26

Нещо

преди 1 година

нямаш снимки от Аутбака? Не ти ли се ходи на разходка там? Снимай някоя, змия , някое паяче,.. барем кенгуру. Нещо си плашливичък май.

25

Анонимен

преди 1 година

Синди, няма ли да пуснеш нова снимка... да видим пак, как се живее, като бял човек

24

Анонимен

преди 1 година

Гнясажиите вече паднаха толкова ниско, та чак публикуват някакви снимки на тоя боккллуккк от жалката ковидна клоакка австралия.

23

Психо

преди 1 година

Хем безплатна, хем на вересия, върви го разбери. А си мислех че аз имам проблем ...

22

Dr Lissa Johnson

преди 1 година

"да дойде да види че гаста е безплатна..." ---------------------- гаСта е безплатна, но за 1 час при мен трябва да се изръсиш поне $250. Колкото по-рано ми се обадиш, толкова по-кратка ще бъде лечебната процедура. По моя преценка, сега ще трябва да идваш поне веднъж седмично в продължение на една година.

21

Анонимен

преди 1 година

От електрическа скара по-добро нема. Имам и на въглища и на газ, въглищата са мръсно и *** нещо, на газ иска голямо слугуване, има едни камъни от вулканична лава, като попият мазнина после всичко смърди. На ток става без миризма на пушек пък и който иска да му мирише на пушек може да си запали няколко съчки под ел. реотани да си осмърди месото.

20

от Сидней

преди 1 година

не ме питайте за говернмента който ми плаща по 5 цифри седмично за тайните проекти и секюрити сървис, а си гледайте живота в панелката в полски тръмбеж докато аз си сре разхождам из кораловия риф и си карам автоматика до гробищата и най расивите места в австралия. координатите ми са -33.922340, 151.256906 , който не вярва да дойде да види че гаста е безплатна, както е било и в третия райх. натискаш пиезо бутона и си правиш барбекю. гледам си операта и ям австарийски дюнер

19

Българка

преди 1 година

МИЛИ САНАРОДНИЦИ НЕ ВАЖНО ГАЗ ,ТОК,СЛЪН4ЕВИ БАТЕРИЙ...И ПРОЧИЕ,, ВАЖНО Е 4Е Е БЕЗПЛАТНО-ТОЕЗ АКО НЯМАШ ПАРИ4КИ ОТИВАШ И СИ СПРЕТВАШ КУПОН4Е ВЕ4ЕРЯ ОБЯД.... КЪДЕ В БГ ИЛИ ЕВЕОПА МОЖЕШ БЕЗ ПАРИ ДА ПОЛЗВАШ ГАЗ ТОК ИЛИ ДРУГ ИСТО4НИК НА ЕНЕРГИЯ?

18

Б.Г.

преди 1 година

Това е на Куджи и е на газ защото нямат дебел кабел за ток до него... 95% са на ток защото газта иска поддръжка и е по опасно. Разходи се до Марубра, до Сентениъл, Бисентениъл парк и виж на какво са там. Дори и в Royal national park са на ток. Личи си, че не си разбрал как се ползват тия работи от живеене на фенерите с гледка към операта.

17

Анонимен

преди 1 година

"Месце и бира на барбекюто и след това гмуркане в рифа." --------------- гмуркането ти е същата работа както писането и програмирането.

16

до Б.Г. от Сидней

преди 1 година

Точно това е на газ, както навсякъде. Ако не бяха смачкали резолюцията можеше да прочетеш какво пише на бутоните. Единия бутон е пиезо, натискаш докато запали. Навсякъде е газ. Безплатно на вересия. На ток няма никъде. И ако беше си направил труда да видиш координатите щеше да забележиш че барбекюто е точно зад плажа. Даже океана се вижда на снимката. Месце и бира на барбекюто и след това гмуркане в рифа. Яко. Поздрави от Новия Свят

15

Б.Г.

преди 1 година

Ми снимай нещо и ти?Напиши нещо образователно, интересно, със стойност вместо да тролиш тук.Българската работа винаги е била като твоята - не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.

14

До 16:

преди 1 година

Какво ни интересуват тези работи? Вземи и се запиши в някой клуб на анонимния алкохолик в Сидни и спрете да ни занимавате с глупости.

13

Б.Г.

преди 1 година

Точно това не е на газ! На ток е, на газ из Сидни са много малко. Общината ги чисти, както и ти е редно да го оставиш чисто. В някой паркове не може да палиш въглища и плочите са си идеал. Ресторанти бол, ама да си седнете с един кашон бира до плажа и да си мезите сгодни мръвки хич не е лошо. Кенгурата са фенове на надениците, затова е и плоча, пък и се чисти лесно. Бездомните или къмпингарите много си ги уважават!

12

Пепи

преди 1 година

Аз у реброво имам един декар градина на която си правя скарата . Общо имам 16 декара . И съм си у дома .

11

Фйит т бб

преди 1 година

"АлУминиево"......Сидней, иска ти се......кой знае от кое село си. Май си виждал Австралия само на картичка

10

..

преди 1 година

Газ е мъжки род, когато се отнася за агрегатно състояние на веществото. Когато е за гориво, е в женски.

9

балканския кенеф

преди 1 година

Оскотяването в панелистан води до трудно асимилиране на други реалности. Възприемането на образи от Новия Свят в среда близка до африкански пейзаж предизвиква непредсказуеми резултати. Най-забавните реакции сред 6алканските *** са при енергийно бедни, работещи бедни, социално бедни, крайно бедни и всякви форми бедни дефинирани по индекса за човешко развитите на ООН. Най-трагично е за макаците които не могат да напуснат обитавания хабитат и съжителстват с други форми п0лучовеци. Поздрави!

8

Анонимен

преди 1 година

един стар виц:минал някакъв *** на бенззиностанция:- Колко струва една капка бензин.- Нищо не струва.- Накапими един резервоар тогава

7

Ало Миний

преди 1 година

Аз същу ръботя кату пругръмис.