39

Я гледай....

преди 7 години

То па 10% са едно щастие....Мани ,мани....

38

не Бсп никой не те и

преди 7 години

Пръмова намери ли си майстора.Не разбра ли ,че си най некадърната министърка на образованието за тези 25г.

37

Анонимен

преди 7 години

Шубето от БСП е нормално, ама не от управляващите от Хората на България, защото след тях потоп- 1997 г фалит на банки и пирамиди, инфлация над 100% и средна месечна заплата от 5 ДОЛАРА, 2007/8 Г ИНФЛАЦИЯ 7/13% И СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ, 2014 г едно обло обяви,че е убито/ пред сградата НСС /хиляди пред това онова, обаче- НЕМА, след това се оказа че всички и внуците ни ще плащаме едни има нема 5 милиарда- та да страх ни е от крадливата червена олигархия и нейните нароили се сателити.

36

обектив

преди 7 години

До АнонименНеграмотни и опростачени са управляващите. В това всеки се е убедил. А плашенето с БСП е израз на комплекси и голямо шубе. Но народът е мъдър и няма да направи грешката да продължава да чете Винету, ако може.

35

торбалан

преди 7 години

аха имало програма ...като тая за АЕЦ Козлодуй ли ? е сега вече я втасахме , само спомен ще остане за образованието ....тая *** куха лейка по какво не е специалист .......!!!

34

Учител

преди 7 години

Вера, Вера къде да те намеря да ти обясня граматиката. Заглавието ти е безобразно дори и за първокласник. И чакате децата да са умни - но и те четат глупавите ви статии

33

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Боко Тъпана се прави на вода...ненапита.Щом и Кунева започна да говори за...програма на Бочко,която той...естествено не спазва,значи вървим към парламентарни избори.Лъжите на Тъпана станаха...пословични,дори и на Куневица й...додея.

32

Анонимен

преди 7 години

""Нали ви харесва ГЕРБ, да са ви живи и здрави тогава :)""...................Понеже съм убеден, че всички които ругаят Герб за или изпаднали неграмотници или пенсионери ... искам да попитам тези същите - вие сигурни ли сте че ако дойде БСП / ДПС / Атака на власт за вас ще е по-добре ?първата работа на комунистите е да фалират държавата и като ви спрат пенсиите и социалните какво ще ядете ?

31

Доктор

преди 7 години

Ама изправи ли се устата й, докато обещаваше. Как съм пропуснал да гледам новините.

30

Анонимен

преди 7 години

единият кьорав другият глух третият тиква очакваи от такива политици нещо добро

29

Анонимен

преди 7 години

Борисов ще даде на учителите, сигурен съм! Въпреки, че той самият не е обещавал, ще им даде повече пари от добро сърце!

28

Анонимен

преди 7 години

В момента Кунева се подигра с всички учители!Тя просто се изсили за да бъде добричката.В едно домакинство никой не увеличава джобните на членовете от семейството,ако няма достатъчно приходи.Така е и с държавната хазна.А че тези от правителството са пиявици е ясно.

27

рибарче

преди 7 години

Преди да излезем с лодката в морето, дядо ни казваше:-Слушай, мойто момче! Морето е голямо и не бързай да слагаш тигана преди да сме хванали риба, да сме се върнали по живо, по здраво и да сме я донесли у дома!Народът ни е умен, но политиците ни са много лъжливи!

26

Анонимен

преди 7 години

Шикалкавене - "средства за образование" не означава непременно "заплати". Кунева е решила, че може да си пише един плюс преди изборите (все пак в България има 130 000 учители), ама биг боса се е усетил, че му дърпат килимчето изпод краката и няма да допусне нещо да се направи без да го формулира като "АЗ давам високи заплати на учителите".

25

Злорадо подиграване

преди 7 години

Нали ви харесва ГЕРБ, да са ви живи и здрави тогава :)

24

sante_dog

преди 7 години

Май само неразбрали има в това правителстов. Да няма шизофреници или що?1.Военият министър поема ангажимент за обща флотилия срещу Русия. Премиерът го оборва... 2.Кунева заявява 10% ръст на заплатите на учителите. Премиерът я оборва...3.Днес пък външният министър призовава НАТО да засили присъствието си в Черно море. И това е за последните 2 седмици...Тези се надпреварват да казват обратното на другите. Ама иначе стабилноста ни е приоритет...

23

Анонимен

преди 7 години

То бащицата говореше за овчари, ама то овцете не са по полята. Скоро не само няма да има кой да учи тук, ами няма и да има кой да ги учи тези които са останали. Образование, Армия, Здравеопазване - и на трите им сложихте кръста. Но имаме магистрали за да прибират продукциата от колонията.

22

Една

преди 7 години

Браво на Кунева,щом има пари за фирмите на Черепа,Пеевски и варненските мафиоти от Т,ще намери и пари за образование?

21

Анонимен

преди 7 години

Кукумяу, кукумяу , кукумяука Кукумявката кунева-пръмова- yes !

20

an.elica

преди 7 години

Как се чувствува ангажирания със служебен транспорт ,когато автобуса,метрото или трамвая не спазват разписанието си и пристигането му на време за започване на работния ден е невъзможно,а работния процес по план или производствена програма трябва да бъде изпълнен?