябва да го прави. Не се ли разбира, че на работното място не трябва да се спи, а особено полиция трябва да гледа дали някой не нарушава реда.

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен: Не виждам никакъв проблем. Подремнали си хорицата, както толкова? Вероятно и в самото управление се прилага същия метод - следобедна дрямка. Защо никой не е обяснил на човека, че не трябва да се подремва на работното място? Защо никой не му е направил инструктаж? Че той от къде може да знае и да предположи, че на работа не се спи........

48

Българин

преди 7 години

Няма проблеми, ние ще продължим да му плащаме заплата на тоз полицаец. И обезщетение ще му дадем ако не си е доспал. И на съдията ще продължим да плащаме заплатата.

47

Анонимен

преди 7 години

БГ цирк. Съд и милиция цирк! Народа плаща на тия шарлатани!