21

Плажуващ

преди 7 години

Плажуващ, Очи, Плажуващ, Козел, Бар , Гард, Бар, Пазач. Това се Слънчака. Мутри - няма само произвидни на сик и вис. Всичко е техно , като едно време - Техноимпорт , Техноимпекс. Нищо не се е променило.

20

Летовник

преди 7 години

Що за тъпизъм е "плажуващ".Хората, почиващи на море се наричат просто летовници.

19

Анонимен

преди 7 години

и сега като завалят едни командировъчнииии......- за да спят ченгетата в хотелите на мутрите ! а по селата - кучета ги яли,че им обраха доматите,че им окрадоха кокошките и ги изпребиват за по 20 лв.,но за там полицаи не стигат.

18

Хе,хе,хе!

преди 7 години

Значи сега ще плащаме повече от народните пари за допълнителни полицаи вместо да изловим всички бангюги и да ги наврем в един новопостроен дрънголник с купчини големи камъни,които мускулестите бандюги да могат да пренасят от едно място на друго по цял ден,докато им мине мерака за стрелба!

17

Анонимен

преди 7 години

В Гърция ,за 10 дни почивка в "Ситония",ни видях нито един полицай, оставих си чадърите и шезлонгите на плажа и си ги прибирах когато си тръгнах. Кражби и мутри не можеш да видиш. С полицаи туристи не се привличат,а се отблъскват.

16

Анонимен

преди 7 години

На снимката: Полицаите от Сен Тропе ловят нудисти. :))

15

До 16

преди 7 години

Сезона не е загубен, на мутрите с хотелите, ще се плаща директно от бюджета...!Май ние сме загубените...!

14

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова е решила, да поеме директно наркопазара

13

Гошко

преди 7 години

Да си *** политик в БГ носи огромен риск да ставаш за смях всеки ден!

12

търгаш с мамули

преди 7 години

Ако плажуващия е и данъчен ,сезона го отписвам,от тези никой не плаща,само на аванта карат

11

Анонимен

преди 7 години

Само като видя заглавието и ми става ясно колко дълбоко в душата на тази медия е проникнал провинциално-селският дух.

10

Питам

преди 7 години

Абе Бъчварова, вие сте по големи ясновидци от Ванга бе. Действията ви в Галиче били предварителна планирани, сега на морето пак планирани ,а Ценко и Очите нямат нищо общо....Ние не ядем доматите с колците.А що се отнася до полицайте ,горките те.Да пазим имиджа на Черноморието , а по селата избиват старците.

9

само питам!

преди 7 години

Лоши и вредни за полицаите ще има ли? А безплатни чадъри и шезлонги? За заплатите е ясно.

8

Анонимен

преди 7 години

Крушо, нудист, Крушо, нудист... нашите са същите, че даже по-зле. Крушо и компания поне бяха смешни!

7

Анонимен

преди 7 години

Другарю червен тиквар наречен срамота . По некадърни и неграмотни са само кадрите на БКП-БСП . Предишния пишман премиер Станишев и Орешарски ли ми даваш за пример или министъра на МВР Йовчев ли беше не знам , който само биеше децата по улицата и пазеше НС . Това е истинския факт , а не тъпата пропаганда на Позитано 20 .

6

Оффф!

преди 7 години

Аз от както влязохме в ЕС, на нашето море не съм ходил. Има толкова чудесни дестинации в зоните на Европа, качваш се на самолета и отиваш. Аз така правя вече 10г. Без туристическа агенция. Сам си организирам всичко и ми излиза много евтино. Последно ходих на Палма де Майорка, за 10 дена ми излезе малко на 1200 евро включително пътя. Чисто, спокойно, прекрасни плажове, чиста вода, приятни хора..обслужването на високо ниво, а цените като в Бг. Тая година ще отскоча до Тенерифе.

5

:)

преди 7 години

И барети да пуснат, аз пак ще си ходя на почивка в чужбина. Черно море и неговите трудови хора ме загубиха преди 10 години. Мен и стотици хиляди българи. Да са живи и здрави, и да слугуват на руски комбайнери, скандинавски пияници и английски бял ***.

4

Чикън

преди 7 години

Бъчварова е най-слабият министър от години.....Ще ми обяснява как мутрите се стрелят за паркиране и как полицията ни пази...

3

Анонимен

преди 7 години

Мутра, милиционер, мутра, милиционер... И така, слаб сезон.

2

Анонимен

преди 7 години

Значи ще е пълно с престъпници. Цивилни и униформени.