42

Хм

преди 7 години

а, бе кво ни пука за Нови Пакистан? Да правят квот искат...

41

Анонимен

преди 7 години

Европа се разпада, нема пари за нафта и газ и озверялата от глад путинова тълпа ще пресече Дунава с лодки еднодръвки. Нямаме никаква готовност да ги спрем. Навремето Иван Асен II успя да ги отбие към Косово и Македония. Вижте ги сега косоварите и макетата.

40

ДЦ§

преди 7 години

Дори и да излязат от ЕС нищо същественно няма да се промени!Кукловодите винаги имат под ръка "план Б"!!!!За нас остава илюзията, че може да влияем на събитията!

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 64От твоите уста в Божиите уши.Колкото повече мизерен бълга*рак толкова по-справедлив свят.

38

Анонимен

преди 7 години

Ох как ще се изкефя ако енгилизите излязат от ЕС.Първо ще шутират всички балалйки от Балканите.И после паунда така ще се срине та да си напазарувам на воля еФтинийка.А Brexit де........

37

ROB HAWFORD JUDAS PR

преди 7 години

В ВЕЛИКА БРИТАНИЯ ИМАМЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО НАВЛЕЦИ, ГОСТИ И *** В МОЯТА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА..МАХАИТЕ СЕ , НЕ ВИ ИСКАМЕ НАВЛЕЦИ.БРЕКСИТ ФОРЕВААА !!НАШАТА ВАЛУТА Е НОМЕР ЕДНО НА ПЛАНЕТАТА, И ВСЕКИ ИСКА ДА РАБОТИ ЗА НАС...НИЕ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА. НО НИ ПИСНА ОТ РОБИ !

36

Анонимен

преди 7 години

Пф, егати нелепия аргумент! Европейците(или поляци) работят в САЩ, в Близкия Изток, в Австралия, в Швейцария, в Африка!!Как излизането на UK от ЕС ще е проблем, които иска да бачка там?

35

найс а

преди 7 години

И драги сънордници, когато някой еврогействащ кей като К Георгиева или Р Плевнелиев или личност, родена да бъда шахта, ви каже, че Българите са мързеливи, измейте му се във фекалния профил!Мързеливи са Американци, Англичани и Французи, които изградиха държавите с робски труд, защото тях ги мързеше да работят!Тяхният ред е следствие на упражнено насилие върху невинни хора от други земи!Те ли ще ни учат и махат пръст, на нас хилядолетна България?Взимайте се в ръце и да си оправяме ***!

34

Анонимен

преди 7 години

"Европа се разпада, да му мислят българите, на които цялата икономика се върти около ЕУ фондовете,"Яко ще ги орежат, много хора в България ще останат без работа когато британците излязат. В момента Англия внася в ЕС около 11 милиарда членски внос, излязат ли ЕС остава без тези вноски и ще режат фондове, десетки хиляди в България ще останат без работа, на улицата.

33

найс а

преди 7 години

Утре Брекзит няма да има, никоя империя не е пропадала по формален порядък, а през катарзис и сътресение.

32

найс а

преди 7 години

Английските цветарки винаги ще намерят кой да им отпушва каналите и тръбите, питайте сър Елтон Джон!

31

само гледам

преди 7 години

Проблема на англичаните както и на немците е че не ни искат източно европейците те си искат европата но без нас ние само требва да им купуваме *** и да си плащаме вноските и да не ходим при тях! Да ви се изтаковам на европата!

30

!

преди 7 години

Да излизат,а за поляците да не говорим че всички са се набутали на добра работа и само се правят на шефове и нас българите много ни мразят защото работим повече от тях ама както и да е да излизат и даходят у мерудия,бях там 3 месеца и мога да ви кажа че са не благодарни тия английски тъпири ! Напускайте ЕС !!!!!

29

Анонимен

преди 7 години

С Брекзит или без - ЕС вече е трyп.

28

Анонимен

преди 7 години

Излезе ли Англия от ЕС на нашите миячи на keнефи там ще им намалят надника наполовина а те ще се радват и още по-усърдно ще лижат, защото сега не могат да ги изгонят, но ако не са в ЕС могат винаги да им бият шута.

27

Любопитен

преди 7 години

Интересно какво ще стане с Англия ако все пак излезе ? Може би да се превърне в Швейцария на "Острова". А някой да упреква Швейцария , че си оттегли молбата за членство е Европейската империя?

26

Анонимен

преди 7 години

Англичаните са тyрци с чaлми!

25

Анонимен

преди 7 години

Здравомислещите британци в случая реагират емоционално, защото не се чувстват лидери в ЕС . А какво ще стане с онези близо два милиона британци , които живеят в други страни? По-вечето са пенсионери и щом се приберат в страната ще натоварят здравната система, като и без това не плащат здравни осигуровки.

24

анти ЕС

преди 7 години

Ах как ще се изкефя ако англичаните гласуват за излизане. Те ще се оправят, дори ще бъдат много по добре ако излязат, но един такъв член като Англия излезе ли ЕС ще се разпадне само за година-две. Уви, напразни надежди, това няма да стане, утре ще преброят резулата Британия да остане в ЕС и агонията на съюза ще бъде дълга и мъчителна.

23

tr

преди 7 години

Prert patel da si varvi ot kadeyo e doshla evropa e byal kontinent parvo da mahnat chernilkite posle da mu mislyat za belite migrantu